Operation Storm.

Ni som har följt mig tidigare vet att jag delat information om att en annan "ras" kontrollerar mänskligheten, men har inte gått in i detalj på vad det innebär. (pga rädslan att bli "nedtystad".)
Denna ras kan kontrollera oss på grund av deras skapade samarbete med ”eliten” som har många namn, Kabal, illuminati, Committee 300, Olympians m.m. Det som är deras agenda är att få herraväldet över hela planeten och förslava dom som inte tillhör denna "elit".
För er som har sett filmen V som kom på 80-talet förstår precis vad jag pratar om här.

Det som pågår just nu på Jorden är att vi har ett virus vid namn Corona. Det är ett verkligt virus, men kommer inte att på något sätt att slå ut mänskligheten. Detta virus har släppts lös av denna ”elit” med intentionen att försöka genomföra sin agenda.
Samtidigt nu så sker det massarresteringar av dessa många gånger högt uppsatta och kända personer, och det kommer att fortsätta ett tag till. Dessa arresteringar kan nu ske pga. att vi har nått en kritisk massa av uppvaknade personer och att ”eliten” underskattade alla dessa ljusarbetare som bara har väntat på detta tillfälle.

Någonting som vi också behöver förstå är att all information som delas kan även ”eliten” se, och därför kommer information just nu många gånger när det redan har skett.

Den karantän vi upplever just nu, har satts i rullning för att människor ska bli så lite berörda som möjligt av det som pågår, och vi vet inte säkert men det är ganska troligt att det även kommer bli en ”tyst” period där delar av vårt elektriska system troligtvis kommer slockna en kort tid.

Den bästa rekommendationen jag har just nu, är att hålla dig lugn och så gott du kan ägna dig åt det som ger dig glädje och positivitet.
Jag kommer försöka att finnas tillgänglig så mycket jag bara kan, och även dela mer information när jag ska.
Tillsammans är vi starka!

Med all kärlek
Camilla, 2020-03-24.

Bakgrund.

Jag förstår att informationen jag nu delar kommer att skaka vår värld i grundvallarna. Det hindrar mig dock inte från att dela den, lika lite som när jag delade informationen om Narcissister och Psykopater. Vi behöver få veta vad som verkligen pågår för att vakna ur den kontroll som har omgett oss så länge.

Det finns en organisation som heter Q som är en Intelligent militär operation som startade för över 20 år sedan. När så Donald Trump kom till makten, mot alla odds, så har de nu kunnat sätta igång det ljusa arbetet med Operation Storm som ska genomföras på tre år. Denna militära operation har två mål.
Dels att föra ett tyst krig för att bringa den satanistiska pedofilhärvan Kabal på fall.
Det andra är att informera massorna om sanningen, där Q avslöjar kriminaliteten av denna Kabal.

Varför Q försöker att nå oss med denna information är för att när dessa massarresteringarna nu börjar, hade det kunnat leda till ett civilt krig om inte så många som möjligt vet vad som pågår.
För er som vill följa Q kan göra det på qmap.pub. Informationen är till viss del kodad, men jag fick via en följare på instagram information om en kvinna i USA vid namn Liz Crokin som följt med från början. Du hittar hennes senaste uppdateringar på YouTube. Det är också ifrån henne som jag har hämtat följande information. (Det tog lite tid för mig att få ut den då jag dubbelkollade mycket av informationen innan jag la ut den.)

*Det finns ca 150,000 förseglade åtal i många olika domstolar i USA. Och varje åtal kan gälla mer än en person. Så jag tror att det är möjligt att den summan kommer öka dramatiskt.
*Just nu så befinner sig ungefär 30,000 amerikanska soldater i Europa för att genomföra en militär övning vid namn Defender Europe 20.
*Trump har utlyst ett 30 dagars förbud mot att resa till Europa.

För att verkligen förstå vad som ligger bakom dessa åtal behöver vi titta på något som heter Pizzagate. Om jag förstår det rätt så hackade Wikileaks 2016, Anthony Weiners laptop och hittade där väldigt många mejl angående sexhandel och tortyr av barn och även en film där bl.a. Hillary Clinton medverkar.

Varför det är så viktigt med just barn är att det är ifrån dom som de får sin viktigaste drog Adrenachrome. När barnet blir utsatt för tortyr skapar denna skräck en substans i blodet som de sedan dricker, eller en renare form som extraheras med en spruta. Denna drog är väldigt vanebildande och när nu många av kabalmedlemmarna sitter i husarrest, kan man via sociala media se hur de börjar tappa greppet.  
(Nu när en del av censuren har lyfts från Google så finns det många träffar under dessa ämne som du kan läsa vidare på.)

Massarresteringar.

Tidigare så skrev jag om massarresteringar som nu fortlöper, och det som har hänt tack vare den totala nedstängningen i Italien är att polisen har bl.a. kunnat arrestera Cesare Cordi som varit en ledande figur inom Ndrawgheta of Loci. (maffian)
Det har även arresterats 715 personer av CJNG, en kriminell kartell med ursprung ifrån Mexico, och 17 personer av MS-13.
Det CJNG och MS-13 har gemensamt är att de har anlitats av Kabalen när det har behövts skapas upplopp, krig eller mord. De har agerat som ”elitens” fotsoldater kan man säga. Genom att plocka den ruttna frukten först så minimeras risken att de startar något upplopp när de riktigt stora fiskarna, som redan sitter på kroken, håvas in.

Minst 300 personer i ledande positioner i USA har arresterats.
År 2017 var det 30 personer ifrån den ledande toppen i Saudiarabien som arresterades. En av dem var prins al-Waleed Talman som var en av de största bidragsgivarna till Apple och Twitter. Han ägde 17% av media och var en stor aktieägare i Euro Disney, som ni säkert förstår var en stor sexhandelsmaskin. Nu har ytterligare 298 personer ifrån detta land arresterats.
År 2018 så greps John of God för sexbrott och dömdes året senare till 19 år i fängelse. Han var Oprahs spirituella vägledare…

Listan kan göras lång men det är inte målet med den här informationen, utan att visa dig att det som är sagt faktiskt sker. Vi kommer alla att få ta del av mer informationen när Stormen har lagt sig.

Om det är något i den här informationen som behöver uppdateras, eller om du själv har mer information, så får du jättegärna dela med dig utav den. Tillsammans är vi starka!
 
Med all Kärlek
Camilla, 2020-03-27.

Många kända personer får Coronaviruset.

Något som händer just nu är att det är väldigt många kända personer som har fått coronaviruset. För er som lägger pusslet kan se att de är överrepresenterade...

För att bättre förstå vad coronaviruset har för funktion i det tysta kriget bakom kulisserna, så ska jag dela med mig av ett exempel.
När jag tittar på massmedia just nu (vilket jag aldrig gör annars), så tittar jag bl.a för att se vilka personer med mycket inflytande som har fått viruset. Detta för att jag känner till några av dom stora namnen som ingår i Kabalen. Och om du har tittat på filmen Thrive, så har också du nu kanske fått fler namn att lägga märke till.

Vi har i vårt eget land bl.a en väldigt högt uppsatt person som figurerat i massmedia för ett tag sedan, och som säger sig måste separera sig tillsammans med sin fru, ifrån övriga familjen. Denna person ingår i Committee 300 och har så gjort länge. (Om du vill upplysa dig själv om vilka som ingår, så sök på Committee 300. Den senaste jag har hittat är från 2016.)

Vi har även en annan väldigt inflytelserik svensk person som säger att personen har känt av symptom och därför isolerat sig från övriga familjen, och att även en till medlem i familjen var smittad. Personen säger att jag mår bra men inte testat mig ännu, men jag är säker på att jag har det. Denna person har också starka kontakter med Kabalen.

Vad dessa högt uppsatta personer egentligen säger enligt Q är följande;
Självkarantän = Husarrest
Självkarantän+har påstått sig ha fått coronaviruset = Anhållen och under förhör.
Testad Negativ = De har ej erkänt, men rättegång väntar.
Testad Positiv = Erkänt och är beredd att ta det som erbjuds eller avrättning bakom stängda dörrar.

Med all styrka och kärlek ❤️
Camilla

Vad sker i Sverige?

Jag ställde frågan om någon har hört något i Sverige, och jag får då tips om en sida på Youtube som heter WakeUpGlobe och de har med följande klipp;

Björn Eriksson, hälso och sjukvårdsdirektör region Stockholm säger i detta tal följande.

"- För fem dagar sedan så hade vi ett pressmöte där jag beskrev convid-19 epidemin som en storm. Vi vet inte riktigt hur stark den kommer att bli, exakt hur den kommer att slå, eller var den kommer att slå till. Men vi är mitt uppe i den och vi måste vara beredda."

Se hela klippet här.

Tack för tipset! ❤️

Här ser ni ytterligare ett utdrag ifrån en annan presskonferens.

https://www.instagram.com/p/B_tNEP-g4Tt/?utm_source=ig_web_copy_link

Sanningen måste komma inifrån, ifrån den plats som är du. Ingen kan någonsin ge den till dig för den är din att upptäcka. När du står i din egna fulla sanning kan ingen ta den ifrån dig, för du har nu blivit en egen suverän människa. Ingen storm i världen kan längre blåsa dig omkull för du har sett sanningen, och den har satt dig fri. ❤️

Censuren börjar släppa.

Det positiva som nu sker är att Google och YouTube har varit tvungna att släppa på sin censur, Facebook kommer snart att följa. För er liksom jag som har försökt att "gräva" fram balanserad information har tidigare mötts av ett enormt motstånd.
Fördelen är att nu behöver vi inte längre gräva, men det innebär också att mycket information som nu finns tillgänglig, och som "konspirationsteoretiker" har pratat om i över 30 år, kan kännas lite överväldigande och många gånger väcka både ilska, avsmak och sorg.
Även om sanningen sätter oss fria, så kommer vi att ha mycket att hela framöver... 


Fram med champagnen kära vänner!!

Igår signerade Donald Trump en exekutiv order gällande förhindrande av censur på internet!
(Du kan läsa den i sin helhet genom att trycka på bilden nedan)

Live på Instagram.
https://www.instagram.com/p/CAvtYQxFr6Q/…