Din dagligaMayakalender.

Jag vill från djupet av mitt hjärta tacka Maya för deras enorma kunskap, visdom och framför allt medvetandets utveckling genom evolutionen som de så fint delar med sig av. 

Genom deras kunskap har jag fått tillgång till inte bara en tid och plats, utan också en mening och ett syfte med min existens och som har knutit mig samman med Skapelsens "klocka".
Genom deras visdom har jag fått känna att jag har en fin och unik plats här på jorden..

Vårt samarbete kommer att vara för evigt, men tar nu en annan form.

Jag kommer låta hela Mayakalender fortsätta vara öppen då den innehåller så mycket visdom.
Klicka gärna på länkarna till vänster och botanisera runt oavsett vilken dag det är, och så har jag lagt den aktuella perioden och dagen här nedanför. 

The Trecena of Crocodile/IMIX – Dawn of a New Awakening.

Crocodile/IMIX is simply the Beginning of all things. We are given a new chapter and the blank pages to create the New Ways of our Life, for the Wisdom of the Experience.

It’s a FORTUNATE TIME for New Beginning. What we Begin Now, will become the new way we Master our Life. There’s no rush. On Tone 3, we’ll know what to do.

För många av er som följde med på resan med Mayakalendern, kände liksom jag att den gav ett naturligt flöde till livet. Jag har valt att lägga upp den dagliga kalendern (även om den är på engelska) så att alla som vill, kan få fortsätta att känna flödet av att vara del av något mycket större.                                  Cred: Jaguar Spirit.