Din dagliga Mayakalender.

30/5-2018
Dag 1 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol - Transformation -
Transformator / CIMI: Underlätta förändring, offra, hjälp, gamla kunskapsaspekter.
Cykel av liv, död och återfödelse. Transformator-personer uppnår mål och känslomässig välstånd, och kan bli högt respekterade affärsmän. De har förmågan att hjälpa andra genom alla övergångar med ett lugn,
på grund av deras andliga styrka och vägledning. Samhället drar ofta nytta av deras disciplin och organisationskunskaper. De stärker gravida kvinnors liv och leder dem genom övergången till moderskapet.
Att upprätta kontakt med förfäderna aktiverar medfödda psykiska förmågor, gåvor som används som verktyg för att hjälpa andra. De kan ha möjlighet att skicka onda intentioner telepatiskt, det här är deras ångest. Från dessa handlingar förlorar de makt, faller lätt in i en offerroll och börjar manipulera med hämnd. 

Periodens symbol
Perioderna består av tretton dagar i Tzolk´in. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 1:  Enhet. Ett är början på allt, det första, hela och allt i ett. Ett är bestämd och självstyrd och ger ett bra tryck till vilket projekt de än är associerade med.

Aspekter: Färg - Vit (Förfinar), Riktning - Nord, Element - Luft.

Nord: Handlar om att lära av erfarenheter, de uppstigna mästarnas och kollektiva visdomarnas plats. Vad har jag lärt mig av tidigare erfarenheter? Vad skulle de äldre guida mig att göra?

Elementet Luft: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Andens andetag och livets andning. Luft är en helande kraft som kan styras inuti. Vind kallar oss till Helig andedräkt och uppmuntrar oss att lyssna på Skaparens röst. Som elementet av sinnet uppmuntrar Luft oss att använda vårt Intellekt och söka Visa råd. Luft handlar om utbetalning av kommunikation.

Dag 66 av 260.

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration", och du kan se synkronisiteter i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

En större livsförändring.

Vi står vid tröskeln till en större livsförändring. Transformation är den dagsymbol som representerar de stora livsövergångarna av liv och död. Genom denna cykel kommer vi att bevittna en nyfödd Andes födelse. Transformation är Tröstaren genom förändring, som utökar den andliga gåvan av Klarseende (Clairvoyance). Vi kommer att hålla makten för att se en välsignelse i framtiden. Transformation påminner oss om att kaos är en naturlig del av förändringsprocessen. Våra andliga gåvor antändes av Orm. Vi vet exakt vad vi ska göra i krisens ögonblick. Vi kan lära oss att trösta andra med vår gåva för att se välsignelsen i vår framtid.1 Transformation är dag 66, och början på den andra säsongen av Tzolk'in. Säsongen som kommer att lyfta oss till en mognad i anden och är bevakad av 13 Hund, Arketypen av ovillkorlig kärlek.

Vi kan förvänta oss att denna cykel kommer att bli en intressant tid av upp och nergångar som utmanar vårt urskiljande av vad som händer. Transformation för oss in i en ny medvetenhet om gudomlig timing som kommer att stödja vår tro i framtiden. Transformation kommer att vara vid vår sida när vi navigerar kaoset, medveten om vårt behov av stöd och redo att vidta åtgärder på våra vägnar som är avsiktligt och säkert. Denna period rymmer alla aspekter av en efterlängtad födelse av Människors Högre Ande, frälsaren som vi alla har väntat på.

Den 4:e månaden i Mayakalendern.

Vi fortsätter genom den 4: e månaden av stabilitet. I Tzolk'ins skördecykel sätter vi fortfarande ner rötter för att stödja ett nytt liv ovanför. De första bladen har dykt upp som identifierar vad vi kommer att bli, men det är fortfarande långt att gå innan vi ser oss som ett fullvuxet träd. Den 4: e månaden kan grunda oss och ge oss vår känsla av orientering och riktning.

En tid av stor förändring.

Det här är en tid med stor förändring. Vårt "arbete" kommer att vara att behålla altaret och ljuskanalen från vilka vi kan dra en universell välsignelse till mänskligheten.

Transformationsperioden markerar en betydande förändringscykel. Detta är den första perioden i en ny säsong av transformation. Som dag 65 fungerade 13 Orm som vårdnadshavare för vår första säsong av groning. Nummer 13 representerar gudomlig intervention som lovas i det heliga utbytet av medvetenhet och gudomligt gemenskap, och som existerar när vi deltar i våra böner, ritualer och ceremonier. Som en symbol på ett förbund med Skaparen, är Ormen den mest kraftfulla katalysatorn av Anden, och reserverade sin gåva för att hålla. Den uppfyllde garantin för gudomlig rättvisa genom en ritual som tände vår nya ande.

En ny säsong kommer att leda oss till den högre marken av andlig mognad. Säsongens förmyndare är 13 Hund, den centrala dagen av Tzolk'in, arketypen av Skaparens obestridliga kärlek.

Den Visdom som vi kommer att förvärva under denna säsong kommer att bygga vår inre styrka. Vi kommer att manifestera en ny uppfattning om ovillkorlig kärlek. Genom gudomlig rättvisa kommer vi att känna kärlekens kraft. Vi kommer att förberedas som ett levande offer, villigt att göra ett hopp av tro i kärlekens namn.

Som vår guide genom en cykel med stor omvandling, hjälper transformation oss att komma ihåg ett löfte som ligger i vår framtid. Den kommer att stanna vid vår sida som en källa till komfort genom upp och nergångarna. Denna viktiga förändringscykel erbjuder en hand av kärlek, och bevakas av kärleken.

Vi kan förvänta oss en omvandling som kommer att förändra våra liv. Transformation kan hjälpa oss att se att vårt obehag är naturligt i en ny och okänd upplevelse. Vi kan ha "examen med hedersbetygelser" vid vår sista uppstigning, men nu står vi inför verkligheten i "verkliga livet".

Idag kommer vi att inspireras av vår egen gudomliga strategi för att navigera i kaoset av en stor livsövergång. När vi är rädda för förändringar "vi aldrig såg komma", kan vi komma ihåg att vi aldrig kommer att lämnas ensamma. Vi kan hänga "examensbeviset" från vår sista uppstigning på väggen, någonstans där vi kan se den och komma ihåg att vi var beredda på resan framåt. Vi kan komma ihåg att varje svar vi behöver är så nära som altaret inom, där vi knäböjer i ödmjukhet.

Andens gåva som initierades av Orm har blivit ett utsäde inom. Den nya kraften i våra andliga gåvor kommer bara att växa starkare genom varje applikation. Transformation hjälper oss att tillämpa våra andliga gåvor av att veta.

Som en dagsymbol i norr ansluter den oss till de uppstigna mästarna och visdomen av deras erfarenhet. Vi kommer att förvärva en ny visdom av förändring. Vi kommer inte ha något att frukta. Vi kommer att känna Skaparens medkännande kärlek.
Så ska vi lära oss hur vi erbjuder komfort till varandra. Vi håller visionen för att se välsignelsen i framtiden. Transformation aktiverar våra medfödda klarseende förmågor och visar sättet att använda dem för att hjälpa varandra. Den har en talang att veta exakt vad som behöver sägas i ögonblicket. Vi kan känna den mediala känslan av att känna kärleken som någon behöver höra. Ny visdom av kärlek kommer att födas av erfarenheten av att tillämpa vårt ljus i ögonblicket.

Ton 1 är en dag med gudomlig inspiration som erbjuder en dröm om vår omvandling. Vi börjar i Enhet med Skaparen, medveten om den Nya Anden som uppstod av Ljuset. Det här är en dag att lyssna efter Skaparens röst som kommer erbjuda oss en gudomlig idé om hur vi ska behålla vår tro genom förändring.

Mästartalet 66.

Ton 1 och dag 66. 
Nummer 66 fördubblar energierna som tillskrivs nummer 6 och återspeglar vår Gudomliga natur. Energier som tillskrivs nummer 6 inkluderar sanning, rättvisa, integritet, välgörenhet, tro, kärlek, mänsklighet, service, balans och fred, hushåll, ansvar, läraren, konvention, skydd, idealism, osjälviskhet, välgörenhet, trovärdighet, vårdgivaren, ordning, ekonomi, känslomässigt djup, nyfikenhet, djup kärlek till hem och familj och humanitäritet, och uppnått detta genom kärlek och självklar service till mänskligheten. 

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa att låt våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner. Solnedgången är ofta en tid då du kan känna en växling av energi till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..