Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam för alla erfarenheter av Kärlek. Jag är tacksam för alla erfarenheter av Kärlek.

4/4-2018
Dag 10 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol: - Hund -
Ovillkorlig kärlek, lojalitet, trogen, konsekvent.
Modig, lojal och varmhjärtad, väldigt vaken och tapper, människor som är födda av hund respekteras för sin rättvisa och deras skydd. Människor födda av solskenet Hunden är väldigt sensuella och vet hur man kan njuta av livet. Lekfullhet och en god förståelse för den grundläggande mänskliga naturen leder till välstånd för hunden. Hundar är bra lagspelare som älskar att resa och har en stark känsla av sin position i samhället. Hundpersoner delar karaktären av coyotes, spioner, vargar och advokater.

Periodens symbol: Hjort
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 10: Manifestation. Vad som en gång var avsikter eller idéer, förhoppningar eller rädslor blir fysiskt närvarande med Tians energi. Vad som fokuseras på med uppmärksamhet och avsikt blir verkligt med Tians Ton. Tio är en kraftfull energi som bär ett stort ansvar.

Cherokee, Varg/KANA'TI: Varg är symboliserad av Sirius (Hund stjärna) och Antares, den ena eller den andra alltid synlig men aldrig samtidigt. Vargen är vår bror och delar våra väldiga rötter. Alla hundar är domestikerade vargar, kamratskap och vägledning. Vargar är en förbindelselänk mellan världarna; dem som inspirerar lojalitet, diplomati och humor för obegränsad potential. Varg är dagens tecken på lärare, läkare, sökare och transformatorer; skarp som obsidian, mild som ett lamm. Totem -Hund: Lojalitet och trofasthet som överlever bortom döden. Detta var den första dagen av skapelseenergin i denna 4: e värld, och sätter energin för kärlek, lojalitet och trohet i 5200 årscykeln. Hjärtchakraenergi är inblandad så att vi kan flytta till tillståndet av "ovillkorlig kärlek" med medkänsla. Alla problem med sexuell lust som inte är i harmoni kommer att bli rensad.

Aspekter: Färg - Vit (Förfinar), Riktning - Nord, Element - Luft.

Nord: Handlar om att lära av erfarenheter, de uppstigna mästarnas och kollektiva visdomarnas plats. Vad har jag lärt mig av tidigare erfarenheter? Vad skulle de äldre guida mig att göra?
 
Elementet Luft: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Andens andetag och livets andning. Luft är en helande kraft som kan styras inuti. Vind kallar oss till Helig andedräkt och uppmuntrar oss att lyssna på Skaparens röst. Som elementet av sinnet uppmuntrar Luft oss att använda vårt Intellekt och söka Visa råd. Luft handlar om utbetalning av kommunikation.

Dag 10 av 260

Håll koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Om du inte ser hur de relaterar till dagens energi, kanske det inte har hänt än. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration",och du kan se synkronisiteten i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Ovillkorlig kärlek.

Krokodilperioden ger liv till en ny ande av medvetenhet, och vi existerar i tomrummet av alla möjligheter. Ton 10 är en manifestationsdag. Vi vaknar upp till en ny medvetenhet om oss själva. Ton 10 kommer med ansvaret. För att manifestera en skapelse måste vi hävda det för oss själva.

Hund  bor med Apan i mitten av Tzolk'in. Tillsammans demonstrerar de de gudomliga aspekterna som är centrala för Skaparen.

Hund  är symbolen för ovillkorlig kärlek som sägs vara trogen bortom döden. Hund är den följeslagare som går med oss på vår resa genom livet, och sägs hjälpa oss över till andra sidan. Hunden håller vibrationen hos Skaparens rena kärlek som inte begär någonting i gengäld, utan hoppas bara på ett förhållande där kärlek kan ges och mottas. Ovillkorlig kärlek är substansen av Skaparens identitet. Hund är den ständiga följeslagare som bäst representerar Skaparens Gudomliga Kärlek.

10 Hund  erbjuder en manifestation av kärlek, manifestationen av den gudomliga kärleken som vår egen själs identitet. Kärlek som ges utan villkor är vår andes ljus. Att lära denna kärlek av hunden, ser vi gåvan som är värdig att återvända som vårt erbjudande till en helig utbyte.


Tone 10 of Manifestation är en välsignelse och ett ansvar. Vi manifesterar vad vi tror på och hävdar för vårt själv, och Hund kan hjälpa oss att se hur mycket vi är älskade, och kärleken vår ande är kapabel att ge.

Mästartalet 1010.

10: e tonen i 10: e positionen för Hund återspeglar mästartalet 1010. Nummer 1010 förstorar attributen till numren 1 och 0. Nummer 1 avser attributen för nybörjandet, skapandet och kreativiteten, motivationen , framsteg, intuition och inspiration, lycka, uppnå framgång och personlig uppföljning. Nummer 1 påminner oss om att vi skapar våra verkligheter med våra tankar, övertygelser och handlingar.

Nummer 0 representerar potential och / eller val, en andlig resa, utvecklar dina andliga aspekter, lyssnar på din intuition och högre själv, evighet och oändlighet, enhet och helhet, fortsatta cykler och flöde och början. Nummer 0 hänför sig också till Guds kraft / Universella energier / Källa, och förstorar inverkan av de siffror som de visas med. Nummer 1010 indikerar att det är en tid för personlig utveckling, andligt uppvaknande och upplysning. Håll dina tankar, fokus och intentioner på ditt själsuppdrag och livsrmål, och dina förhöjda vibrationer kommer att locka överflöd och positiva energier in i ditt liv. 

Älskar kärlek.

10 Hund förstorar Skaparens kärlek som ger vår nya början en auktoritet. Ovillkorlig kärlek är Skaparens eviga sinnestillstånd. Människan vet detta av instinkt, och våra hjärtar rörs av demonstrationer av en sådan kärlek.

Hund öppnar sitt hjärta. Det tar en chans på kärlek som den varelse som älskar kärlek mer än någonting annat. För Hund är kärleken värt mycket mer än ett avslag, och Hunden älskar livet själv, det rullar runt i hela skapelsen. Hunden lever livet till nästa möjlighet att älska, och när det stängs av så går det vidare till nästa tillfälle. Den håller inte något agg och är villigt att komma tillbaka för att försöka igen senare.

Fasen av andlig tillväxt i Krokodilperioden utmanade oss att hålla tro på vår makt för att skapa allt vi kan föreställa oss. Genom gudomlig intervention väcker vi en ny medvetenhet. I vår avsikt att känna Skaparens sinne lär vi oss om vår egen andliga identitet, och Hund  hjälper oss att hävda vår egen identitet av kärlek.

Detta är en viktig tid att älska oss själva och varandra. Vi är mitt i kaoset av en stor förändring i oss själva och i världen. I Anden kan vi kasta ett nät av kärlek runt helheten för att dra oss alla samman. Vi kan se oss alla som samma flock, och våra kärleksord är en vibration som berör alla.

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa att låt våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner. Solnedgången är ofta en tid då du kan känna en växling av energi till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit