Fler och fler vaknar.

Mina själsliga vänner påminner mig just nu att skriva om att det ni ser på fb-sidan är antalet gillamarkeringar och delningar, men inte hur många det når ut till.
När de förklarade för mig varför jag skulle skriva om det, så blev det med ens självklart.
När vi ser ett inlägg med "få" gillamarkeringar är sannolikheten större att vi ifrågasätter eller tvivlar på själva innehållet eller oss själva om vi skulle hålla med, och vågar inte alltid utsätta oss för att vara den "enda" som säger något.
Det är ofta jag ser kommentarer på ex Instagram som säger att den personen har så och så många följare, och går direkt till slutsatsen att de antingen inte går att lita på eller har lika stor validitet, i jämförelse med någon som har hundratusentals följare. Jag hade hoppats att det här med att sätta någon annan framför oss själva skulle ha kommit lite längre, men vi har nog en bit kvar att gå. ;)
Om jag skulle ha baserat mitt arbete enbart på hur många gilla markeringar jag får, så skulle jag ha lagt ner för länge sedan,(hi,hi).

Därför vill jag nu dela med mig av att inlägget om den fjärde densiteten/dimensionen med bilden på aporna har idag nåtts av 1114 personer, och inlägget om den viktiga informationen med bilden på Jorden har idag nåtts av 1124 personer.
Hemsidan nås av drygt 1200 personer/månad och jag har mottagit 150:- i donationer sedan 2018.Tack! ❤️

De populäraste ämnena på hemsidan är fortfarande om Narcissister och Psykopater. Och det är ju inte så konstigt med tanke på hur den fysiska världen ser ut på ytan idag.
Jag skulle vilja säga att för att förstå hur Kabalen kan göra det dom gör, så behöver vi alla ha en bra grund i hur en psykopat "fungerar", och det var väl inte för inte som jag skulle skriva om det.

De länder som hemsidan når ut till är till största delen Sverige men också Finland, Spanien, Norge, Danmark, Åland, Polen, Storbritannien, Schweiz, Usa, Thailand och Nederländerna.
Jag vill avsluta med att säga att Vi gör alla ett fantastiskt jobb, även om det inte alltid syns och jag vill att du ska känna dig otroligt stolt över det som du bidrar med!!
❤️ Tillsammans är vi starka ❤️

En fantastisk sammanfattning ifrån Italien!!
Tro inte för en sekund att människor världen över inte har vaknat. ❤️

Så här använder kabalen media för att påverka människors verklighet...

https://www.instagram.com/tv/B_2m2b5AvrN/?utm_source=ig_web_copy_link

Michael Oddane och Conny Andersson pratar om de mörka krafterna i vår omvärld. Ett viktigt men inte så ofta berört ämne.

Jag ser och känner att många människor nu reagerar på att ljusarbetare som tidigare bara pratade om ljuset och kärleken "helt plötsligt" börjar prata om de mörka krafterna i vårt samhälle, och tror många gånger att nu har de gett upp det som de tidigare arbetade för.

Det är förståeligt att den rädslan kommer upp, men alla ljusarbetare är väl medvetna om att för att kunna vara just ljusarbetare, så behöver de också ha en väldigt god kunskap och erfarenhet av den andra polariteten och hur den fungerar.
Utan dom båda, blir det väldigt svårt att skapa den kärleksfulla balans, mittpunkten dom emellan, som vi alla behöver. <3

Med all kärlek
Camilla

Den här resan kan verkligen kännas som "upp som en sol och ner som en pannkaka".
Vi lär oss alla nya saker varje dag, och den här informationen kände inte jag till tidigare.
För er som har gjort era egna undersökningar när det kommer till #pizzagate och #andrenochrome 
ser att detta är bara ännu ett sätt att komma åt det attraktiva blodet...

Med all styrka och kärlek ❤️
Camilla

När jag skrapar lite till på ytan av även denna bottenlösa grop, så blir jag lite fundersam när jag ser vilken informationen som ges till föräldrar.
Är det så, att det som de har att välja på är att antingen samlas och förvaras blodet, eller så slängs det, men i inget av fallen kommer det barnet tillgodo?

Den svenska Nationella navelsträngsblodbanken startade 2006 och finns på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Texten nedan är hämtat ur en guide till föräldrar angående navelsträngsblod. (originalet är på engelska och du kan läsa den via länken här.)

Efter att barnet är fött och navelsträngen är klippt, så finns det lite blod kvar i blodkärlen på moderkakan och i navelsträngen som är fäst med den. Efter förlossningen, behöver inte barnet längre det extra blodet. Detta blod kallas för navelsträngsblod.
När barnet har kommit ut så klampar man navelsträngen. Blodet från navelsträngen och moderkakan behövs då inte längre av barnet eller modern. Vid det här tillfället kan navelsträngsblodet samlas, antingen före eller efter att moderkakan har kommit ut, beroende på proceduren på det sjukhuset.

Om navelsträngsblodet inte samlas för att förvaras, kommer det att kastas och förbrännas som andra biologiska produkter i enlighet med nationella och internationella regelverk.