Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam för att det Gudomliga kan väcka våra andliga gåvor. Jag är tacksam för att det Gudomliga kan väcka våra andliga gåvor.

7/6-2018
Dag 9 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol: - Jaguar -
Denna energi är den som lägger grunden för hela perioden.
Jaguar / IX: smygande, jordälskare, känslig, intelligent, mottaglig, tidlöshet, myndighet, shaman. Född med en djup kärlek till Moder Jord, är Jaguar eller Shaman direkt knuten till källan för all jordmagi. De innehar en stor kraft av intellekt, styrka eller karaktär genom integritet. Jaguarens energi är kvinnlig i naturen och är den härskande anden av djungler, slätter och berg. Jaguarens ande bevarar Maya-templen och uppmanas att hjälpa såväl spirituellt som materiellt. Jaguar är också gud / gudinnan av tacksamhet. Tålamod som är född av styrka och skicklighet kan vända sig till ett snabbt beslut och handling. Både djärv och smidigt, attackerar jaguaren inte ofta direkt och kommunikationer från dem innehåller vanligtvis lite mystik. I avsaknad av integritet korrumperar jaguarens kraft och den blir en sökare efter rikedom och berömmelse.

Periodens symbol: Transformation
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Genom att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 9: Tålamod (Söker ett bredare perspektiv, knoppande, frambringa nytt liv)
Nians energi är att få ett bättre perspektiv på den större bilden. Med Nians energi börjar planer eller mönster att slutföras. Nio kräver tålamod och uthållighet som finns i den större bilden, annars finns det stort lidande av bristen på insikt. Slutförandet av handlingscykler är avgörande för Nio.

Aspekter: Färg - Vit  (Förfinar), Riktning - Norr, Element - Luft.

Nord: Handlar om att lära av erfarenheter, de uppstigna mästarnas och de kollektiva visdomarnas plats.
Vad har jag lärt mig av tidigare erfarenheter? Vad skulle de äldre säga att jag skulle göra?

Elementet Luft: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Andens andetag och livets andning. Luft är en helande kraft som kan styras inuti. Vind kallar oss till Helig andedräkt och uppmuntrar oss att lyssna på Skaparens röst. Som elementet av sinnet uppmuntrar Luft oss att använda vårt Intellekt och söka Visa råd. Luft handlar om utbetalning av kommunikation.

Dag 74 av 260

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Om du inte ser hur de relaterar till dagens energi, kanske det inte har hänt än. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration",och du kan se synkronisiteten i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Vi är dem vi har väntat på.

 Ton 9 håller intentionen av tålamod. Slutförandet är viktigt för 9, och vi är kallade för att se den större bilden. Jaguar är formförändraren som kan leda en resa till vilken plats och tid som helst. Den är Jordens magi, som är född av sin kärlek och tacksamhet för Moder Jord. Jaguaren är förmyndare för alla heliga altare och tempel, och följande i Jaguarens fotspår, guidas vi för att ge tacksamhet.
Cherokee´s  Panter är portalvakten till andra dimensioner, och kan väcka våra andliga gåvor. Shamaniska förmågor öppnas, och när dessa gåvor används för deras gudomliga syfte, är vi stärkta genom den multidimensionella magin av att vara en helare, ledare och vägvisare.

Jaguar är en symbol för den gudomliga kvinnliga, som håller gåvan av urskiljning vi kallar kvinnors intuition. Jaguaren är mycket känslig för ljud och vibrationer, och ofta är Jaguars enda spår dess fotspår på grund av en djup känsla av allt runt omkring. Detta är en dag med förhöjda sinnen och en delad medvetenhet med Moder Jord.
Jaguaren sägs leda sin resa till öst, platsen för ljus och inspiration. Hon rör sig nära marken genom vass och gräs i djungeln. Jaguaren älskar vattnet, och ser bortom ytan reflektionen av en annan dimension. En resa uppför trappan mot öst kommer att leda till det högsta altaret, som stiger från skuggan till ljuset av en ny soluppgång. Idag finns potentialen för en andlig upplevelse. Vi mottar vår gudomliga rättvisa för en gudomlig avsikt. Vi har fått höra att vår omvandling kommer att vara en gåva av gudomlig intervention. Plötsligt kan vi se det...

Perioden av Transformation.

Perioden av Transformation har varit en resa av mörker som appliceras. Vi tillämpade vår tro i en avsikt att föra vårt ljus till världen. Vi fann hur svårt det är för människan att vara gudomlig. Av vår egen kraft kan vi inte nå vårt gudomliga öde. Jaguaren påminner oss om att lämna våra bekymmer i gudomliga händer.

Under den senaste säsongen definierade Hjortperioden vår mening och syfte att tjäna andra som präst och shaman, vaksam i vår medvetenhet som ett skydd för helheten. Detta var det syfte som Skaparen drömde för oss.
I en ny säsong i 4: e månaden styrs Transformation av en Intention av Stabilitet. Vi var avsedda att offra vårt själv till gudomlig vägledning och intervention. Det största arbetet kommer att ske på våra vägnar. Vi är bara en kanal för Skaparens makt.

Elektromagnetisk energi.

Jaguar kan hjälpa oss att känna kraften i våra tankar och avsikter. Våra tankar producerar en form av energi med hög vibrerande kraft. Forskare fann att medvetet tänkande höjer hjärnans temperatur och producerar elektromagnetisk energi. Huvudet / tankarna är elektriska och hjärtat / känslorna är magnetiska. Våra andliga gåvor är uppvaknade när huvudet och hjärtat är i balans. Detta är sammanslagningen av den gudomliga maskulina och den gudomliga feminina. Våra andliga gåvor är bemyndigade när vi urskiljer med både vårt huvud och vårt hjärta. Vårt resonemang kan användas för att urskilja våra känslor, däri ligger sanningen av att veta.

Mayas Profetior.

Maya-profetiorna definierar människan i sitt högsta tillstånd av medvetenhet som håller telepatins gåva. De förutspådde accelerationshastigheten av mänsklig erfarenhet. Vi skulle nå tröskeln till all information som vårt sinne av resonemang effektivt kunde urskilja. Med nödvändighet skulle vi börja förlita oss på våra egna gudomliga instinkter. Vår egen Intuition och Medvetenhet skulle vara det enda tillförlitliga sättet att veta sanningen på ett ögonblick.

Shamanen använder magiken av riktad medvetenhet. Liksom jaguaren skapar shamanen först energin från punkt A till punkt B. En gudomlig avsikt bringas till liv som en vibration genom ljud och helig rörelse. Shamanen behöver bara hålla den gudomliga tacksamhetens magi, och tro på den gudomliga förbindelsen som skapades i anden. Shaman använder balansen av vilja och skäl och hjärtslag av medkännande kärlek.

Jaguar är Andens dagsymbol. Vi kan mycket mer än harmonisk resonans. Vi kan styra vår andliga energi, liksom shamanen projicerar energi för långdistans-medicinska arbeten.

Varje säsong är nödvändig för sitt eget syfte. För att kunna använda den kraft vi håller, måste vi först föras till ödmjukhet. Endast genom att överge oss till en gudomlig myndighet, skulle vi kunna använda våra gåvor för deras gudomliga syfte.

Ton 9 kommer med en gåva av retrospektion, och en varning om att det kan bli lidande om vi inte tar tid att titta djupare på vår egen erfarenhet. Jaguar fullbordar vår förståelse av varför vi måste knäböja i ödmjukhet vid altaret. Bara i vaksam medvetenhet skulle vi använda den här kraften enligt den gudomliga myndighetens anvisningar. Vårt ego skulle bara förstöra dess gudomliga mening och syfte.

Nummer 9.

Nummer 9 är talet för universella kärlek, evighet, tro, universella andliga lagar, karma, andlig upplysning, andlig uppvaknande, mänsklighetens tjänst, ljusarbetare, ledande med positivt exempel, välgörenhet, självuppoffring, osjälviskhet, öde, själsändamål och uppdrag, generositet, högre perspektiv, romantik, inre styrka, ansvar, intuition, karaktärsstyrka, lära sig säga nej, kreativa förmågor, känslighet, lojalitet, diskretion, briljans, problemlösning, inre visdom, självkärlek, frihet, popularitet, höga ideal, tolerans, ödmjukhet, välvilja, empati, medkänsla, inte anpassa oss, konstnärligt geni, en expansiv synvinkel, excentricitet, kommunikation, inflytande, perfektion, magnetism, förståelse, förlåtelse, medkänsla och sympati, plikt och kallelse, skyldighet, mystik, optimism och gudomlig visdom. Nummer 9 är ett tecken från änglarna att du är på rätt väg för ditt livs syfte och själsuppdrag, för att använda din eget speciella talang för att föra ljuset till världen. 

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa att låt våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner. Solnedgången är ofta en tid då du kan känna en växling av energi till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är så tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..