Maya Kalendern.

Jag är tacksam för att Människan inte var tänkt att leva för alltid i ett mysterium. Jag är tacksam för att vi blev givna sinnen och de andliga gåvorna för att veta sanningen. Jag är tacksam för att Människan inte var tänkt att leva för alltid i ett mysterium. Jag är tacksam för att vi blev givna sinnen och de andliga gåvorna för att veta sanningen.

23/3-2018
Dag 11 av 13 i Mayakalendern.

Periodens symbol: Stjärna
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Dagens symbol - Flinta -
Reflekterar sanningen, kompromissa, ger ordning och balans, oändlighet.
Verklighetens spegel. Som en imponerande Flinta är dessa personer de gudomliga gnistorna av intelligens. Flinta är medfödda förmågor som används för att diskriminera känslor från faktum. Flintpersoner står oförtröttliga för att skydda, försvara eller bota andra genom personlig uppoffring. Genom att modigt sväva sanningens svärd skärs falskehet bort. Det sägs att de kan få information om interpersonella problem eller onda intriger av andra genom att reflektera i en obsidian spegel. Deras tapperhet som sanningskrigare måste vara oklanderlig, annars de kommer de att uppleva lidande av olyckor, missförstånd och skvaller.

GalaktiskTon 11: Upplösning (Slutlig granskning och ansökan, tydlighet, Blomstring)
Hjälper varje ny sak att hitta sin plats i universum och i processen att "passa in" måste vissa ändringar ske. Elva är energin av dynamiska åtgärder som underlättar förändring, förenkling och förbättring.

Aspekter: Färg - Vit (Förfinar), Riktning - Norr, Element - Luft

Norr: Fokusera på visdom, renhet, uppstigna Mästare, och att återgå till vår oskuld.

Dag 258 av 260

Tone 11 för med sig en lösning till vårt flyg av Uppstigning. En resolution upprättas som en överenskommelse om en ny väg framåt. Vi kan härmed lösa oss för att gå vidare i integriteten i vår gudomliga identitet.
Tone 11 är den dag då shamanen klättrar till det Högsta Altaret för samvaro med Skaparen. De kommer för att söka en högre sanktion om en ny manifestation av andlig kraft. Vi kallas för att se på vår egen transformation ur ett högre perspektiv.

Flinta erbjuder Sanningen som kommer att skapa vår egen Högre Mark, och är kapabel att avslöja gudomliga gnistor av sanningen genom blixtar av inspiration. Flinta avslöjar alltid en osedd sanning. Det kan vara en Sanning som dras från vårt undermedvetna eller som på ett annat sätt  är dold eller täckt. Flintkniven kan skära till benet för att föra nya sanningar mot ljuset, och ton 11 och dagens symbol Flinta, är en dag av gudomlig karma.
En av de viktigaste sanningarna vi kan upprätta i vår uppstigning till högre medvetenhet är sannheten för vår egen gudomliga kraft, och Flinta kan bevisa de andliga gåvorna vi fick.
Vi har lärt oss att våra andliga gåvor är så rikliga och vanliga att vi tar dem för givet. Det faktum att vi kan röra oss tillsammans med Intentionen på 13 olika sätt är ett mirakel i sig. Människan blev herre över jorden genom alla de andliga gåvorna vi fick.

Vi har medvetande, en medvetenhet, reflektion, retrospektion och fantasi som bara är några av våra mest grundläggande andliga gåvor. Läs mer om skillnaden mellan medvetande och medvetenhet här
Vi har förbisett dem för brist på att medvetet använda dessa andliga verktyg. De har alla varit flytande i Ether rakt framför våra ögon, men vi tänkte aldrig på deras potential som övernaturliga krafter.
Vi har makten att röra oss genom tiden, och Människan är kapabel att återupptäcka det förflutna. När vi släpper oss fria från erfarenheten av orättvisa genom förlåtelse, sätter vi igång en kedjereaktion, och varje upplevelse som följer efter det vi förlåtit förändras och blir en ny skatt av erfarenhet.
Flinta kan bevisar Sanningen att vi är mer kraftfulla än vi kan tror, och vår gamla bild av vårt begränsade själv, kan svepas bort.

Flinta är känt för att "skära till hjärtat". När en ny Sanning avslöjas om vårt Själv, uppenbaras en ny Sanning om världen. Flinta tar tag i sanningen som gömmer sig i skuggan och drar den in i ljuset.

Världen behöver oss nu mer än någonsin tidigare, och  tillsammans kan vår andliga kraft vända runt världen.

Sanningens medvetande var avsiktet för Haab-året från februari 2017 genom februari 2018, och Flinta löser en högre sanktion som vi behövde möta, och vi var beredda för denna Sanning.

Uppstigningen under Örnens period var 13 Hjort. Det högre medvetandet vi var uppvuxna till var shamanen, den gudomliga mystiken, maya prästen, den som griper tag i den gudomliga makten. Hjorten är vaksamt medveten om landskapet i alla 4 riktningar, och vår kraft kommer att hittas när vi står i vår egen sanning ... att stå på sanningen vi tror på. Vi kallas för att vaka över varandra och vara beredda att röra oss när en gudomlig auktoritet kallar oss till tjänst.

Flinta skär bort vad som inte längre fungerar och sveper bort det. Vi kan härmed lösa nödvändigheten av våra heliga avsikter. Vi kan gå framåt som de nya vise, guidade av en högre medvetenhet. Vår gudomliga laddning, som Hjort, är att upprätthålla pelarna i vår andes rike genom vår vaksamma tro. Uppdraget som tilldelats oss är att fokusera vår medvetenhet på mänsklighetens förlåtelse. Genom förlåtelse kommer vår medvetenhet att stiga upp till ovan, och vi kan leva i fred på jorden. Genom att tro på mirakel, utökar vi den rena vibrationen av kärlek som trotsar världens allvar. Vår Healing är ett helande för helheten.

Låt oss hävda den gudomliga rustningen och ge upp, som ett krig för fred. 

Vi har alla de andliga verktygen som vi behöver för att övervinna varje mänsklig begränsning.
När vi stiger upp med en högre medvetenhet om våra andliga gåvor, kan vi slutligen sluta ifrågasätta dem ... och börja använda dem. Vi behöver överväga hur mycket kärlek som behövs och tro på vårt eget växande ljus.



Källa och ispiration: Ian Xel Lungold