Fler och fler vaknar.

Hej kära vänner!
För er som såg min spontana video som jag gjorde i maj och kommer ihåg att jag i slutet sa att allt kommer bli bra... kommer nu med än mer klarhet förstå vad jag menade.

I den här videon tar Mark Devlin, Charlie Freak och Colleen med oss på en kronologisk vandring i Donald Trump´s största prestationer sedan 2017.

Vi kommer att visa dig en ny värld.
De som är blinda kommer snart att se ljuset.
En vacker och modig värld ligger framför oss, och vi vandrar den tillsammans.
Ett steg i taget...

We are going to show you a new world.
Those who are blind will soon see the light.
A beautiful brave new world lies ahead.
We take this journey together.
One step at a time.

(Videon har automatisk svensk översättning.)

Vi befinner oss just nu en bra bit in i fjärde dimensionen och fler och fler börjar uppleva, känna och se att vi äntligen är på väg Hem. ❤️
De mörka krafterna har ingenstans att ta vägen, då deras tillhåll och förråd under jorden sprängs ett efter ett världen över. Deras flyktvägar skärs av och enda utvägen de ser är att ta med sig så många människor som möjligt i deras fall...

Med all Kärlek ❤️

En fantastisk sammanfattning ifrån Italien!!
Tro inte för en sekund att människor världen över inte har vaknat. ❤️

Så här används media.

Så här använder kabalen media för att påverka människors verklighet...

https://www.instagram.com/tv/B_2m2b5AvrN/?utm_source=ig_web_copy_link

De mörka krafterna i vår omvärld.

Michael Oddane och Conny Andersson pratar om de mörka krafterna i vår omvärld. Ett viktigt men inte så ofta berört ämne.

Jag ser och känner att många människor nu reagerar på att ljusarbetare som tidigare bara pratade om ljuset och kärleken "helt plötsligt" börjar prata om de mörka krafterna i vårt samhälle, och tror många gånger att nu har de gett upp det som de tidigare arbetade för.

Det är förståeligt att den rädslan kommer upp, men alla ljusarbetare är väl medvetna om att för att kunna vara just ljusarbetare, så behöver de också ha en väldigt god kunskap och erfarenhet av den andra polariteten och hur den fungerar.
Utan dom båda, blir det väldigt svårt att skapa den kärleksfulla balans, mittpunkten dom emellan, som vi alla behöver. <3

Med all kärlek
Camilla