Fler och fler vaknar.

"Det var ju inte meningen att ni människor skulle kunna räkna ut vad vi håller på med, utan stanna i er rädsla för det okända och låta er överlevnadsinstinkt göra er lätta att manipulera." -Kabalen

The March 10, 2024, sermon by Pastor Bob Joyce at Household of Faith Church in Benton, Arkansas, has been uploaded to YouTube (6:30pm Central Time).

- You must know by now or else you havn´t been listening. This church and the message of this church, is nothing but Jesus Christ. I don´t preach politics, I don´t do any preaching out of my own thinking or mind. I don´t preach Religion, I don´t preach denominationísm.

The Lord don´t care about how much you know, but what he gives. One word from the Lord is worth more than a lifetime learning.

https://bobjoyce.org

It is true, he is no longer identifying as the artist he was were in the system.
https://www.youtube.com/watch?v=wBsFY_e0H9I&t=137s

He broke free and is now following his calling.  ❤️​​​​​​​​​​​​​​

Pastor Bob Joyce is the main writer for George Magazine. ;)

https://georgemagazine.com

Glukos-fruktossirap, modifierad stärkelse, vasslepulver, guarkärnmjöl, tistelkoncentrat, ammoniumfosfatider och polyglycerolpolyricinoleat. GB:s glassar är fulla av mystiska substanser. Här är mitt öppna brev till glasstillverkaren kring hur de kan förenkla sina glassar och samtidigt göra dem ätliga.
Hej GB! Vilken sommar det har varit – det måste ha varit århundrades glassäsong för er! Jag gissar att ni är rätt sugna på pusta ut innan det är dags att utforma nästa säsongs nyheter.
Det är lite därför jag kontaktar er – för att ni till nästa år ska hinna förenkla era recept. Kanske trampar jag er på tårna (det är ju ni som är glassproffsen), men faktum är att jag tror att ni skulle kunna stryka mer än hälften av alla fantasifulla ingredienser i era glassar och dessutom göra innehållslistan begriplig för oss kunder. Win-win!
Hur håller ni reda på allt?
Allt började egentligen med att mina barn ville köpa er Magnum Dubbel Raspberry, men jag är lite snål. 52 kronor för två glassar kan tyckas vara en spottstyver, men för samma summa pengar kan man få åtminstone två ekologiska ägg, två deciliter ekologisk grädde, ett paket ekologiska hallon och lite fairtrade choklad. Så jag tänkte: kanske kan man göra glassen själv?
För att kunna läsa ingredienslistan köpte vi ändå en glass. Men det ska sägas, när jag skulle läsa på förpackningen höll jag på att ge upp direkt:
Inte ens med barnens förstoringsglas gick det att luska ut vad som stod. Det är nästan så att man skulle kunna tro att ni har något att dölja, men ni redovisar som tur är alla ingredienser på er sajt:
SKUMMJÖLK, socker, hallonpuré (12%), glukos-fruktossirap, kokosolja, kakaomassa¹, kakaosmör¹, HELMJÖLKSPULVER, glukossirap, MJÖLKFETT, fettreducerat kakaopulver¹, SKUMMJÖLKSPULVER eller koncentrat, hallonjuicekoncentrat, modifierad stärkelse, emulgeringsmedel (E471, E442, E476), vasslepulver (MJÖLK), stabiliseringsmedel (E440(i), E412, E410), SKUMMJÖLKSPULVER, morotskoncentrat, arom, surhetsreglerande medel (E270, E330, E331(iii)), salt, rödbetsjuicekoncentrat, tistelkoncentrat, svartvinbärskoncentrat, citronkoncentrat.
Så många olika saker! 32 stycken. Hur håller ni egentligen reda på allt?
Varför pulvriserar ni mjölken?
Till en början snurrade det lite i hjärnan, men så började jag strukturera upp saker och ting. Först listade jag allt som har med mjölk att göra:
Skummjölk, helmjölkspulver, mjölkfett, skummjölkpulver och vasslepulver.
En nyfiken fråga: varför delar ni först upp mjölken i sina beståndsdelar, när ni ändå sedan blandar ihop dem i glassen? Skummjölk är ju mjölk från vilken fettet har separerats, men ni har ju ändå i mjölkfett i glassen. Kan man inte lika gärna bara använda fet mjölk eller grädde?
Sedan undrar jag lite över den där pulvriserade mjölken. Nyligen blev jag tipsad om en mycket spännande avhandling från Lunds universitet, som beskriver vad som händer med mjölk när den torkas till ett pulver i en het kammare. Det bildas ungefär samma kemiska substanser som när man bränner kött på grillen. Kolhydrater (i detta fall mjölksockret) reagerar med proteiner och det formas så kallade advanced glycation end products.
Känner ni till dessa ämnen? Forskare är lite oense om hur nyttiga de är för kroppen. En del menar att de är dåliga, andra att de är helt okej att äta. Men för sjutton – vi lever ju i ett land där det finns ett överflöd av färsk mjölk och grädde. Varför ska barnen då slicka i sig hårdprocessat mjölkpulver?
Det kanske är lite helylle, men jag beslöt mig för att i min glasskopia ersätta skummjölk, helmjölkspulver, mjölkfett, skummjölkspulver och vasslepulver med vanlig simpel grädde. Fem flugor i en smäll.
Nöjde mig med en form av socker
I nästa steg listade jag det socker som finns i glassen: vanligt socker, glukos-fruktossirap och glukossirap.
Det där med socker har jag också läst lite avhandlingar om. I en enda av era Magnum med hallonsmak…
…är det 20 gram sockerarter, vilket motsvarar nästan sju sockerbitar. Det är visserligen schysst att ni värnar om tandtrollen, men ska man nå Världshälsoorganisationen (WHO) hälsomål – där helst bara 5 procent av alla kalorier ska komma från ”fritt socker” – motsvarar detta en stor del av ett barns hela dagsranson av socker.
Mina barn vill gärna ha lite lingonsylt på sin gröt till frukost, så för att inte hela sockerkvoten ska ätas upp av glassen, drog jag ner en del på sockermängden. Sedan fick både glukos-fruktossirapen och glukossirapen stryka på foten. Tre olika varianter av socker på en och samma gång känns lite väl lyxigt för en vanlig medelklassfamilj som vår.
Bra att ni har i så mycket frukt och grönt!
Efter detta tog jag mig an alla ingredienser som har med frukt och grönt att göra och där är ni värda beröm. Ni har sannerligen tagit Livsmedelsverkets uppmaning att vi ska äta en variation av vegetabilier på allvar: hallonpuré, hallonjuicekoncentrat, morotskoncentrat, rödbetsjuicekoncentrat, tistelkoncentrat, svartvinbärskoncentrat och citronkoncentrat.
Så trendkänsligt av er att ha i lite ogräs! Tyvärr hade tistlarna i min trädgård vissnat, så jag fick hoppa över det koncentratet. Däremot mixade jag…
…typ 200 gram hallon, 2 msk morotsjuice, 2 msk rödbetsjuice, tio svarta vinbär och saften från en citronklyfta. Sedan silade jag allt genom en linneduk (ett gammalt husmorsknep), tillsatte 2 msk (24 gram) socker och kokade till ett koncentrat. Otroligt vilken vacker färg det fick! Det såg ut som att jag hade använt mycket mer hallon än vad jag egentligen hade gjort.
Vad är polyglycerolpolyricinoleat?
Så här långt hade jag koll på läget. Så kom emulgeringsmedlen: E471, E442, E476. Vad är det liksom? Sidovägar till E4:an? Inte blev jag så mycket klokare när jag sökte på nätet och fick tre kemiska namn till svar: mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror, ammoniumfosfatider och polyglycerolpolyricinoleat.
Hur jag än letade i min affär hittade jag inget av detta och när jag frågade kassörskan om hon visste vad polyglycerolpolyricinoleat var, såg hon ut som om hon trodde att jag tagit något. Alltså inte snattat tagit. Utan tagit knark. Fast det har jag aldrig gjort.
När jag sedan sökte efter försäljare av polyglycerolpolyricinoleat och ammoniumfosfatider på internet, dök följande text upp om ammoniumfosfatider på sajten Äkta vara: ”Fosfater utgör en betydande del av dagens höga fosforintag, vilket i en amerikansk studie från 2013 misstänks kunna fördubbla risken att dö i förtid. Ytterligare forskning behövs dock för att kunna bevisa sambandet.”
Det larmas så mycket om farligheter nuförtiden och man bör ta det mesta med en nypa salt, men lusten att hälla ammoniumfosfatider i mina barns glass dämpades onekligen.
Så vad göra istället? Här kom jag och tänka på majonnäs. När man gör majonnäs använder man ju vanlig hederlig äggula som emulgeringsmedel. Det är något som både är lätt att stava till och finns i min affär. Dessutom innehåller det en massa vitaminer. Så jag hoppade över dessa E-nummer och knäckte istället fram ett par äggulor.
Hur stabil behöver en Magnum egentligen vara?
Nöjd med emulgeringskompromissen läste jag vidare: stabiliseringsmedel (E440(i), E412, E410). För alla oss som saknar en utbildning i livsmedelskemi är det tur att sajten Äkta vara finns. På min handelslista skrev jag upp deras översättning: pektin, guarkärnmjöl och fruktkärnmjöl.
På väg till affären kunde jag inte låta bli att undra varför ni måste stabilisera glassen så mycket? Det är väl ingen motorvägsbro ni ska bygga? Jag hittade i alla fall både pektin och guarkärnmjöl. Fruktkärnmjölet såldes bara tillsammans med en massa andra konstiga tillsatser, så det hoppade jag över.
De surhetsreglerande medlen strök jag
Väl hemma igen vilade jag en kvart för att orka ta itu med nästa omgång E-nummer: de surhetsreglerande medlen. Också tre till antalet. Varför alltid tre?
Vid de här laget började barnen undra om glassen var klar någon gång. Så jag struntade i E270, E330 och E331(iii) (som visade sig vara mjölksyra, citronsyra och natriumcitrat) och satte igång att blanda det jag fått fram:
Jag vispade 2 dl grädde med 1 msk (12 gram) socker. Sedan tog jag 1/4 tsk pektin och 1/2 tsk guarkärnmjöl och blandade ut i ungefär 2-3 msk mjölk, som jag sedan vispade ner i grädden (man var tvungen att vara attans snabb för att det inte skulle klumpa sig – gissar att ni har maskiner som sköter sånt…).
Medan jag rörde ner de två äggulorna kom jag som tur var på att jag hade glömt en sak: ingrediens nummer 24 – aromer! Det fanns inte så mycket aromer i mitt skafferi, men jag pytsade i 0,5 tsk vaniljpulver:
Sedan rörde jag ner ungefär 3/4 av hallonsåsen och började fundera på hur jag skulle få fast glassen på en pinne. Hur gör ni? Bestämde mig för att livet på en pinne (så som Edward Blom definierar det) inte måste innebära att man äter på pinnar och hällde istället allt i en burk.
Visst såg det lite proffsigt ut?
Glassen fick stå i frysen över natten (den som väntar på något gott…). Dagen efter smälte jag två chokladbitar (20 gram) med cirka 0,75 msk doftfritt kokosfett (5 gram) på låg värme i mikron. Sedan skopade jag upp glassen, dekorerade med några riktiga hallon. ringlade resten av hallonsåsen och chokladen ovanpå. Pricken över i:et fick bli ett litet myntablad. Vad tycks?
Kanske inte riktigt lika fint som en pinne, men min sons kommentar var: WOW!
Vi jämförde vår glass mer er och nu vill jag inte förhäva mig, men vår smakade mer hallon. Dessutom räckte glassen till tre personer, istället för två och den var ekologisk.
Long story. Varför jag mejlar er är för att säga att ni kan stryka glukos-fruktossirap, glukossirap, modifierad stärkelse, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror, ammoniumfosfatider, polyglycerolpolyricinoleat, fruktkärnmjöl, mjölksyra, citronsyra och natriumcitrat från listan över era ingredienser. Det går utmärkt att göra glass utan allt detta.
Ni kan också strunta i morotskoncentrat, rödbetsjuicekoncentrat, svartvinbärskoncentrat och kanske även citronkoncentrat. Om ni istället har i lite mer hallon i glassen, kommer den nog att smaka mer.
Fattar ni så enkelt det kan bli? 32 ingredienser kan strykas ner till typ 12-13 stycken. Och om ingredienslistan blir kortare kan ni dessutom skriva den med större bokstäver på förpackningen, så era kunder vet vad de äter. Nästa år kan ni sedan marknadsföra en nyhet: MAGNUM – NU MED RIKTIG GLASS.
Vad tror ni om det? Mejla gärna er syn på saken. Det skulle också vara spännande att få veta varför ni väljer att göra era glassar på hårdprocessade råvaror och tillsatser? Och vad fyller egentligen alla dessa ingredienser för syfte?
Med förhoppningar om att ni vill förbättra er glass för alla barns skull,
Ann Fernholm

Om du fortfarande tvivlar på vem som är President i Amerika, så förklarar här Juan O Savin, 107 förloppet som har varit och de militära tribunaler som väntar.

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Viktig information! Important message from Simon Parks!

Enligt många källor har nu Donald Trump tagit över The Federal Reserv, FED, och absorberat dess funktion in i USA:s Treasury!!!
Denna privatägda bank startades 1913 av Kabalen och har skapat ett babyloniskt pengasystem, med skulder vi aldrig var menade att kunna betala tillbaka.
Filmen ovan beskriver inte bara hur detta system har fungerat utan informerar även om många andra tillvägagångssätt som de har använt sig av.
(Filmen har svensk text)

Idag så signerade också Donald Trump Coronavirus Aid, Relief and Economic Security Act till Lag (CARES Act). (https://tnrealtors.com/wp-content/uploads/2020/03/COVID-19-Stimulus-Package-Elements-3-26-20.pdf)
vilket bl.a innebär följande.
-Direkt betalning till Amerikaner. Trump sa i ett tal idag att det handlar om ung 3,400 Dollar till en familj på fyra personer.
-Hjälpa småföretag så de kan fortsätta sina arbeten.
-Hjälpa nödställda industrier.
-Support till sjukvården. m.m.

Han signerade även en Presidental Executiv order idag, för att beordra den utvalda reserven och vissa medlemmar i den individuella reserven för de väpnade styrkorna, till aktiv tjänst.

Han meddelade också att en trolig karantän kommer att ske i New York, New Jersey och Connecticat. (Den störta samlingen av de förseglade åtalen finns i just New York och Californien.)

Med all Kärlek ❤️
Camilla

The Plan to save the World.

The good people of America, Left and Right, Democrat and Republican, White or of color, young and old, are witnessing the take-back of America from a large number of very powerful criminals who have been destroying society and the world for several decades, maybe longer. This is the greatest story of our time.
You have the choice of either scratching your head in confusion when seeing events unfold, or looking at the information provided by Q to understand the real story.

Out of shadows, Official documentary.

Det var sagt att mer information skulle komma kring den 10:de April. Denna dokumentär släpptes den 10:de April.

Det är lättare att lura människor
än att övertyga dem om att de har blivit lurade.
                                                    - Mark Twain.


I filmen medverkar bl.a Lis Crokin som jag har delat material ifrån tidigare.
En väldigt modig människa! ❤️

Videon har automatisk svensk översättning.

Out of shadow, UK.

Här kommer en film från UK som är gjord ifrån inspirationen av filmen Out of Shadows. Out of Shadows har idag setts av 40-50 miljoner människor världen över, och förhoppningsvis kommer det en efterföljare. ❤️

För er som såg min spontana video som jag gjorde i maj och kommer ihåg att jag i slutet sa att allt kommer bli bra... kommer nu med än mer klarhet förstå vad jag menade.

I den här videon tar Mark Devlin, Charlie Freak och Colleen med oss på en kronologisk vandring i Donald Trump´s största prestationer sedan 2017.

Vi kommer att visa dig en ny värld.
De som är blinda kommer snart att se ljuset.
En vacker och modig värld ligger framför oss, och vi vandrar den tillsammans.
Ett steg i taget...

We are going to show you a new world.
Those who are blind will soon see the light.
A beautiful brave new world lies ahead.
We take this journey together.
One step at a time.                                                                                

För information från Coleman, klicka här. For more information from Coleman, click here.

Jag försökte hitta denna video i original på bl.a Vernon Colemans egna youtube kanal, men misslyckades tyvärr med det.
Videon har automatisk engelsk översättning om du föredrar det. Då han pratar långsamt och tydligt så blir också den automatiska textningen på svenska väldigt bra.

För er som inte har träffat på Vernon Coleman tidigare, så kan jag verkligen rekommendera hans briljanta intellekt.
Videon ovan handlar om situationen vi befinner oss i just nu.
Buenisimo betyder väldigt bra.

Med all Kärlek
Camilla

How come that the Cabal is pushing things so hard in England?

Hur kommer det sig att Kabalen kör så hårt i England..?
(engelsk undertext)

What does Tier 1,2 and 3 actually mean, and how come that London hasn´t got any rapported cases?

Vad betyder Tier 1,2, och 3 egentligen, och hur kommer det sig att London inte har några rapporterade fall..?
(engelsk undertext)

Med fakta och humor förklarar Tom Woods Covid Kulten.
Sverige är ju också givetvis med, som moroten framför åsnan.;)

(föreläsningen har automatisk svensk text)

Tack för tipset! ❤️

En pod jag verkligen kan rekommendera!

Jag blev tipsad om Mehdi för flera månader sedan och vi är nu även vänner på fb då jag resonerar med många av de insikter som han nu i pod-form delar med sig av.
Jag passade på att stryka medans jag lyssnade :)

Text på bilden: Stå för det som är rätt, även om det innebär att stå själv.

Vi befinner oss just nu en bra bit in i fjärde dimensionen och fler och fler börjar uppleva, känna och se att vi äntligen är på väg Hem. ❤️
De mörka krafterna har ingenstans att ta vägen, då deras tillhåll och förråd under jorden sprängs ett efter ett världen över. Deras flyktvägar skärs av och enda utvägen de ser är att ta med sig så många människor som möjligt i deras fall...

Med all Kärlek ❤️

En fantastisk sammanfattning ifrån Italien!!
Tro inte för en sekund att människor världen
över inte har vaknat. ❤️

De mörka krafterna i vår omvärld.

Michael Oddane och Conny Andersson pratar om de mörka krafterna i vår omvärld. Ett viktigt men inte så ofta berört ämne.

Jag ser och känner att många människor nu reagerar på att ljusarbetare som tidigare bara pratade om ljuset och kärleken "helt plötsligt" börjar prata om de mörka krafterna i vårt samhälle, och tror många gånger att nu har de gett upp det som de tidigare arbetade för.

Det är förståeligt att den rädslan kommer upp, men alla ljusarbetare är väl medvetna om att för att kunna vara just ljusarbetare, så behöver de också ha en väldigt god kunskap och erfarenhet av den andra polariteten och hur den fungerar.
Utan dom båda, blir det väldigt svårt att skapa den kärleksfulla balans, mittpunkten dom emellan, som vi alla behöver. <3

Med all kärlek
Camilla

Hej älskade vänner!

Jag gjorde en inspirerad spontan video den 22 maj 2020, och skickade länken till några vänner. Responsen jag fick var att den här behöver du dela med fler, så nu gör jag det och hoppas att stödet och omtanken jag vill förmedla kommer till dom som behöver det. ❤️

Med all Kärlek
Camilla

The video with Michael Jaco and Gene Decode.