Certification of vaccin id.

För att lättare kunna förstå vad som verkligen pågår, har Janet Ossebaard gjort en serie på 4 delar om just denna plan. 

Certifikation av va@@in id 19, (1=A, Artificiell 9=I, Intelligens)
Det är ingen slump att namnet blev just så och inte heller siffran.

Så Cov-id är inte namnet på själva viruset, utan namnet för själva lösningen. Namnet på viruset är Coron@, 3+15+18+15+14+1=66 vilket inom kabalen betyder, numret av odjuret, (number of the beast.) Vi kan se dom använda detta tecken när de skapar en ring med hjälp av tummen och pekfingret, och ibland placerar den framför sitt ena öga.

Så det här var Kabalens mening och syfte med detta virus. 
Att först skapa ett problem/"virus" för att sedan presentera lösningen va@@in för att via den sprutan kunna skapa de sjukdomar och problem som de behöver för att fortsätta utöva sin kontroll.

Nu är det ju så att man inte alltid får som man vill, utan snarare vad man behöver. Vilket i det här fallet betyder att en expansion måste alltid finnas möjlig för alla själar, och denna plan som personifierar ren ondska skulle gjort den omöjlig.
Det är därför som det Gudomliga nu kan ingripa utan att påverka människors fria vilja, då människors fria vilja skulle satts helt ur spel.

Då vi alla är en del av en stor kosmisk familj, så skulle även vårt fall ha påverkat deras möjlighet att expandera, och därför har också många andra raser fått tillåtelse att hjälpa till utan att påverka. Dom hjälper oss snarare genom inspiration, numerologi, insikter m.m.
Och för att få tillgång till dessa så behöver vi gå inom oss själva och våga lyssna och följa den inspiration vi får.
Vi behöver med andra ord lösa och hela våra egna begränsningar, för att kunna påverka de yttre begränsningarna.

Med all Kärlek ❤️
Camilla

COV-ID 19 Nummer 1.


-skapad av Janet Ossebaard.

COV-ID 19 Nummer 2.

COV-ID 19 Nummer 3.

COV-ID 19 Nummer 4.