Om Transformationsportalen.

Transformationsportalen föddes ur intentionen att vara ett stöd, och en service till människor som längtar hem. En längtan som ibland driver på, och uppmanar oss att söka inom. Genom att skriva om ämnen som väcker mer och mer av de slumrande minnena till liv, tunnas slöjan ut mellan våra världar, och vi kan börja se vårt ursprung.

Min intention genom Transformationsportalens är också att fungera som en bro mellan det gamla och in i det nya. En resa som du aldrig vandrar ensam.. Kärleken som omfamnar, utmanar och mjukt puttar på dig, står med öppna armar för att ta emot dig när du kommer över till andra sidan. Så gå älskade du, bara fortsätt att gå.. ❤️

Mina själsliga vänner påminner mig just nu att skriva om att det ni ser på fb-sidan är antalet gillamarkeringar och delningar, men inte hur många det når ut till.
När de förklarade för mig varför jag skulle skriva om det, så blev det med ens självklart.

När vi ser ett inlägg med "få" gillamarkeringar är sannolikheten större att vi ifrågasätter eller tvivlar på själva innehållet eller oss själva om vi skulle hålla med, och vågar inte alltid utsätta oss för att vara den "enda" som säger något.

Det är ofta jag ser kommentarer på ex Instagram som säger att den personen har så och så många följare, och går direkt till slutsatsen att de antingen inte går att lita på eller har lika stor validitet, i jämförelse med någon som har hundratusentals följare. Jag hade hoppats att det här med att sätta någon annan framför oss själva skulle ha kommit lite längre, men vi har nog en bit kvar att gå. ;)
Om jag skulle ha baserat mitt arbete enbart på hur många gilla markeringar jag får, så skulle jag ha lagt ner för länge sedan, (hi,hi).

Därför vill jag nu dela med mig av att inlägget om den fjärde densiteten/dimensionen med bilden på aporna har idag nåtts av 1218 personer, och inlägget om den viktiga informationen med bilden på Jorden har idag nåtts av 1196 personer.
Hemsidan nås av drygt 1700 personer/månad och jag har mottagit 150:- i donationer sedan 2018.Tack! ❤️

De populäraste ämnena på hemsidan är fortfarande om Narcissister och Psykopater. Och det är ju inte så konstigt med tanke på hur den fysiska världen ser ut på ytan idag.
Jag skulle vilja säga att för att förstå hur Kabalen kan göra det dom gör, så behöver vi alla ha en bra grund i hur en psykopat "fungerar", och det var väl inte för inte som jag skulle skriva om det.

De länder som hemsidan når ut till är till största delen Sverige men också Finland, Spanien, Norge, Danmark, Åland, Polen, Storbritannien, Schweiz, Usa, Thailand och Nederländerna.

Jag vill avsluta med att säga att Vi gör alla ett fantastiskt jobb, även om det inte alltid syns och jag vill att du ska känna dig otroligt stolt över det som du bidrar med!!

❤️ Tillsammans är vi starka ❤️