Maya Kalendern.

Jag är tacksam att vi fick förmågan att göra dynamiska förändringar, oavsett våra omständigheter eller medvetandets tillstånd. Vi kan alla omvandlas av ovillkorlig kärlek och förståelse. Jag är tacksam att vi fick förmågan att göra dynamiska förändringar, oavsett våra omständigheter eller medvetandets tillstånd. Vi kan alla omvandlas av ovillkorlig kärlek och förståelse.
8/3-2018
Dag 10 av 13 i Mayakalendern.

- Frö-
Medvetenhet, tillväxt, aktiv, sexuell, dynamisk.

Familj, sexuell aktivitet och groddens magi är egenskaperna hos detta soltecken. Naturliga nätverkare, Frö- människor strävar efter att befria sig själva och andra från tidigare skuld eller förtryck. Överflöd är samlad av Fröer som om de vore helgjutna. Fröer är offentliga försvarare som arbetar för att förena samhället genom att upptäcka dolda fällor och andra hemliga influenser. För att skapa sann överflöd måste Frö lära sig att uppskatta alla gåvor och lärdomar som erhållits och genomföra djupa undersökningar i sig själv. I avsaknad av tacksamhet och modet att möta sig själv, finner Fröet sig i mindre och mindre bördiga miljöer.

Galaktisk Ton 10: Manifestation. Vad som en gång var avsikter eller idéer, förhoppningar eller rädslor blir fysiskt närvarande med Tians energi. Vad som fokuseras på med uppmärksamhet och avsikt blir verkligt med Tians Ton. Tio är en kraftfull energi som bär ett stort ansvar.

Aspekter: Färg-Gul (Kompletterar) Riktning-Syd,  Element- Jord

Syd: Fokusera på relationer med varandra och jorden.

Dag 244 av 260. 

10 Frö, är den första dagen av manifestationen i den 13: e månaden av uppstigning.
Det här är en tidpunkt för skörd. Vad som började som ett frö har producerat ett frö av sig själv. Genom ett frö kan vi föröka vårt överflöd. Frö sägs samlas i överflöd som ett nät, och håller integriteten i sin egen Design.
Vi har skapat ett högre Frö, och genom det här nya fröet kan vi befrias från vårt förflutna av skuld eller förtryck. Genom processen att höja vår egen medvetenhet har vi sökt en ny och högre version av vårt själv, och vi kan börja livet igen med större styrka och överflöd. Vår ande kommer att ha sin egen nya början som nästa generation.Cherokee känner igen Frö som Draken, symbolen för livskraft. Liksom Frö, beskriver den magiken inom Frö som gör det möjligt att komma till livet. En drake har aspekten att "se tydligt".

Ton 10: s intention av manifestation är både en välsignelse och ett ansvar. För att manifestera en ny omvandling, måste vi se det och se det som vårt eget. Fröet drar oss till att se på vår egen sanning. Gudomlig intervention delar samma vision, för att se tydligt.

Tone 10 är en dag då vi kan presenteras med omständigheter som vi har mött tidigare, bara för att inse att det ser annorlunda ut. Vi har inte längre samma "knappar" som en gång utlöste ett känslomässigt svar. Något som vi en gång tog personligen, kan nu framstå som en del av "Mänskligheten", ett lidande vi hade gemensamt.
Genom ett nytt och högre perspektiv kan vi se att "orättvisa" som andra utsätts för är deras emotionella svar på lidande. Genom nya ögon är vårt perspektiv inte längre grumligt av vårt eget lidande. Om vi ser djupt nog, kan vi se att det vi såg som "orättvisa" var i Sanningen en Andes gråt, som längtade efter ovillkorlig kärlek.
Vi kan se denna Sanning i andra genom att titta på oss Själva. Även i vår lägre natur håller vi avsikten att komma överens. När vi är "omedvetna" ser vi våra egna brott som en vedergällning. "De gjorde det först." När vi ser "vad de gjorde" som ett rop för Kärlek, motiverar vi inte längre vårt lägre svar. Vi skulle förändra dynamiken i varje upplevelse med ovillkorlig kärlek och förståelse av vårt gemensamma mänskliga tillstånd. Vi kunde se att även i ett tillstånd av medvetslöshet är kärlek vår högsta mänskliga avsikt.

Alla våra konflikter skulle snabbt lösas av tolerans och förståelse. Vi behöver inte hålla med en annan person för att förstå. Inte heller är förståelse ett erkännande av skuld. "Jag förstår" betyder bara att jag kan se ditt perspektiv. Förståelse löser konflikt och är vår djupaste önskan att bara ses och höras. När vi börjar från denna plats, kan vår ovillkorliga kärlek läka smärtan av en illusion av separation. Varje människa förstår hur det känns att förbises, och genom en högre medvetenhet, kan vi känna igen hjärtats tillstånd.

Varje människa måste "se klart" för att påverka sin egen omvandling. Det är inte vårt jobb att få andra att se, bara att älska dem. En upplevelse av ovillkorlig kärlek och förlåtelse är det som öppnade våra egna ögon. Som en agent av ovillkorlig kärlek, tar vi frivilligt emot orättvisan utan att ta det personligen.

Örnsens Vision förstorar vår förmåga att urskilja en ny förståelse av vårt själv. Dagen idag hjälper oss att hävda det nya fröet som vårt eget. Vi kan manifestera vår omvandling genom att se att vi har utvecklats till en högre medvetenhet och förståelse. Genom Örnens ögon kan vi se in i framtiden, och hur vi genom en ny manifestation av medvetandet kan flyga ännu högre när ett förtryckande mönster av vårt eget lidande lämnas bakom oss.

Den 13: e månaden är en fullbordan av medvetenhet som kommer till förverkligande. 
13 är siffran av den Högsta Skapelsens Gud (Ometeotl / Omecinatl). Den 13: e månaden är den 7: e skapelsens dag.

Galaktisk ton 10 relaterar sig till materialisering av substans och realiseringen av potential. I vår Örn-resa med andlig tillväxt, hjälper Tone 10 oss att känna igen vår egen Skapelse. Liksom det magiska fröet, kan vi avfyra gudomlig ande för att bli något exponentiellt större. Dagsymbolen för Cherokee är Draken / UKTE'NA som relaterar till "Moder Majs och Jungfrun, som håller kraften i fruktbarhet och fortplantning från generation till generation. Vår kärlek gör en skillnad i framtiden.

Det här är en dag att titta tillbaka och att titta framått. Vi kan reflektera över förändringarna från säsong till säsong och föreställa oss vad nästa säsong kan medföra.
Detta är en dag att räkna våra välsignelser. Vi skapades för att vara älskade utan villkor. Vi kommer alltid att vara mänskliga. När vi ser oss själva som en med skaparen lär vi oss att älska oss själva. Kärlek är den helande källan för allt vi önskar att förändra. Fröet skulle hjälpa oss att se oss själva som Skaparen ser oss. Vi är dynamiska skapelser som har uppfyllt en generation av transformation. Sanningen vi kräver, kommer att vara det utsäde som uppstiger till ett högre förkroppligande av ljus.

Källa: Ian Lungold