Helande.

När jag var ute igår kväll och tittade upp mot himlen, som jag så ofta gör, så ser jag ett enormt ljussken som fyller hela himlen och omgivningen blir lika ljus som om solen just tittat fram för några sekunder..

Inga ljud ingen tryckvåg bara ett fantastiskt lugn.

Allt är så väl omhändertaget! ❤️

Som Människor är vi benägna att söka vår validering ifrån världen runt omkring oss. Det Gudomliga vill påminna oss om den enda källan som vet allt vi kan vara. Den blir vår följeslagare och firar varje steg på vägen. Till skillnad från Människor runt omkring oss, kommer det Gudomliga se våra misslyckanden som gudomliga genombrott, och kan hjälpa oss att se hur mästerskap görs möjligt genom en energi av kärlek, passion, engagemang, kreativitet och kanske det viktigaste av allt, en känsla av personligt uttryck och djärv individualitet.
Välsignelsen är samarbetet med gudomlig vilja, för allt som ligger utanför människans förmåga att utföra. Vi kommer att lära oss att arbeta ifrån Gudomlig övertygelse.

Idag kommer det Gudomliga att inspirera oss att uttrycka vårt eget. Vi får en blank duk för att skapa upplevelsen av vårt liv. Det kommer att skapas från en speciell talang som skulle ses i oss, och som vi redan ser i oss själva. Den inspiration vi får för att följa vår egen väg, kommer att sammanföra våra relationer i ovillkorlig kärlek.
Vår rädsla för varandra kommer att falla bort, eftersom vi ser en talang som är alldeles vår egen. Det Gudomliga kan avslöja all lycka som möjliggjorts genom att vara vem vi är, och ingen annan skulle kunna skapa drömmen på exakt samma sätt. Vi skulle inte längre frukta konkurrensen, utan istället fira de olika sätten att uppnå på, som kommer att lämna sin egen signatur.

Det Gudomliga lyser på vår identitet, och vi inspireras av en dröm som vi kan hävda som vår egen. Vi kommer att känna till sanningen för en gudomligt gemenskap genom en inspiration som var perfekt utformad för oss. Vi kommer att inse vad vi mest älskar om oss själva. Målet för våra drömmar är att lämna minnen av vår kärlek. När allt är sagt och gjort, hoppas vi kunna ses för något som överstiger vårt misslyckande ... en avsikt att bevisa vår kärlek.

Helande betyder att du är stark nog att gå vidare med ditt liv och villig att försöka igen, att du inte kommer att låta det som hände med dig, hindra dig från att vara lycklig.

Helande är en process, en resa, och alla som är på den resan med dig behöver vara tålmodiga, förstående och stöttande.
Det kommer att finnas tillfällen då du kommer att känna dig triggad eller plötsligt känna ångest, kanske till och med panik, och det kan få dig att bli upprörd med dig själv för att du trodde att du var klar med allt detta.
Det är okej. Det händer. Det betyder att ditt sinne och kropp fortfarande behandlar vad som har hänt med dig och försöker skydda dig, som ett säkerhetssystem.

Försök att slappna av, lugna dig själv och älska dig själv, du gör fortfarande framsteg och går framåt.

Ingenting utanför dig är starkare än kärleken inuti dig.
Du lär dig att lita på dig själv tillräckligt mycket för att vara modig. Du lär dig att aldrig låta någon påverka din kärlek till dig själv. Du måste vara den som aldrig ger upp på dig själv, som aldrig slutar älska dig ... du måste vara den du litar på och alltid kan lita på. När du gör det, släpper du alla andra från det ansvaret och låter dig vara öppen för att ge och ta emot kärleken fritt. Du kommer att förstå den kärlek som du verkligen förtjänar eftersom du redan ger den kärleken till dig själv. ❤️