Falska Flaggor.

Många ställer sig frågande till hur länge scenariot vi nu ser kommer att vara det rådande..
Om Kabalen fick bestämma så skulle det aldrig sluta, utan bara förvärras.

Följande text är hämtad från Folkhälsomyndigheten som du kan läsa i sin helhet här.
Folkhälsomyndigheten fick från Socialdepartementet 2 juli 2020 ”Uppdrag att ta fram en plan inför eventuella nya utbrott av covid-19”.
I rapporten presenteras tre scenarier för fortsatt smittspridning av covid-19 det kommande året, fram till 1 september 2021.
Scenarierna utgör planeringsunderlag för Folkhälsomyndigheten, Läkemedelsverket, länsstyrelserna, MSB och Socialstyrelsen.

När vi nu i det kollektiva medvetandet fortfarande håller fast i 3D:s programmeringar av skuld, kontroll, skam, separation, skvaller, peka finger, dömande, ilska, hat m.m och lägger detta utanför oss själva istället för att ta fullt eget ansvar för vår egen process, så kommer det att ges fortsatt möjlighet för att jobba med det för dom som behöver det.
Det innebär att på ytan kommer det att fortsätta storma, tills det att människor börjar landa mer och mer i sig själva.

För er som under den mesta delen av tiden befinner er i neutralitet och tar hand om era egna processer, kommer att få fortsätta att hålla utrymmet för dom som behöver det ett tag till.

️                                             ❤️ Håll tron på mänskligheten högt ❤️
Med all Kärlek
Camilla

Hej älskade vänner. ❤️
Jag vet inte om ni har sett att MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap ska genomföra
"Försök och simulering av brand i elbilar". Läs vidare här.
Tillfällen: 8 SEP-10 SEP
Sista anmälningsdag: 31 augusti 2020
Ort: MSB Sandö
Operativ erfarenhet från kommunal räddningstjänst har möjlighet att anlända till Sandö redan under måndagen den 7 september för att planera insatsen.
I samarbete med kommunal räddningstjänst kommer MSB-projektet Early Responders Innovation Arena (ERIA) genomföra försök hur räddningstjänsten kan hantera en elbil som brinner i parkeringsgarage.
Försöksscenariot är att räddningstjänsten inte kan komma åt batterierna och släcka utan måste hantera en situation där de behöver begränsa konsekvenserna av en batteribrand som inte går att släcka."
Då vi vet att dessa "övningar" har en tendens att bli falska flaggor, så tyckte jag att det var en intressant iakttagelse då timingen sammanfaller med Hillary Clintons förhör som är daterat till den 9 Sep.
Förra gången hennes fall var uppe i domstol så körde ju blm igång, och uppmaningen var att posta en svart bild samt att inte använda sociala media denna dag som ett stöd för denna sak.
Så jag skulle inte bli förvånad om denna eller någon annan händelse i världen kommer att fylla tv-rutan denna dag.
Titta hit, men titta inte dit.

Den andra vågen som startade nyss i USA och som vi ser överallt i massmedia, kan vara svårt att förstå utifrån polariteten antingen eller.
Vi behöver alla hjälpas åt med att ställa oss i mitten, och lyfta blicken så att vi kan se fler perspektiv för att kunna hitta sanningen.

Jag hoppas att samtalen mellan mannen O.D (skriver inte ut hans namn för han blir väldigt starkt censurerar just nu) och Niclas ifrån Strävan efter Sanningen, kanske kan hjälpa till med just det.

Denna man har ägnat en stor del av sitt liv till att undersöka FF, Falska flaggor (Fals flags), och vi kommer bl.a att få lära oss mer om krisskådespelare och hur dessa används.

Med all Kärlek <3
Camilla