Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam för kärlek som är större än vårt behov av världens kärlek. Jag är tacksam för kärlek som är större än vårt behov av världens kärlek.
1/6-2018
Dag 3 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol -Stjärna-

Skapar skönhet, elegans, multiplicera, lekfull, upptagen, försiktig.
Stjärnenergi är multiplikation av allt till överflöd. Denna person överflödar kärleksenergi på alla delar av livet. Andlig tillväxt är naturlig och med lätthet på grund av den ovillkorliga kärleksenergin som flyter. Stjärnan har förknippats med kaninens fertilitet för dess förmåga att föröka sig. Som varje sol på himlen lyser stjärnans personer lika i alla riktningar. Denna naturliga tendens till harmoni och balans kan bli tvingande, och motivera Stjärna att vara för behaglig och för generös, och avvisade gåvor orsakar rädsla och vrede. När en stjärna tror att den har fått för mycket, försvagas de eller kan till och med kollapsa. I detta "Black Hole" är stjärnor benägna att muntligt argumentera för att tvinga sin syn på alla. 

Periodens symbol: Transformation
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 3: Handling. (rörelse/kommunikation) Åtgärd.
Ton tre är grundläggande rörelse och kommunikation som börjar som en vibration. Treans energi är mycket vältalande i alla typer av självuttryck. Kommunikation är hur tre etablerar en punkt för överenskommelse mellan vilken punkt "A" och vilken som helst punkt "B". Tre personer är rytmiska mot kärnan och är ofta rastlösa, eftersom rörelse är deras natur. Genom att arbeta nära med Treans energi, blir varje person mer kapabel att förutse rörelser av alla slag.

Aspekter: Färg, Gul (Kompletterar); Riktning-Syd, Element-Jord

Syd: Handlar om relationer med andra och den naturliga världen. Vad skulle mina vänner säga till mig, eller vad är allmänt känt?
Hur mår mina personliga relationer?

Elementet Jord: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Jordning och styrkor av naturen. Jorden erbjuder styrkan att stå i din egen grund. Naturens krafter är inom oss, eftersom vi är gjorda av jordens element. Jorden är relaterad till rörelse - använder ett "aktivt" mot "passivt" tillvägagångssätt.

Dag 68 av 260

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Om du inte ser hur de relaterar till dagens energi, kanske det inte har hänt än. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration",och du kan se synkronisiteten i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Vi är en personifiering av ljuset.

Ton 3 är första dagen av rörelse. Med det första steget framåt i en intention att älska, flyttar en dröm om skapelsen från andens rike ovanför till världen nedan. Rörelse eller kommunikation initierar en ny vibration som följer sin egen kurs. Den egna frekvensen sätter kursen från början till slutet. Våra "tankar tas i rörelse" och skapar en kedjereaktion som skapar en väg från punkt A till punkt B. Att ge ljuset till världen är människans högsta mening och syfte. Transformationsperioden av förändring, ger vägledning genom Stjärnan att multiplicera vår intention av kärlek till överflöd.
Stjärna är den dagsymbol som identifierar människa som en personifiering av ljuset. Den är en symbol av Venus, ett himmelskt ljus som framträder både i ljus och mörker som morgon och kvällsstjärna. Stjärnans resa är vår transit genom mörkret. Vi är placerade som ett ljus som kommer att lysa i mörkret.

Våra kroppar anpassas.

Vi kan förvänta oss några extrema förändringar av Mörker och Ljus på vår resa med Transformation. 
Detta är en viktig tid att ta hand om oss själva. I början av varje säsong gör våra kroppar en anpassning till en ny cykel av ljus. Vår ande lyftes upp till vår högsta vibration genom vår uppstigning genom Ormen, och elementet av eter är lättare att flytta än materia, så det tar längre tid för vår kropp att anpassa sig till en ny vibration av Anden.
Det är inte ovanligt att uppleva en fysisk "kris" i början av en ny säsong. 
Genom att gå i mörkret genom förändringens kaos, kan vi hålla tilltro på att saker sannolikt kommer att se värre ut än de verkligen är. Att göra vad vi kan för att älska vår egen kropp, kommer att förbereda oss för en jämn högre vibration som multipliceras till överflöd. (Jag känner inte alltid den här energin i början av en ny säsong, men när jag gör det kommer det med rädslan att något är fruktansvärt fel). Håll tron på att detta också kommer att gå över, och att erfarenheten är viktig för en gudomlig mening och syfte av vår egen Transformation.

En tröstande hand av kärlek.

Stjärnan guidar ett sätt för rörelse som uppmuntrar vår tro. Så som vi väljer att se våra omständigheter kommer att multipliceras med överflöd. Detta är en viktig tid att använda Hjortens andliga gåva av vaksamhet. När vi ersätter våra tankar om rädsla med tro och hopp i ljuset, kommer vår ansträngning att multipliceras. Vi kan komma ihåg att utmaningen kommer att visa sig svårare än vad det verkligen är. 

Hjort påminde oss om att använda våra andliga verktyg. Med varje begränsning vi möter kan vi få ett nytt verktyg genom att återvända till vårt inre altare i ödmjukhet, och komma ihåg livets ljus, sanningen och lyckan som alltid skiner för oss där. 
Dess överflödande kärlek ställer tonen för en vibration av högsta frekvensen. Alla våra symtom på obehag kan inramas i kaoset av en stor livsförändring. Vi kan komma ihåg att vi inte är ensamma, utan omhändertagna av en tröstande hand av kärlek. Vi kan hitta vår inre styrka, genom att överge oss till processen och komma ihåg vår välsignelse i vår framtid, garanterad av ett gudomligt förbund om ovillkorlig kärlek.

Dagen idag påminner oss om att skina vårt ljus lika mycket i alla riktningar. Vi är guidade att älska allt i lika stor utsträckning. Även mörkret kommer att tjäna till att hjälpa oss att förverkliga vårt eget ljus.

Vi kan navigera i kaoset genom att se framått. Detta är dag 3 i en 6 dagars klättring av ny andlig tillväxt. Vi kan komma ihåg de Peak Energier vi kommer att hålla när vi fortsätter att utveckla en rytm och ett mönster av rörelse. Varje utmaning blir enklare än den sista när vi skapar ett moment av flöde. Vi kan också förvänta oss att drivas till vår gräns, kom ihåg att detta är nödvändigt vid manifestationen av ny inre styrka. Vi kan se igenom illusionen av kaos och hålla tilltro i vad vi kan urskilja som en normal och naturlig del av vår förändringsprocess.

En av fördelarna med våra andliga verktyg är att vi kan urskilja kaoset av förändring. Vi har fördelen av att se framtiden. När vi fortsätter prästens och shamans roll kan vi visa vägen för andra som befinner sig i mörkret i deras omedvetna rädsla och självtvivel. Vi kan se bortom vårt eget obehag för att se lidandet i sin helhet. Mörkrets helhet presenterar en möjlighet för oss att ta fram vårt ljus av tröst och lättnad.

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa att låt våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner. Solnedgången är ofta en tid då du kan känna en växling av energi till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..