Det Kollektiva Sinnet.

Rädsla har ingen makt över upplysta tankar.

I dessa tider då dom" lägre" energierna trycks fram ifrån sina olika gömställen, kan det vara svårt att skilja på vad som är mitt, och vad som tillhör det kollektiva sinnet.
Vi kan känna det som att vi sitter i en berg o dalbana som svänger än hit och än dit, och förhoppningsvis hamnar vi inte i diket. (Självklart inte.)
Ena stunden känner vi av det kollektiva, och undrar om vi har ändrat livsuppfattning helt och hållet, och i nästa stund så befinner vi oss på en kärleksfull plats inom oss själva.

Mina guider förklarar det så här;

Vi kan se att era medvetanden fluktuerar en aning och det beror på alla portaler som vi skapar. De påverkar era energifält och ni kan känna er splittrade. Vi skulle kunna beskriva det som att mörkt och ljus byter plats med varandra i ett rasande tempo, och därför kan ni uppleva det som att ni helt plötsligt befinner er i ett "lägre" medvetande än tidigare. Detta är bara tillfälligt, och som ni vet så betyder inte det att ni faktiskt befinner er där, utan ni känner igen "gamla" känslor som passerar förbi.

Du kan se det som när du är hos frisören. Du sitter där med drypande blött hår och frisören ska till att klippa lite här och lite där. När allt det utslitna har klippts bort så är det dags att föna och forma det nya...
Så dessa portaler kan du lite se som att du antingen har en bra eller dålig hårdag, men att den nya frisyren alltid finns där. :)