Maya Kalendern.

Jag är tacksam för Transformationens Mirakel. Jag är tacksam för Transformationens Mirakel.

7/3-2018
Dag 8 av 13 i Mayakalendern.

- Vind -
Kommunicerar, mentalt, smidigt, livets andetag, andedräkt.
Andens andetag, livets ande. Vind belyser kraften i spridning och plantering av goda frön eller idéer. De är drömmare och planerare med kraftfulla fantasier, stora talare och sprider ordet av andlig inspiration som bärs av vinden. Vind är kraften bakom rörelsen för naturliga cykler som väder, erosion och kulturförändring. Som vinden är dessa personer extremt ombytbara och anpassningsbara, och de kan tyckas inkonsekventa eller ombytliga för andra. När Vind kråmar sig och skryter, baserat på fakta och prestationer, bygger de mörka moln av problem som kan bli orkaner.

Galaktisk Ton 8: Rättvisa (harmoni mot jämlikhet / balans, rättvisa)
Harmoni och balans är syftet med Åtta, och väger noggrant allt bevis för att nå en balans av rättvisa.
Åtta är organisationsstyrkan som demonstreras i uttalandet "Som ovan, så nedan". Från enkelhet till oändlighet organiserar energin av åtta alla nivåer av skapande. 

Aspekter: Färg-Vit (Raffinering) Riktning-norr,  Element- Air

Nord: Fokus på visdom, renhet, uppstigna mästare, återgå till oskuld.


PEAKDAG (Transformerar) Dag 242 av 260. Skaparen kommer att andas in i vår ande genom ett gudomlig ingripande.

Tone 8 är en Heliga Dag som börjar en ny fas av Transformation. En gudomlig agentur arbetar för vår räkning för att sätta upp sanningen för ett ny förståelse. Intentionen av Tone 8 är att administrera rättvisan Harmoni och Jämlikhet.

Vind / IK är livets andetag och Andens andetag, och har förmågan att sprida våra drömmar för plantering av våra fröer av intention. Luftelementet bär Skaparens röst som talade världen till skapelse. Genom Vind är vi kopplade till En och Allt, och förstärker Skaparens röst och ger nytt liv till anden.
Dagen erbjuder den gudomliga rätten för harmoni och jämlikhet, och vi har alla lika stor förmåga till en gudomlig gemenskap med Skaparen, och föddes alla till att känna igen Skaparens röst.
Cherokee´s Dagsymbol Virvelvind, återspeglar livets virvelvind och andens ande som bär våra böner till Skaparen. I vårt högsta tillstånd av varande kommer vi veta sanningen om vår gemenskap med en Skapare som ser oss genom ögon av ovillkorlig kärlek.

Alla Människor delar samma högsta strävan. Vi längtar efter att vara återanslutna, för att övervinna våra känslor av separation. Vind kan dra vår medvetenhet till Elementet som förbinder oss alla med varje andetag som vi tar. Våra kollektiva böner hörs som ett rop av Skaparen och genom våra ansträngning av transformation, ryms drömmen om en uppenbarelse som skulle svara på livets mysterier. Detta visar på sanningen, att vår egen rättvisa kommer att betjänas under en gudomlig auktoritet. Precis som Skaparens högsta intention är rättvisa och jämlikhet, så drömmer människa om rättvisa och jämlikhet.

Idag, genom luftelementet, kan en röst av gudomlig ande höras, så att vi vet att våra böner har blivit hörda. Ingen strävan är högre än vår önskan att ha en relation till Skaparen och att veta sanningen om våra samtal.

Luftelementet relatera sig till våra tankar och medvetande. Det här är en dag då våra tankar kan ändras. Vårt medvetande expanderar genom en transformation som styrs av Högsta Källan.
Virvelvind, representerar den 13: e dansaren i en gudomlig dans av livet.
Från den 12:e, skulle den 13:e stiga upp som en virvelvind för att vistas i enhet med den Gudomliga Källan ovanför. Idag blir vi den 13: e dansaren, när vår medvetenhet är upphöjd till livets dans ledd av en Gudomlig Källa. Vind är också ett dagstecken för de uppstigna.

Dagens symbol kan höja vår förståelse för våra egna gudomliga avsikter. När vi investerar våra ansträngningar för att göra en dröm sann, skiljer Skaparen ut vår sanna passion. Våra böner är tydliga när vi rör oss med Intention mot en dröm. Vi älskar det tillräckligt mycket för att följa tron att det kan bli sant.   
Skaparen hjälper oss att manifestera vår dröm i sitt högsta uttryck för det bästa för alla.
När våra två sidor arbetar tillsammans, uppnår vi mer än att läka vår egen sorg. När vi bryter igenom illusionen av vårt lägre själ, ser vi att vår gudomliga inspiration alltid drar oss till något vi älskar. De "vilda idéerna" som delas med oss ​​är lika olika som vi är. Skaparen känner oss tillräckligt bra för att veta vad vi skulle älska, och dagen kan förstärka vår gudomliga urskildring av vår Skapares röst.
Intonade med Skaparen, är vi lovade den gudomliga rättvisan för våra drömmar om kärlek och lycka för alla, och är den skapelse som vi är mest kapabla att manifestera. Genom en direkt kommunikation kan vi se Skaparens närvaro varje dag. Även om luften mellan oss är osynlig, kan beviset för dess närvaro ses och kännas. Vind kallar på oss för att leta efter dess rörelse, känna beröringen och att betänka kraften den har att förändra ett helt landskap. Vind kan snabbt ändra riktning, och uppfyllde Skapelsens avsikt i det ögonblick som Skaparens ord talades.

Idag har vi möjlighet att ändras snabbt. Vi har gjort en viktig klättring och Skaparen känner till vårt mänskliga behov av uppmuntran och bevis på vår egen uppnåelse. Vi var inte avsedda att hållas i mörkret. Vår inneboende längtan såddes i vårt hjärta för syftet att känna sin egen gudomliga rättvisa.
Som en dagsymbol för norr bor Vind / IK med de uppstigna mästarna och det kollektiva medvetandet för helheten. Det här är en dag då deras visdomsord kommer att lyfta en ny och gudomlig sanning.

Källa: Ian Lungold