Ufo and Disclosure.

Hi beloved friends!

For those of you who have seen The Fall of the Cabal will through these disclosures below attain maybe an even bigger picture. A picture that not only takes us through what is happening on Earth but also what is happening in our Galaxy.

I share this information because it´s the same information that I received, in much less detail, before I came in contact with Corey.

All with Love ❤️
Camilla

"Kontakt från yttre rymden".

Nu ska det bli intressant att se hur de kommer presentera "kontakt från yttre rymden".

Det kollektiva medvetandet, (det som de flesta känner till) befinner sig i att det har skett en månlandning 1969. Sedan dess har olika försök gjorts för att ta reda på mer om vårt solsystem. Det har skickats ut olika sonder för att försöka se om det finns liv på andra planeter, och då har fokus mestadels handlat om Mars.

Så sedan 1969 har det alltså inte kunnat ske någon större utveckling i det kollektiva medvetandet. 

För att vi ska vara förberedda och inte bli rädda så är det bra att känna till att na@isterna hade tillgång till teknologin kring antigravitation redan på 30-talet, och tekniken har sedan dess fortsatt att utveckla sig. Vi andra dödliga får dock nöja oss med att fortsätta flyga runt i våra flygplan, så att vi håller oss inom rimliga satta gränser så att säga.

Detta gör att vårt medvetande hålls tillbaka, och vår medvetenhet om vår omvärld begränsas till vad vi får tillåtelse att veta. Och i en sådan miljö finns det ingen plats för någon större expansion.

Dom vet att det finns många olika entiteter både i vårt eget solsystem men också i andra system, och har skapat handelsavtal och haft byteshandel med många av dom.
Och vi sitter här och undrar om det möjligtvis kan finnas liv på andra planeter..

Det finns en önskan både ifrån den Galaktiska Federationen men också ifrån olika allianser här på Jorden att nu dela med sig av denna information.
Men som vanligt finns det givetvis några få som fortfarande sitter i sandlådan och inte vill dela med sig, utan förhalar så gott dom kan.
Kanske någon typ av kölhalning skulle vara på sin plats.. ;)

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Översättning av texten på bilden.

Andromeda maskinen är 300 meter lång och var kapabel att bära en besättning av 200 personer. Första testflygningen skedde den 8 december 1942. Andromeda maskinen hölls i en modifierad Zeppelin hangar i närheten av Berlin.

Anordningen kunde ta med sig tillräckligt med mat och vatten för en resa på 3 år.Insidan av skeppets olika våningar höll 2 spanarfarkoster, 2 attack skepp och en krigsfarkost på 61 diameter.

Systemet som drev maskinen framåt bestod av tre rader med kylomvandlare som interagerade med 50 elektromagnetiska inducerare. En statisk elektrisk laddning riktades sedan mot Teslaspolarna vilket genererade en nära 100% nollpunkt i energiomvandling.

Farkosten användes till att lokalisera nya territorier för det tredje riket, om ifall att saker och ting skulle gå fel för den na@istiska regimen. Totalt så gjordes det 11 resor till Mars mellan 1942 och 1945, och 21 resor till galaxer över 3 ljusår från Jorden. Biologiska entiteter som togs med tillbaka från dessa missioner, förvarades till slut vid område 51 i Nevadaöknen.