Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam för att Skaparen alltid gör vägen mycket lättare än människan kan föreställa sig. Jag är tacksam för att Skaparen alltid gör vägen mycket lättare än människan kan föreställa sig.

30/8-2018
Dag 2 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol - Flinta -
Reflekterar sanningen, kompromissa, ger ordning och balans, oändlighet.
Verklighetens spegel. Som en imponerande Flinta är dessa personer de gudomliga gnistorna av intelligens. Flinta är medfödda förmågor som används för att urskilja känslor från fakta. Flintpersoner står oförtröttliga för att skydda, försvara eller bota andra genom personlig uppoffring. Genom att modigt sväva sanningens svärd skärs falskhet bort. Det sägs att de kan få information om interpersonella problem eller onda intriger av andra genom att reflektera i en obsidian spegel. Deras tapperhet som sanningskrigare måste vara oklanderlig, annars kommer de att uppleva lidande av olyckor, missförstånd och skvaller.

Periodens symbol: Jorden
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Genom att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 2: Mystisk som frågan "att vara eller inte vara?" Två är erkännandet av självständighetens separering från allt annat och en önskan om att återkopplas. Att gå i balans när du gör val av alla slag, ljus / mörk, man / kvinna, bra / dålig, Yin / Yang, är energin i detta nummer. Att uppleva skillnaderna mellan varandra är användningen och syftet med detta nummer.

Aspekter: Färg - Vit (Förfinar), Riktning - Nord, Element - Luft

Nord: Handlar om att lära av erfarenheter, de uppstigna mästarnas och kollektiva visdomarnas plats. "Vad har jag lärt mig av tidigare erfarenheter? Vad skulle de äldre säga att jag skulle göra?

Element Luft: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Andens andetag och livets andning. Luft är en helande kraft som kan styras inuti. Vind kallar oss till Helig andedräkt och uppmuntrar oss att lyssna på Skaparens röst. Som elementet av sinnet uppmuntrar Luft oss att använda vårt Intellekt och söka Visa råd. Luft handlar om utbetalning av kommunikation.

Håll gärna koll på tankarna
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration", och du kan se synkronisiteter i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Dag 158 av 260.

Leva som mänskliga eller andliga?

Ton 2 representerar energin av dualitet. Människan är en skapelse av dualitet. Vi är en med helheten, men vi är också en i vår egen identitet. Det finns två sidor till vårt själv. Vi är både ett mänskligt och ett andligt väsen. Vårt sätt att förvärva Visdom är genom en jämförelse mellan en sak och en annan.

Människans omvandling till högre medvetenhet kommer ner till ett val mellan två saker. Vi kan leva som mänskliga, kämpandes omedvetet för överlevnad. Eller vi kan leva som andliga väsen, och skapa vår egen värld av kärlek, harmoni och lycka. Det enda sättet att leva helt i anden är att tro att valet finns.
Tro är född av vårt eget val. När vi väljer att leva av tro, är vår gudomliga rättvisa alltid en utveckling i våra medvetna övertygelser. Att leva i Anden kräver att vi står på vår egen sanning om någonting som våra mänskliga ögon inte kan se.

Enhet med Skaparen är det första steget i varje skapelse. Genom det andliga sinnet erbjuds vi en inspiration. Det andra steget är att skilja vårt eget från helheten, för att föreställa oss vårt eget sätt att skapa det. Vårt skapande är Visionen som inspirerades i vår egen fantasi ... vår egen uppenbarelse av vad inspirationen betyder för oss. Skapelsen är vår Andes svar på en gudomlig kommunikation.

Vår tillit upphöjs till tro.

Flinta levererar Sanning "längs en blixt av ljus." Vi är kopplade till Skaparen genom Etern av vårt andliga väsen. All vår makt att skapa är möjlig genom vår fria vilja att välja, och valets medvetande. 
Flinta kan leverera Sanning som skär till hjärtat av frågan om att tro på Sanningen som vi känner till genom gudomlig urskiljning.

Vi omvandlas genom skapelsen, eftersom den lyfter vår medvetenhet till sanningen av en gudomlig korrespondens. Vi lär oss att veta och tro på sanningen genom de mirakel av förändring som manifesteras i våra liv. I små stegvisa steg är vår tillit upphöjd till att tro.

Vi erbjuds en sanning vi kan tro på.

Moder Jord gavs till Människan som en levande illustration av ett osynligt universum av Anden. Vår koppling mellan ovan och nedan illustreras av jordens anslutning till krafterna ovanför. Förflyttningen i jordens kärna av smält järn, skapar den geomagnetiska kraften som grundar oss som en tyngdkraft. Vi drar till oss ljusets krafter från ovan. Både människans sinne och hjärta är En i en kontakt med Anden ovanför. Våra tankar är de elektriska impulserna som dras mot högre tankar ovanför. Våra hjärtan magnetiseras av jordens rörelse. En upplösning i vårt hjärta är resultatet av järnet i vårt blod när det antänds av den elektriska gnistan av Skaparens kärlek.

Flintans avsikt är att erbjuda oss en Sanning vi kommer att tro på. Under guidningen av Jord kallas vi för att tro på Sanningen som delas med oss av Moder Jord. Vi är inspirerade att ta ett "hopp av tro" på att skönheten i hennes design var avsedd av en högsta skapare. Människor är gjorda av alla element av Moder Jord. 
För att kunna tro att alla krafter och magi vi ser i henne är sanna i ett andligt universum inom oss, behöver vi välja vårt eget hopp att tro.

En önskan om att vara något mer.

I andlighetens rike sker förändringar i ljusets hastighet. Andens Eter, som blixten, existerar som en obestridlig kraft som inte känner till några gränser eller begränsningar för tid eller rymd. I fysikens rike tar bevisen för skapelsen längre tid att se. Skapelsen kommer alltid att kräva att vi tror på en Vision i Anden genom tillit, innan den kan manifesteras på jorden.

Skapelsen är en återkommande korrespondens med Skaparen. Vi börjar känna till vår andliga identitet när vi manifesterar ett medvetet gudomligt förhållande. Vår "konversation" startades av Skaparen, som vi inspirerades av genom gudomliga tankar. Vi får en jämförelsepunkt. Så som våra egna tankar dras till hur vi är olika, delar vi med våra tankar tillbaka med Skaparen som en Sanning vi tror på om vårt Själv. Nästa svar från Skaparen är alltid delningen av ovillkorlig kärlek. Vi är alltid älskade precis som vi är, men genom detta utbyte av kärlek antänds i oss en önskan att vara något mer. 
Vi är inspirerade av att vara mer av kärleken vi fick. Vi kan välja att vara mer eftersom vi vet att vi redan är "tillräckligt". Det är ett val eftersom det inte var nödvändigt att känna Skaparens kärlek.

Sopar bort den falska sanningen av ovärdighet.

Flintans sanning är oväntad, och det finns många sätt som Flintan avslöjar Sanningen. Dess uppdrag är att avslöja Sanningen som var gömd eller täckt. Den representerar den heliga kniven som skär till hjärtat. Den är också känd som spegeln, och har en perfekt reflektion av saker som de verkligen är. 

Intentionen av Flintans sanning är att sopa bort den falska sanningen som står i vägen för vår egen skönhet av Skaparens kärlek och vår kraft att skapa vår egen verklighet. Dess blixt genererar en ny väg för våra tankar framåt.

Den sägs presentera oss med en frestelse att handla ur karaktär. Vårt "ur karaktär" -beteende är den "gömda sanningen" som vi försöker täcka upp. Flintans sanning kan vara tankar om "ovärdighet" vi håller med avseende på våra mänskliga begränsningar. Vi kan anse oss ovärdiga för Kraften vi drömmer om. Vi kan vara övertygade om att vi måste vara perfekta för att Skaparen ska uppfylla ett löfte om gudomlig rättvisa. Vi ser våra begränsningar och misslyckanden som sannolikheten för konsekvenserna för vår framtida lycka.

Idag när vi får valet om en ny intention av tro kan Flinta presentera oss med en ny reflektion av Sanningen att vår gudomlighet ligger i valet. Våra mänskliga begränsningar kan inte hålla oss tillbaka när våra avsikter är gudomliga. Det faktum att vi längtar efter att vara en del av en kärleksfull värld är skaparens bevis på vårt uttryck av kärlek som vi hoppas kunna utbyta för den ovillkorliga kärleken vi får.

I våra lägre tillstånd av medvetande kan vi placera begränsningar på vårt Själv utan att ens veta det. Vi kan misslyckas med att nå våra högsta drömmar utan att ens ha insett att vi har definierat dem som "omöjliga".

Flinta kan belysa den dröm som vi trodde var omöjlig, och sopa bort den med sanningen av ALLA Möjligheter. Den kan avslöja den "världsliga falska sanningen" som vi har hållit som ett bevis på omöjlighet.

Dess sanning är helt oförutsägbar, och kan avslöja sig på många sätt. Den är också kapabel att leverera Sanningen som ett "genidrag". Vi kan ta emot Sanningen som var precis framför oss hela tiden, ett sätt framåt med en dröm genom ett "blixtnedslag" av geni.

Den högsta sanningen.

Den högsta sanningen som flinta kan leverera är sanningen om förhållandet mellan ovan och nedan. Ett "blixtnedslag" av gudomlig medvetenhet kan hålla ALLA möjliga sanning, och är en dag då försiktighet rekommenderas genom medvetenhet om våra tankar. Flintan kommer att göra sanningen känd, på ett eller annat sätt. Vi kan lära oss det "svåra sättet" genom att agera ut, eller så kan vi undvika obehagliga konsekvenser, genom att fånga tanken innan vi vidtar åtgärder.

Det här är en dag när andra är tvungna att avslöja sin sanning för oss. En av egenskaperna hos de födda Flinta är att de kan se bortom andras falska sanning. De ser bortom de ord som talas till Kommunikationens sanna motiv. På en dag som denna kanske du märker din egen gåva för att veta sanningen bakom varje mänsklig interaktion. Flinta kan visa vårt inre mörker för varandra.

Vi får valet att följa vår egen väg.

Detta är en dag med medkänsla, tolerans och förståelse. Vår förlåtelse kan läka många sår. Genom vår egen sanningskänsla får vi valet att följa vår egen väg. På Flinta, genom en blixtanslutning till Skaparen, får vi gåvan att veta hur vår Sanning känns. Flinta kan avslöja en Sanning som vi redan visste, men som vi inte trodde att vi kunde kräva för oss själva.

Genom urskiljningen av Skaparens kärlek håller vi ett obegränsat tillfälle för Mirakler i vårt liv. När vi väljer att tro på en gudomlig Skapare som känner oss bättre än vi känner till vårt själv, kan vi bli välsignade med mirakel vi aldrig visste vi drömde om. Vi kan se att genom valet för gudomlig vilja kan skaparen välja mirakel som kommer att bära oss det längsta avståndet från tillit till tro.

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa att låt våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner. Solnedgången är ofta en tid då du kan känna en växling av energi till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är så tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..