Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam för kärlek som är större än vårt behov av världens kärlek. Jag är tacksam för kärlek som är större än vårt behov av världens kärlek.
20/8-2018
Dag 5 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol -Stjärna-

Skapar skönhet, elegans, multiplicera, lekfull, upptagen, försiktig.
Stjärnenergi är multiplikation av allt till överflöd. Denna person överflödar kärleksenergi på alla delar av livet. Andlig tillväxt är naturlig och med lätthet på grund av den ovillkorliga kärleksenergin som flyter. Stjärnan har förknippats med kaninens fertilitet för dess förmåga att föröka sig. Som varje sol på himlen lyser stjärnans personer lika i alla riktningar. Denna naturliga tendens till harmoni och balans kan bli tvingande, och motivera Stjärna att vara för behaglig och för generös, och avvisade gåvor orsakar rädsla och vrede. När en stjärna tror att den har fått för mycket, försvagas de eller kan till och med kollapsa. I detta "Black Hole" är stjärnor benägna att muntligt argumentera för att tvinga sin syn på alla. 

Periodens symbol: Frö
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 5: Styrka (Områden av styrka aktiveras, grödan gror och drar till sig solen)
I mitten av kuben hittar vi fem. Fem är en intelligent organiserande kraft som hanterar kommunikation och material, kunskap och tillämpning. Femmor är naturliga nätverkare som samlar vad som behövs. Dessa personer kan ta sig direkt till kärnan i vilken situation som helst, och det gör dem till utmärkta utredare.

Aspekter: Färg, Gul (Kompletterar); Riktning-Syd, Element-Jord

Syd: Handlar om relationer med andra och den naturliga världen. Vad skulle mina vänner säga till mig, eller vad är allmänt känt?
Hur mår mina personliga relationer?

Elementet Jord: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Jordning och styrkor av naturen. Jorden erbjuder styrkan att stå i din egen grund. Naturens krafter är inom oss, eftersom vi är gjorda av jordens element. Jorden är relaterad till rörelse - använder ett "aktivt" mot "passivt" tillvägagångssätt.

Dag 148 av 260.

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Om du inte ser hur de relaterar till dagens energi, kanske det inte har hänt än. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration",och du kan se synkronisiteten i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Vi är alla stoft från stjärnorna.

Intentionen av Ton 5 är bemyndigande. Ton 5 representerar kubens mitt, en central organiserande kraft som drar alla resurser tillsammans för applikation. Ton 5 avser att samla vad som behövs för att slutföra vår nya klättring av andlig tillväxt. 

Stjärnan är en symbol för Människa som en personifiering av ljus. Människan är gjord av elementen i stjärnorna, och är en symbol för Venus. Morgonstjärnans-cykeln på 260 dagar och Kvällsstjärnans-cykeln på ytterligare 260 dagar motsvarar mognaden för Majs, och Människan. 

De 13 siffrorna återspeglar de 13 intentionerna av skapelsen. De 20 dagsymbolerna återspeglar 20 olika perspektiv, som sätt att vara. Under Tzolk'ins gång upplever vi 20 olika sätt att närma oss alla avsikter att skapa. Tzolk'in representerar en hel skördecykel av människans omvandling av medvetande. Den ger oss en början och ett slut som gör att vi kan se vår egen transformation genom dualitetens mänskliga ögon - vi ser skillnaden i oss själva i slutet och då kan vi komma ihåg en början. (13 x 20 = 260).

Bortsett från solen är Venus den ljusaste himmelska kroppen som genererar sitt eget ljus. Människan skapades för att lysa i både mörkret och ljuset.

Stjärnans totem är kaninen, som också är Cherokee´s dagsymbol. Kaninen representerar kärlek som flödar över, energierna av återfödelse, regenerering, mognad, skörd och överflöd. 
Dagen idag ses som en dag med "ren tur" genom sin förmåga att föröka sig till överflöd, allt vi fokuserar på. Det är en välsignelse som kommer med ansvaret att fokusera på vad vi vill, med tanke på dess potential för manifestation.

10 Portaldagar, dag 3.

Portaldagar håller kraften att förstora våra övernaturliga upplevelser genom en förtunning av slöjan till andens rike. Vi blev välsignade med en förstoring av vår medvetenhet för syftet av vår högsta skapelse, en verklighet av lycka, harmoni och kärlek. 
På ton 5 och dagsymbol Stjärna förstorar en portal ett bemyndigande av ljus. Stjärnan ger oss möjligheten att skina vårt ljus, lika i alla riktningar, och portaler förstorar vår "blixt i blodet", kundalinienergin som rusar längs ryggraden och ger oss rysningar. Det här är livets kraft och vår sjätte känsla av att veta, upplevda som upptäckter, uppenbarelser, eller upplevelser av medvetenheten att veta. Genom deras förstoringsförmåga erbjuder Portaler ett förbättrat tillfälle att uppleva våra andliga gåvor. Denna "blixtladdning" är vår direkta anslutning till Skaparens kraft som ökar upplevelsen av gudomligt medvetande.

Lika, för kärlekens skull.

Stjärnan vägleder vägen för att dela vår kärlek som uppfyller Skaparens Intention av harmoni och rättvisa. Som en stjärna kan vi implodera om vi inte lyser ett balanserat ljus. Den lär oss att inte ge bort allt vårt ljus eller att vända allt vårt ljus inåt. Symbolen innehåller markörer av de 4 riktningarna för att symbolisera att vi var avsedda att dela vår kärlek lika runt omkring.

Stjärna är en symbol för vår identitet som skaparen. Hela mänskligheten föddes som gnistor av solen, där var och en är likadan men annorlunda.

Vi var menade att älska varandra lika, för kärlekens skull. Precis som vi var avsedda att leva för kärlekens orsaker, måste vi dela Kärlek för anledningen av ren kärlek.

Precis som vi skapar av många skäl, så kan vi också ge kärleken av många anledningar. Vi kan ge vår kärlek till en svart hål, om vår avsikt att dela kärlek är att få någon annan att älska oss tillbaka. Om vi tänker på det, så är det inte en ovillkorlig kärlek, utan kärlek som strävar efter att dra en annan människas ljus.

Jag upptäckte sätt som jag böjde mig bakåt på, för att förtjäna Kärlek från människor som inte delade den med vilje. Jag drogs till dessa människor och behövde deras godkännande och validering. Hela tiden gav jag, och såg aldrig att jag försökte dra deras ljus. Samtidigt fanns det människor bredvid dem som var tillgängliga och väntade med en lika utbyte.

I många år levde jag för att dra Ljuset från min familj och försökte vara vad de ville att jag skulle vara för att försöka vinna deras godkännande (Kärlek). En rådgivare hjälpte mig att se tillbaka och jag upptäckte att jag återvände till en tom brunn när det fanns så många andra kärlekskällor som var närvarande och tillgängliga för att utbyta den kärlek jag längtade efter. Det verkade som en mycket svår lektion att lära. Jag ville älska på det sätt som jag ville ha det, och jag värderade en ljuskälla som större än någon annan. Jag förnekade att kärlekens kraft var lika i varje människa.

En gudomlig Skapare kan uppfylla varje kärleksdröm, när vi tillåter Skaparen att hjälpa oss att manifestera upplevelsen. Vi måste tro att våra böner om kärlek kan besvaras på ett obegränsat antal sätt. De äldste sade alltid: "Det finns många sätt att uppnå samma sak." Vi kunde fråga oss själva "bryr jag mig verkligen om var kärleken kommer ifrån, om kärleksupplevelsen är lika vacker?"

Jag tänkte länge att jag var tvungen att hitta en "soul mate" för att känna kärlek. Idag tror jag att vi alla är "själsvänner". Det gör inte tanken på En själsfrände mindre möjlig, men utvidgar våra resurser för Kärlek. Vi har något mer speciellt att ge som "Ovillkorlig kärlek", kärlek som inte behöver någonting tillbaka. När vi känner till denna typ av kärlek, är alla våra relationer förhöjda till en högre kärleksupplevelse. Ovillkorlig kärlek manifesterar alltid en "lika stor del av kärlek". Det skapar lika mycket lycka för både givaren och mottagaren. Tänk bara på den sista gången du utförde en kärlekshandling, och förväntar dig ingenting i gengäld. Detta är det gudomliga ljuset vi måste dela med varandra.

Ovillkorlig kärlek.

Cherokee såg kaninen som en skojare, som Coyote's sätt. 
Stjärnans energi kan känns lite "hoppig", och Kaninen återspeglar dess sårbarhet och tendens att antingen skaka av rädsla eller hoppa i handling. Den här energin kan vara lite oroande, när du försöker hålla fokus på vad du vill ha.
Jag brukade fundera på saker som jag inte ville ha, och blev då rädd för att detta var vad jag skulle föröka till överflöd. Stjärnan kan vägleda oss för att ställa in våra intentioner tidigt för dagen. Vi kan kalla på det gudomliga för att ingripa, och hålla integriteten i vår sanna uppfattning. Hjorten lärde oss att för varje mänsklig begränsning finns det ett andligt verktyg för att övervinna det. Stjärna kan lära oss att skina vårt eget ljus av ovillkorlig kärlek som den kraft som alltid kommer att regenerera vårt eget ljus.
Hunden är symbolen för Skaparens perfekta, ovillkorliga kärlek. En hund erbjuder sin kärlek utan villkor. När kärleken inte är mottagen går den vidare till nästa tillfälle utan att hålla det emot någon. Den kräver inte kärlek i gengäld, men lämnar dörren öppen för en framtida möjlighet.

Vi kan skina ett bestående ljus när vår kärlek är ovillkorlig. En kärleksgåva är evig. När vi inte kräver någonting tillbaka kommer vår Kärlek fortfarande att finnas där med möjligheten att ses i framtiden. ALL Kärlek som vi lämnar bakom oss ses av Skaparen, som avser att den må multipliceras till överflöd som vår gåva av gudomlig rättvisa. Skaparen kommer att försäkra att vi får vår lika del av Kärlek, Kärlek som överflödar bortom vår mänskliga förståelse. 

Slutet på dagen.

Genom att bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, så tackar du för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa att låt våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner. Solnedgången är ofta en tid då du kan känna en växling av energi till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..