Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam för att Gud använder alla mina egna begränsningar, för att hjälpa någon annan. Jag är tacksam för att Gud använder alla mina egna begränsningar, för att hjälpa någon annan.

13/5-2018
Dag 10 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol: - Givande -
Givande / MULUC: Emotionell, fantasifull, psykisk, rening.
Även känt som tecken för vatten. Ceremoniellt använder Maya vatten som ett offer i dop och reningar. Dessa ceremonier görs för att ge en kollektiv styrka, anpassningsförmåga och harmoni. I uppriktig uppskattning ger Givande människor gärna mer än de ber om för sig själva. Dessa personer är dynamiska kommunikatörer med stor intelligens som gör dem till en utmärkt arbetsgivare. Som ett skakat vattenkärl, erbjuds folk snabb återvunnen jämvikt. Liksom en vattenkropp kan det finnas djupa underströmmar av känslor och dolda faror. Andra kan uppfatta att dessa givande människor har dolda agendor så de ger dem litet förtroende och kan till och med klandra dem.

Periodens symbol: Sol
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 10: Manifestation. Vad som en gång var avsikter eller idéer, förhoppningar eller rädslor blir fysiskt närvarande med Tians energi. Vad som fokuseras på med uppmärksamhet och avsikt blir verkligt med Tians Ton. Tio är en kraftfull energi som bär ett stort ansvar.

Aspekter: Färg - Röd (initierar), Riktning - Öst, Element - Eld

Öst: Handlar om inspiration. "Vad är jag inspirerad att göra?"

Elementet Eld: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Livskraften själv och andens kraft. Eld representerar allt vi kallar Heligt. Eld är elementet som kan ändra formen av ALLA andra Element. Eld är inspirationen av att "veta" - tjänsten av alla våra andliga gåvor. Adresserar en situation som håller Sanningen i din andliga avsikt. Använd andliga verktyg och heliga ritualer för att ringa efter gudomlig intervention.

Medicinsk väg: Äta ljuset.
Ett traditionellt sätt att dra näring från solen illustreras i en Soluppgångs-övning som de äldste hänvisade till "Äta ljuset". På så sätt hälsar vi gryningen av en ny dag i en helig ceremoni. 
Vi börjar med att ta majsmjöl i vår vänstra hand och andas in våra böner fyra gånger. Fyra representerar alla riktningarna av vårt liv, och kastar det sedan upp till ljuset.
Därefter drar vi ljuset till våra läppar 4 gånger genom att svepa vår högra hand över horisontens ljus.

Dag 49 av 260

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Om du inte ser hur de relaterar till dagens energi, kanske det inte har hänt än. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration",och du kan se synkroniseringen i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Vårt eget ljus i världen.

Solens period har väglett en avsikt att skina vårt eget ljus i världen. Vi kallades för att uppfylla vår högsta mening och syfte för att utvidga ljuset av ovillkorlig kärlek. Liksom solen skulle vårt uppdrag vara att dela en källa till ljus, liv och lycka.Ton 10 är en manifestationsdag, och det här är en dag då vi kan se vad vi har skapat. Ton 10 erbjuder en välsignelse som kommer med ett ansvar. Manifestation kräver att vi ser en Sanning av Transformation och hävdar det för oss själva. Inspirationen för vår resa med solen initierades av vår uppstigning från hjortens period. Den inspirerade oss till uppgiften och lovade att erbjuda alla andliga verktyg som behövs för att övervinna våra mänskliga begränsningar.

Solen guidar oss att tillämpa vår tro på detta uppdrag att tjäna helheten. På det sättet skulle vi komma till en högre förståelse från verkligheten av vår egen erfarenhet. Vi renades av solen, ett ljus som avslöjade alla våra begränsningar för att leva fullkomligt i vår Sannings integritet. Vi fann att perfektion inte var en kvalifikation, utan en missvisad uppfattning av Människan om vad som skulle krävas för att återspegla Skaparens Kärlek. Att stå i sanningen för vår egen äkthet är en utmaning för vår mänskliga natur. När vi avslöjar är vi trasiga erbjuder vi tjänsten att låta ett större ljus skina.
Våra egna begränsningar kan vara Skaparens ovillkorliga kärlek som övervinner vårt behov av världslig validering. Vi står i Skaparens "mätning" genom en gudomlig standard. Vi påstår genom den gudomliga sanningens ljus, vår egen rätt att vara.

Givande av tårar.

Givande är en symbol för vatten, månen och våra känslor. Dagen idag kallar oss för att hedra vatten överallt från kosmos till våra egna tårar. Vatten är det element som solen skiner igenom. Solstrålarna är det "perfekta desinfektionsmedlet" som ger upphov till rening och läkning till hjärtat, och det här är en dag att hedra våra och andras känslor. Våra känslor är en kanal av gudomlig kommunikation. När vi delar ett brutet hjärta med Skaparen uttrycker vi vårt behov av ovillkorlig kärlek, ett samtal till Skaparen som aldrig kommer att bli obesvarat.

Givande är en dag som har till syfte att betala tillbaka och betala framåt det kärleksoffer som först gjordes till Människan av Skaparen. Genom att erbjuda vårt Själv i fullt ljus av våra begränsningar kommer vi att förkunna Skaparen som författare till allt som är gudomligt. På Ton 10 av Manifestation är vi givna ögonen att se en gudomlig förändring i oss själva. När vi presenteras med samma gamla omständigheter kan vi upptäcka hur vår uppfattning har förändrats. Skaparen och en agentur för gudomlig intervention kommer att erbjuda en uppenbarelse som vi kan se och hävda.

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa att låt våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner. Solnedgången är ofta en tid då du kan känna en växling av energi till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..