Maya Kalendern.

Jag är tacksam att vår minsta ansträngning är en gudomlig prestation. Jag är tacksam för ett sätt att älska mitt förflutna, i stället för att bara förtvivla de val jag gjorde i ett lägre medvetande. Jag är tacksam att vår minsta ansträngning är en gudomlig prestation. Jag är tacksam för ett sätt att älska mitt förflutna, i stället för att bara förtvivla de val jag gjorde i ett lägre medvetande.

10/3-2018
Dag 11 av 13 i Mayakalendern.

- Orm-
Livskraft, instinkter, starkvilja, extremistiska, kraftfulla
Rörelse och skapande av tid. Sensuellt och dramatiskt, detta soltecken förkroppsligar intensiv instinktuell visdom och skapar en förbindelse från jordbunden till himmelska strävanden. Genom uppriktig service till andra öppnar ormen sitt hjärta. Ormen anpassar auktoritet och sanningen för att få rättvisa som är snabb och säker. Ormar är mycket anpassningsbara, även flytande tills de är fasta i ett hörn, och sedan exploderar de. Ormars giftigt humör förgiftar både sig själva såväl som andra genom att skapa bedrövliga, undertryckande och till och med destruktiva attityder.

Cherokee: Serpent / DO'TSI VK: Ormfolk är himmelska människor som regelbundet kommer som lärare till jorden. Som ovan-Så nedanför, på jorden är ormen rötterna för kunskapens träd. Ormkraft är vital energi, rörelsekraft, instinkt och önskan om kreativitet, den avtryckare som slår på åtgärden. Den tänder säkringen som förstorar och exploderar livskraften. Kunskap, som kombinerar vetenskap, teknik och psykologi, plus andlighet är sådd på planeten.

Galaktisk Ton 11: Lösa (Slutlig granskning och ansökan, tydlighet, Blomstring)
Upplösning; 11 hjälper varje ny sak att hitta sin plats i universum och i processen att "passa in" måste vissa ändringar ske. Elva är energin av dynamiska åtgärder som underlättar förändring, förenkling och förbättring.

Aspekter: Färg-Röd (Initierar) Riktning-Öst,  Element- Eld

Väst: Fokus på början, inspiration, nytt liv, ljus

Dag 245 av 260. 

Ton 11 är en dag för lösningar. Elementen i vår erfarenhet dras tillsammans för att lösa en ny riktning.
Tone 11 är den dag som shamanen klättrar till det högsta altaret för gudomlig inspiration. Vi kan se sanningen från ett högre perspektiv.

Orm / CHICCHAN är dagens tecken på "blixten i blodet." Ormen är katalysatorn som antänder Anden, som en elektrisk laddning från ovan till nedan. "Blixt i blodet" är vår sjätte känsla av att veta att det kan kännas i kroppen. Dess energi slår gnistor, rysningar, håret reser sig på armarna och Kundalini sensationer som rör sig längs ryggraden. Ormens andliga gåva är "Att känna som en känsla".
Människokroppen är utformad som en mottagare av gudomlig medvetenhet. Ormens Andliga Energi är mätbar som en "verklig mänsklig upplevelse".
Ormen tänder säkringen av Guds medvetenhet, och kan ömsa sin gamla hud för att bli ny. Den erbjuder en gåva för att veta hur vårt dynamiska tillstånd av medvetenhet, redan har förändrat den framtid vi såg tidigare.

"Det finns många sätt att uppnå samma sak."
Detta var bland de första sanningarna som de äldste delade. De visste hur människan kan begränsa sig, hävda att endast ett svar eller lösningen på en dröm är möjlig.

Ju högre vi flyger, ju längre kan vi se in i vår framtid och vårt förflutna. Genom ett val att leva i Anden är vår rättvisa ett evigt löfte om omvandling. Att vara medveten om vårt själv är bara hälften av uppdraget. Endast ovillkorlig kärlek kan låta oss lära av vårt förflutna snarare än att förtvivla över det.
Genom den gudomliga andens kraft kan vi ta igen för det vi har förlorat.

Vi har Örnens ögon för att se de minsta sakerna från en mil bort. Vi kan se många små saker som kunde ha gjort stor skillnad. Detta är bara en del av vår uppstigning. Som en mänsklig bedömning av våra framsteg.
Uppstigningen av vår andes medvetenhet är vårt högre uppdrag. Ju mer vårt Mänskliga Själv kan se, desto mer behöver vi ovillkorlig kärlek och förlåtelse. Vår mänskliga natur presenterar potential för ännu större lidande om våra misstag har skett för långt bort för att förändras. Ormen kan hjälpa oss att Känna sanningen, att vi får chansen att börja om igen.

Genom en uppstigning kan vi se att vi har skapat en ny identitet. Vi kan se större möjligheter med det nya fröet vi skapade ... en ny chans att leva i medvetandet som håller all vår visdom från vårt förflutna. I Sanningen kommer prestationsglädjen att bli större på grund av våra tidigare misslyckanden. Högre medvetenhet är vår egen gudomliga rättvisa. Vårt gudomliga uppdrag är att återskapa vårt eget, genom en läkning av ovillkorlig kärlek och förlåtelse.