Balansera.

Intentionen var att göra en energiläsning men mitt älskade supportteam frågade om jag först ville prata om det som jag hade på ”hjärnan". Så här följer ett samtal som vi hade idag, 7/9-20.

-Jag har precis sett en video där en kvinna berättar om sina upplevelser hon gjort i en astral resa/fjärrseende. Jag känner att den är bra och delar den gärna vidare men tänker samtidigt att varför har inte jag delat vissa saker som jag har sett ...? 

-Det är många lager i det här Camilla. Viss information som ni mottar är till er själva och viss information är menad att delas med andra. Alla dom som har dessa förmågor med sig kommer inte att ”sticka ut hakan” så att säga. Deras energi är för känslig, sårbar och viktig för att utsättas för det häckleri som befinner sig där ute, och det är en självbevarelsedrift för många att stanna ”inne och hemma” med sin energi. Inte pga. rädsla utan mer utifrån en högre förståelse och medkänsla. Med det sagt innebär inte det att dom som ”hörs och syns” inte är lika viktiga, eller att dom som ”stannar hemma” inte utför ett lika stort energiarbete.
Jag förstår att känslan det kan skapa är att andra inte ser er potential, kunskap och visdom, och att det kan kännas som att ni sitter på avbytarbänken. Och det är faktiskt sant ur ett perspektiv. Skulle någon som är väldigt aktiv i det yttre tystas ner, så kliver någon annan in och tar ”deras plats”.
Ni skulle kunna se det som att ni alla är i samma fotbollslag. Skulle någon bli trött eller skadad så finns det alltid personer på avbytarbänken som är redo att kliva in. Vissa personer spelar vissa matcher och vissa personer kommer in efter halvtid. Den som vaktar målet är minst sagt lika viktig som dom som försöker komma igenom motståndarlagets baklinje. När ni ser att ni alla är lika viktiga blir ni ett lag som blir svårslaget.

Det jag också vill nämna i detta sammanhang är att risken för polarisering är också större när uppmärksamheten ökar.

- Polarisering mot det negativa?

- Ja precis. Era trossystem är fortfarande dom som ni fick med er med ”modersmjölken” och har inte riktigt kunnat balanserats ut ännu pga. det mörka grepp som har innefattat hela Jorden. Det är en hårfin balansgång som många vandrar just nu i den här skillnaden mellan service till själv och service till andra. Bara för att det finns en tro att handlingar som utförs görs för att serva andra, är det inte säkert att de utförs med balans. Tron att det jag nu gör kommer hjälpa andra, sätter er väldigt nära tron av överhöghet som saknar den andra delen som är att ta emot. I ett balanserat givande och tagande delar du med dig av det du har som andra saknar, och tar emot det du saknar från andra som har det du inte har. När fokuset blir enbart på vad ni delar med er av och ni glömmer bort att andra har det ni saknar, blir det en uppoffring ifrån er sida och det börjar alltmer likna den negativa polariseringen av service till själv.

Med det ökade medvetandet att du besitter det som andra behöver och att andra besitter det du behöver, skapas samarbetet som tidigare har varit näst intill omöjligt då många suttit på sin egen tron och försvarat det de har, och aldrig riktigt kunnat erkänna att andra faktiskt kan besitta kvalitéer som de saknar.
Denna obalans inom er själva är svårare att se ju högre upp i pyramiden som ni placerar er själva, då tron om att ni är viktiga börjar göra sig gällande. Det krävs ett väldigt vaket medvetande för att kunna se igenom dessa gamla programmeringar och hålla balansen av givande och mottagande.

-Tack!!

-Varsågod :)