Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam att kärlek är ett val vi kan göra. Jag är tacksam att vi skapar något som är evigt när vi erbjuder vår ovillkorliga kärlek. Jag är tacksam att kärlek är ett val vi kan göra. Jag är tacksam att vi skapar något som är evigt när vi erbjuder vår ovillkorliga kärlek.

11/9-2018
Dag 1 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol: - Hund -
Ovillkorlig kärlek, lojalitet, trogen, konsekvent.
Modig, lojal och varmhjärtad, väldigt vaken och tapper, människor som är födda av hund respekteras för sin rättvisa och deras skydd. Människor födda av solskenet Hunden är väldigt sensuella och vet hur man kan njuta av livet. Lekfullhet och en god förståelse för den grundläggande mänskliga naturen leder till välstånd för hunden. Hundar är bra lagspelare som älskar att resa och har en stark känsla av sin position i samhället. Hundpersoner delar karaktären av coyotes, spioner, vargar och advokater.

Periodens symbol
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 7: Reflekterande. Sju står som en spegel för att dela ljus och mörk och att reflektera allt som är och inte är. Sju är associerade med skapelsens källa och flödet av gudomlig vilja. Med en stor känsla av etik fastställer Tonen syftet med nuvarande och framtida mål.

Cherokee, Varg/KANA'TI: Varg är symboliserad av Sirius (Hund stjärna) och Antares, den ena eller den andra alltid synlig men aldrig samtidigt. Vargen är vår bror och delar våra väldiga rötter. Alla hundar är domestikerade vargar, kamratskap och vägledning. Vargar är en förbindelselänk mellan världarna; dem som inspirerar lojalitet, diplomati och humor för obegränsad potential. Varg är dagens tecken på lärare, läkare, sökare och transformatorer; skarp som obsidian, mild som ett lamm. Totem -Hund: Lojalitet och trofasthet som överlever bortom döden. Detta var den första dagen av skapelseenergin i denna 4: e värld, och sätter energin för kärlek, lojalitet och trohet i 5200 årscykeln. Hjärtchakraenergi är inblandad så att vi kan flytta till tillståndet av "ovillkorlig kärlek" med medkänsla. Alla problem med sexuell lust som inte är i harmoni kommer att bli rensad.

Aspekter: Färg - Vit (Förfinar), Riktning - Nord, Element - Luft.

Nord: Handlar om att lära av erfarenheter, de uppstigna mästarnas och kollektiva visdomarnas plats. Vad har jag lärt mig av tidigare erfarenheter? Vad skulle de äldre guida mig att göra?
 
Elementet Luft: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Andens andetag och livets andning. Luft är en helande kraft som kan styras inuti. Vind kallar oss till Helig andedräkt och uppmuntrar oss att lyssna på Skaparens röst. Som elementet av sinnet uppmuntrar Luft oss att använda vårt Intellekt och söka Visa råd. Luft handlar om utbetalning av kommunikation.

Dag 150 av 260

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Om du inte ser hur de relaterar till dagens energi, kanske det inte har hänt än. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration",och du kan se synkronisiteten i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Som ovan så nedan.

Fröperioden leder oss till förverkligandet av våra egna skapande krafter. På Ton 7 når vi toppen av vår klättring i en tillämpning av Mänskliga ansträngningar. Ton 7 håller löftet om balans mellan ovan och nedan.

Den stora lagen om skapande nedärvdes genom de äldres Mysterieskolor och är "som ovan, så nedan."
Det representerar en andligt princip att det som skapas i ett enda område kommer att balanseras i alla andra världar. Det upprätthåller en gudomlig Sanning att det vi skapar i Anden genom våra fantasiers rike kommer att skapas på jorden genom denna balans.

Intentionen av vår klättring har varit att skapa en ny värld där ett nytt frö av vårt eget skulle kunna leva i harmoni och jämlikhet i kärlek med helheten. I morgon går vi in i den nya världen som vi skapat på ton 8 och symbolen apa, den dag som K'iche Maya firar som början på ett nytt år.

Ton 7 och symbolen Hund fullbordar vår klättring med en balansering av kärlek från ovan till nedan. Ton 7 är en reflektionsdag som tillåter oss att se allt som är och allt som inte är. Ansträngningen av vår mänskliga avsikt är uppmätt för ett helig utbyte.

Hund och Apa bor tillsammans i mitten av Tzolk'in, vilket återspeglar vår gudomlighets centrala egenskaper. Hund är en arketyp av ovillkorlig kärlek, och apan är en skapare. Tillsammans håller de kraften för skapelsens kraft.

10 portaldagar, dag 5.

Portaldagar håller kraften att förstora våra övernaturliga upplevelser genom en förtunning av slöjan till andens rike. Vi blev välsignade med en förstoring av vår medvetenhet för syftet av vår högsta skapelse, en verklighet av lycka, harmoni och kärlek. 
På 7 Hund förstärker en portal vår medvetenhet om kraften av ovillkorlig kärlek, och är en personlig beräkning av kärlek förstorad av en portal. På toppen av pyramiden får vi en 360 graders vy för att se vad vi har åstadkommit, och vad vi inte har åstadkommit. Genom Skaparens gåva av ovillkorlig kärlek är varje avslutning en ny början. Det kommer alltid att finnas en ny pyramid att klättra och nya horisonter av andlig tillväxt. Inom det nya Självets kommer vi att födas med ett syfte att fortsätta.

Varje ny dag är en möjlighet att älska på nytt.

Hunden demonstrerar den gudomliga kärleksåtgärden, den ovillkorliga kärleken som var tänkt att vara en del av varje människas upplevelse av livet på jorden. Idag kan vi se vad vår upplevelse av världen var tänkt att vara, sedd genom hundens ögon.

Hunden sveper sina "kärlekens armar" runt hela skapelsen. Hunden solar sig sig i varje livsstil och tar upp erfarenheten genom alla sinnen. Hunden ser varje dag som en ny möjlighet att älska. Hunden diskriminerar inte mellan en upplevelse av kärlek och en annan. Den Älskar erfarenheten av allt.

Hunden är ett flockdjur, kallat Wolf i Cherokee-kalendern. De äldste sade att när Wolf blir din totem, kommer du alltid att vara medlem i flocken. Hunden vet instinktivt att den allra största kärleken är kärleken vi delar med varandra utan villkor. Hunden åtar sig instinktivt skyldigheten att skydda helheten, och ser andras lycka som centralt för sin egen överlevnad och lycka. Hund kan hjälpa oss att se hur vår mänskliga lycka beror på harmoni och jämlikhet av kärlek, för dem runt omkring oss.

Hund kan hjälpa oss att se att varje person, varje levande skapelse, varje upplevelse, alla aspekter av livet förtjänar vår ovillkorliga kärlek. 7 Hund lovar att när det gäller kärlek är vår retur ett mått på gudomlig rättvisa. Skaparens gåva till Människan är ett löfte att all kärlek vi ger kommer att multipliceras med överflöd i ovan och nedan.

Älska livet självt är det största erbjudandet om ovillkorlig kärlek vi kan dela med skaparen. På så sätt erkänner vi balansens skönhet i allt. Även mörkret kan vara vackert när det finns ett löfte om ljus.

Kärlekens uppdrag fortsätter för alla människor på jorden.

När det gäller en beräkning av ovillkorlig kärlek kommer människan alltid att falla kort i jämförelsen mellan ovan och nedan. Vi kan se detta i det gudomliga ljuset, att det aldrig kommer att bli ett slut på den ovillkorliga kärleken vi kunde skapa. Vi kan aldrig nå slutet på all kärlek som vi ska uppleva. När vi ser hur vår egen ansträngning "faller kort" i jämförelse med en gudomlig intention av kärlek, får vi vår mening och vårt syfte att fortsätta.

Hunden är en lojal följeslagare. Kärlekens uppdrag fortsätter för alla människor på jorden. Hunden sägs alltid vara med oss, även bortom döden. Vintergatan kallades "platsen där hundarna sprang", vilket återspeglade hundens löfte att stanna vid vår sida, även när vi gör vår sista resa tillbaka till stjärnorna.

Genom att hålla hundens perspektiv så skulle vår lycka inte vara fullständig förrän hela mänskligheten känner till denna erfarenhet av ovillkorlig kärlek. Det finns inget sätt för oss att skapa en värld av kärleken vi drömmer om, såvida inte alla vi finns tillsammans i Harmoni och Jämlikhet. Hur kunde vi vara lyckliga med vår egen skapelse, om alla omkring oss lider?

Dagen idag erbjuder en högre bild av Skaparens ovillkorliga kärlek. Som krossade kärl av kärlek är människan heligt för skaparen för varje gudomlig försök att älska som skaparens kärlek. I utbyte mot offret att vara mänsklig lovade Skaparen att ingripa och föröka vår kärlek genom en gudomlig ansträngning som liknar vår mänskliga ansträngning. Vår makt att älska multipliceras exponentiellt med gudomlig intervention.

När vi mäter oss själva som trasiga, skapar Skaparen en gudomlig bedömning. Idag har vi slutfört vår högsta klättring av kärlek som vi kunde som mänskliga. Idag ses vi i renhet av vår egen avsikt. Våra mänskliga misslyckanden sveps bort, eftersom Skaparen bara ser kärleken vi tänkt ge. Den ovillkorliga kärleken vi hoppades kunna ge är allt som är viktigt för Skaparen. Våra känslor av trasighet är beviset på att vi ville ge mer. Det "mer" vi ville ge är vad Skaparen kommer att balansera mellan ovan och nedan.

Idag står vi inför en gudomlig kärleksinitiation. Våra egna mänskliga misslyckanden är täckta av en vit mantel. Vår mänskliga kärlek är perfekt av renheten i vår avsikt. Ett nytt frö av vårt själv kommer att bli invigt, för frukten av en ny skörd av mänsklig omvandling mot vårt gudomliga öde, som skapare av ovillkorlig kärlek.

Vår mänskliga omvandling kan ses som en sanning för en gemensam känsla. Vi skulle aldrig skapa något utan en avsikt att skapa. Utan avsikt att älska, skulle vi definiera våra erfarenheter av kärlek som en fråga om öde eller lycka. Vi skulle inte ha något att göra med det alls. Allt vi behöver göra för att manifestera skapelsen är att avsiktligt röra sig mot den, en dag i taget. Genom avsikt håller vi kraften, och utan vår egen avsikt att älska, är vi föremål för öde eller tur som världen kan presentera den. Genom Intention håller vi en garanti för Kärlek.

Slutet på dagen.

Genom att bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, så tackar du för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa att låt våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner. Solnedgången är ofta en tid då du kan känna en växling av energi till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..