Falska Flaggor.

Kriget om Medvetandet.

Kabalen, ondskan har ingen egen skapandekraft då de jobbar mot Livet.
Det har och andra sidan vi, då vi är för Livet.
Så det som spelar ut sig just nu är ett krig om Skapandekraften/Medvetandet.


Vi gör det hela lite enkelt för oss och skapar nu två karaktärer, Pelle och Lisa.

Så... Vi har en kille som heter Pelle som jobbar med Kabalen och är väldigt ond. Det han vill är att alla människor antingen ska göra som han säger, (inte som han gör) eller så är dom bara i vägen och kan lika gärna dö.
Då Pelle inte kan skapa någonting själv då han är emot Livet, så behöver han någon annan som kan skapa det åt honom.

Sedan har vi Lisa som är för Livet, och som är en väldigt god och varmhjärtat person och känner att alla människor ska få må bra och känna att dom är älskade.

Lisa som är för Livet blir en perfekt spelpjäs för Pelle, och han sätter nu igång för att planera hur han kan få sina onda planer att fungera genom att använda hennes skapandekraft.

Han vet att hon aldrig ens skulle prata med honom om hon mötte honom personligen, så han måste komma på ett annat sätt att nå henne. Han har observerat att hon tittar på tv:n och läser olika tidningar varje dag...så kanske det skulle vara ett sätt..
Han kan inte sätta sig själv i rutan för hon skulle se igenom honom direkt, utan han behöver paketera det hela lite snyggare med människor som verkar likna henne.
Dessa människor kan sedan säga precis det han vill ha sagt och gjort..

Han vill att Lisa ska tro att det finns ett dödligt virus och att enda sättet att bli fri ifrån detta virus är att ta ett vaccin (som han har skapat). Detta är egentligen inte sant än, men om han kan få Lisa att tror att det är så, så vet han att hon kommer att skapa den möjligheten åt honom.

Han vill också att Lisa ska tro att klimatet är hotat och att det är hennes fel och därmed är hennes vackra hem på väg att förintas. Detta är inte heller sant än, men om han kan få Lisa att tror att det är så, så vet han att hon kommer att skapa den möjligheten åt honom.

Han vill också att Lisa ska tro att hela världen är en hopplös och farlig plats där drömmar och framgång bara kan nås genom att göra som man blir tillsagd, eller manipulera och hota andra människor för att ta det som dom har skapat, (göra som han gör). Detta är inte heller sant än, men om han kan få Lisa att tror att det är så, så vet han att hon kommer att skapa den möjligheten åt honom.

Han vill också att Lisa...
Han vill också...
Han vill...

Låt ingen få dig att tro på någonting som du inte med ditt hjärta vill skapa.❤️

Med all Kärlek ❤️
Camilla

9/11-2001.

I still remember exactly where I was and felt that day. The evil that created this, is now eradicated and banned from this Universe. The light always wins at the end. ❤️

As you can see in the picture, they are pointing out the evil, AI.

Det sista benet som Kabalen står på är massmedia, och dom gör just nu allt de kan för att hålla i narrativet.

Många är de kulisser som presenteras för mänskligheten och den mest kända förutom Syrien måste ändå vara Vita huset i Atlanta. Filminspelningen i detta klipp är ifrån Israel.

Det intressanta är att vi får information angående andra länders katastrofer och dom får information om vår. När så människor pratar med varandra så upptäcker dom att inget av det som var sagt stämde.

Falsk Flagga i Tyskland!

Det där med bilar som kör på trottoarer eller gågator har ni ju gjort så många gånger förut. Vad har hänt med fantasin?
Ja, sen var det ju det där med skon också... igen.. suck.

https://www.facebook.com/ole.dammegard/

Tidigare i höstas så fick jag ifrån mitt älskade supportteam plötsligt meningen att det kommer bli en kall vinter. Jag förstod inte direkt vad dom menade eller kanske syftade på, för det är ju inte riktigt så att jag bor i ett tält. Men nu tror jag att jag förstår mer.. och som vanligt har det sällan bara en betydelse. 

Rakel.

Vi börjar hos MSB...
Rakel står för RAdioKommunikation för Effektiv Ledning.
( Namnet Rakel förekommer också i bibeln, och översatt från hebreiska betyder det fårtacka. )

Rakel används bland annat av polis, räddningstjänst, sjukvård och försvarsmakt men också av ett stort antal andra myndigheter, energibolag, kollektivtrafikmyndigheter och verksamheter som exempelvis hanterar farliga ämnen. Alla länsstyrelser, kommuner och regioner i Sverige är anslutna.
Når snabbt ut till många
Med Rakel kan du omedelbart förmedla samma information till flera individer samtidigt.
Byggt för att alltid fungera
Rakel är byggt för att klara svåra väderförhållanden och långa elavbrott. Eftersom Rakel är ett eget system fungerar det när andra system inom exempelvis mobiltelefoni och it drabbats av överbelastningar, elavbrott eller andra störningar.

Svegs hälsocentral
– Vi har en form av pre-triagering, alltså att vi stämmer av om besökarna har symtom på covid-19 innan de får komma in. Med en knapptryckning får den som står i pre-triagen direktkontakt med lättakuten, så att en sjuksköterska kan komma och göra en medicinsk bedömning, säger Jim Kaarnavuo.

Från och med den 15 december till och med den 15 januari är det förändringsuppehåll i Rakelnätet. Syftet är att upprätthålla en hög kvalitet i nätet under ledighetsperioder. ( Hmm, ledighetsperioden )

Nu i vinter tror Jim Kaarnavuo att Rakel blir ännu viktigare för samverkan.

https://www.msb.se/.../rakel/om-rakel/rakels-anvandare/

Operation Dark Winter.

Så går vi till den politiska arenan.

Biden har sedan valet vid flera tillfällen sagt att det kommer bli en mörk vinter, Dark Winter.
Operation Dark Winter är ett kodnamn för en övad simulering angående ett utbrott av smittkoppor hos den amerikanska befolkningen.
Denna övning utfördes på Andrews Flygbas i Washington D.C i juni 2001.

I videon nedan ser du Trump´s svar på Operation Dark Winter!!
https://www.youtube.com/watch?v=6znQTRnekAM
Jag vet inte hur ni tänker, men jag tycker att kan dom inte bara sluta att öva allt på oss... som om vi vore en j-l fårtacka.

Eventuellt Nya Terrorattacker, Falska Flaggor på gång!
Dela, Dela, Dela...så kanske vi kan sätta lite käppar i hjulen.

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Tack, Tack, Tack till alla som hjälpte till att avstyra den planerade attacken den 6 nov! ❤️

Både Säpo, Polisen och massmedia gick ut och dementerade "de falska påståendena" som fluorerade på sociala media.
Varför skulle de bry sig om vad vi "vanliga" människor säger??

Fortsätt att hålla korpgluggarna öppna och prata med varandra. Dela med dig av det du lägger märke till även om det kan verka "konstigt". Tillsammans lägger vi ihop alla "lösa trådar" och skyddar våra medmänniskor från att mista än mer av sin frihet.

Tillsammans är vi starka!

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Många ställer sig frågande till hur länge scenariot vi nu ser kommer att vara det rådande..
Om Kabalen fick bestämma så skulle det aldrig sluta, utan bara förvärras.

Följande text är hämtad från Folkhälsomyndigheten som du kan läsa i sin helhet här.
Folkhälsomyndigheten fick från Socialdepartementet 2 juli 2020 ”Uppdrag att ta fram en plan inför eventuella nya utbrott av covid-19”.
I rapporten presenteras tre scenarier för fortsatt smittspridning av covid-19 det kommande året, fram till 1 september 2021.
Scenarierna utgör planeringsunderlag för Folkhälsomyndigheten, Läkemedelsverket, länsstyrelserna, MSB och Socialstyrelsen.

När vi nu i det kollektiva medvetandet fortfarande håller fast i 3D:s programmeringar av skuld, kontroll, skam, separation, skvaller, peka finger, dömande, ilska, hat m.m och lägger detta utanför oss själva istället för att ta fullt eget ansvar för vår egen process, så kommer det att ges fortsatt möjlighet för att jobba med det för dom som behöver det.
Det innebär att på ytan kommer det att fortsätta storma, tills det att människor börjar landa mer och mer i sig själva.

För er som under den mesta delen av tiden befinner er i mittpunkten och tar hand om era egna processer, kommer att få fortsätta att hålla utrymmet för dom som behöver det ett tag till.

️                                             ❤️ Håll tron på mänskligheten högt ❤️
Med all Kärlek
Camilla

Hej älskade vänner. ❤️
Jag vet inte om ni har sett att MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap ska genomföra
"Försök och simulering av brand i elbilar". Läs vidare här.
Tillfällen: 8 SEP-10 SEP
Sista anmälningsdag: 31 augusti 2020
Ort: MSB Sandö
Operativ erfarenhet från kommunal räddningstjänst har möjlighet att anlända till Sandö redan under måndagen den 7 september för att planera insatsen.
I samarbete med kommunal räddningstjänst kommer MSB-projektet Early Responders Innovation Arena (ERIA) genomföra försök hur räddningstjänsten kan hantera en elbil som brinner i parkeringsgarage.
Försöksscenariot är att räddningstjänsten inte kan komma åt batterierna och släcka utan måste hantera en situation där de behöver begränsa konsekvenserna av en batteribrand som inte går att släcka."
Då vi vet att dessa "övningar" har en tendens att bli falska flaggor, så tyckte jag att det var en intressant iakttagelse då timingen sammanfaller med Hillary Clintons förhör som är daterat till den 9 Sep.
Förra gången hennes fall var uppe i domstol så körde ju blm igång, och uppmaningen var att posta en svart bild samt att inte använda sociala media denna dag som ett stöd för denna sak.
Så jag skulle inte bli förvånad om denna eller någon annan händelse i världen kommer att fylla tv-rutan denna dag.
Titta hit, men titta inte dit.

Om ni minns, så skrev jag den 11 augusti att MSB skulle ha en övning den 8-10 september gällande ”Försök och simulering av brand i elbilar."
Anledningen till att jag nämnde detta är att dessa övningar har en tendens att bli FF, falska flaggor.

"Försöksscenariot är att räddningstjänsten inte kan komma åt batterierna och släcka utan måste hantera en situation där de behöver begränsa konsekvenser av en batteribrand som inte går att släcka.”

Denna varningstext fick jag ikväll på Kunskapskanalen...

Ser att texten kan vara svår att läsa så jag skriver den här nedan.
Svedala i Skåne, fordon med brand i batteri med rökutveckling som följd. Branden är svårsläckt och beräknas pågå i några timmar. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer info lyssna på Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Den andra vågen som startade nyss i USA och som vi ser överallt i massmedia, kan vara svårt att förstå utifrån polariteten antingen eller.
Vi behöver alla hjälpas åt med att ställa oss i mitten, och lyfta blicken så att vi kan se fler perspektiv för att kunna hitta sanningen.

Jag hoppas att samtalen mellan mannen O.D (skriver inte ut hans namn för han blir väldigt starkt censurerar just nu) och Niclas ifrån Strävan efter Sanningen, kanske kan hjälpa till med just det.

Denna man har ägnat en stor del av sitt liv till att undersöka FF, Falska flaggor (Fals flags), och vi kommer bl.a att få lära oss mer om krisskådespelare och hur dessa används.

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Trump´s rally in Washington D.C the 6:th of januari.

Denna video har censurerats p.g.a. att Kabalen skapade en falsk flagga den 6 januari, för att misskreditera dom som stödjer President Trump. Och på så sätt kopplar Kabalen nu ihop dessa supportrar med inhemsk terrorism och det är ju delvis sant, då de själva som utförde dådet hade klätt ut sig till Trump-supportrar.

Live right now..

Efter några timmars uppehåll är de alla nu tillbaka i Capitol Hill.

Här ser ni dom som STORMADE CAPITOL HILL!!!
Om de nu blev så väl omhändertagna, hur kommer det sig då att en kvinna blev skjuten...

Klicka på bilden för att se klippet.

Det här klippet visar klart och tydligt hur kvinnan blir "skjuten", och på något mirakulöst sätt inte reagerar på rekylen utan kan lugnt ta ett par steg ner från stegen innan hon "handlöst" ramlar till golvet. De andra runt omkring rusar givetvis därifrån och duckar i rädsla för att dom kan vara näst på tur. Självklart inte! De filmar med sina telefoner, rättar till kroppen, smetar på lite blodfärg.. ja ni vet sånt där som man gör naturligt när någon blivit skjuten..

Åter igen...suck.
Och så säger vi alla nu tillsammans på 3.
Ett, Två, Tre FALSK FLAGGA!

Klicka på bilden för att se klippet.

Antifa (och infiltratörer) var inte sena att hänga med på tåget.. dock inte mannen med mössan med horn, han sitter feaktigt i fängelse..och Massmedia vinklar givetvis till Kabalens fördel och säger alla samma sak, spelar ingen roll vilken nationell eller internationell kanal jag tittar på.

Att Mike Pence inte skulle använda sin rättighet som Vice President var inte oväntat. Så nu fick även allmänheten tydligt se vad han går/gick för.

Det börjar bli färre och färre kvar där på toppen. Kanske det är så att Trump får dra fram ett av sina trumpfkort och satsa på en helt ny Vice President helt enkelt.. ;)