Certification of vaccin id.

För att lättare kunna förstå vad som verkligen pågår, har Janet Ossebaard gjort en serie på 4 delar om just denna plan. 

Certifikation av va@@in id 19, (1=A, Artificiell 9=I, Intelligens)
Det är ingen slump att namnet blev just så och inte heller siffran.

Så Cov-id är inte namnet på själva viruset, utan namnet för själva lösningen. Namnet på viruset är Coron@, 3+15+18+15+14+1=66 vilket inom kabalen betyder, numret av odjuret, (number of the beast.) Vi kan se dom använda detta tecken när de skapar en ring med hjälp av tummen och pekfingret, och ibland placerar den framför sitt ena öga.

Så det här var Kabalens mening och syfte med detta virus. 
Att först skapa ett problem/"virus" för att sedan presentera lösningen va@@in för att via den sprutan kunna skapa de sjukdomar och problem som de behöver för att fortsätta utöva sin kontroll.

Nu är det ju så att man inte alltid får som man vill, utan snarare vad man behöver. Vilket i det här fallet betyder att en expansion måste alltid finnas möjlig för alla själar, och denna plan som personifierar ren ondska skulle gjort den omöjlig.
Det är därför som det Gudomliga nu kan ingripa utan att påverka människors fria vilja, då människors fria vilja skulle satts helt ur spel.

Då vi alla är en del av en stor kosmisk familj, så skulle även vårt fall ha påverkat deras möjlighet att expandera, och därför har också många andra raser fått tillåtelse att hjälpa till utan att påverka. Dom hjälper oss snarare genom inspiration, numerologi, insikter m.m.
Och för att få tillgång till dessa så behöver vi gå inom oss själva och våga lyssna och följa den inspiration vi får.
Vi behöver med andra ord lösa och hela våra egna begränsningar, för att kunna påverka de yttre begränsningarna.

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Artificiell Intelligens, AI.

Sometimes it´s easier to see what we don´t want to see, through humor...
"Hi, this is Google Pizza."
"Oh, sorry, I was calling to Gordon's Pizza, must have called wrong."
"No not at all, Google bought Gordon's last week."
"OK, then I want to order a pizza."
"Do you want your old regular?"
"My usual ..? Do you know me?"
"No, I'm a computer, but according to the number you call from and your address on google maps, you have in the last 12 times ordered an extra-large pizza with 3 kinds of cheese, sausage, pepperoni and meatballs on an extra thick bottom."
"Yeah, but then I'll take it."
"May I suggest that this time you order a vegetarian pizza with ricotta, sun-dried tomatoes and olives on a thin base?"
"What ..! I hate vegetables!"
"Your cholesterol level is not good, unfortunately."
"How the hell do you know that?"
"We have linked your phone number with your medical resume and can see your blood samples for the last 7 years."
"Okay, but I do not want your disgusting vegetarian pizza! I'm taking cholesterol medication."
"Ok, but sorry, you were careless with the medicine, according to our database, you only picked up a pack of 30 tablets 4 months ago."
"I bought more from another supplier."
"It does not appear on your credit card purchases."
"I paid in cash."
"But according to your bank statement, you have not withdrawn enough cash for it."
"I have other resources to draw from."
"It does not appear on your latest income tax return, unless you bought for untaxed funds, it is illegal. According to routine, a police report has been made, you can see it in your inbox, we have also provisionally booked at 13:45 29/12 in the district court."
"What the hell ....!"
"We apologize but we only use this information for the purpose of helping you. The Economic Crime Authority has in a few seconds checked your last 10 declarations and concluded that it will be community service for 3 months, we have notified your employer and booked jobseeker Bo Andersson as your substitute."

"Now that should be enough! I'm dead tired of Google, Facebook, Twitter, WhatsApp and all other rubbish! I'm moving abroad to a desert island without internet or cable TV and without mobile networks and where no one can spy on me!"
"I understand, but you have to renew your passport first, it expired 6 weeks ago."

Cred: Pia Ernlo.

COV-ID 19 Nummer 1.


-skapad av Janet Ossebaard.

COV-ID 19 Nummer 2.

COV-ID 19 Nummer 3.

COV-ID 19 Nummer 4.

Just nu rivs landet sönder av den största politiska bluffen och den samordnade massmedie-desinformationskampanjen i levande historia.

Du kanske känner till det, som Covid19.

2015, enligt instruktioner från det globalistiska kriminella korruptionsnätverket som kallas Deep State, godkände president Barack Obama miljoner i finansiering för Wuhan Institute of Virology, platsen som vi nu förstår är epicentret för Covid19-utbrottet.

Forskningen som utfördes här var att tillhandahålla agenten för en global biologisk attack i en skala som aldrig tidigare setts - en som skulle vara tidsinställd för frisläppande inom ett valår - från och med den dag då obefogade ansträngningar att anklaga president Trump föll samman.

Med sin verksamhetsbas inom det demokratiska etablissemanget inledde Deep State-skuggföretaget ett samordnat oregelbundet krigsuppror, med flera mål, allt under täckmantel av en global pandemi som de själva tillverkade för detta ändamål.

Aktiverad av deras ägda och kontrollerade monopol på företagsmedier, initierade de en tung och oberättigad landsomfattande avstängning för att vända Trumps många ekonomiska och arbetslöshetsvinster, där de demokratstyrda staterna drabbades av de hårdaste restriktionerna i landet.

Trumps energiska sammankomster stoppades och gömdes för den uppväxande landsomfattande passionen för hans galvaniserande budskap, medan den demokratiska presidenten Joe Biden kunde undvika intervjuer och debatter där vänsterledande väljare inte skulle visas hans uppenbara oförmåga att regera eller den framväxande Ukrainska mutskandalen som förtjänade hans familj miljoner i olagliga betalningar genom att missbruka hans kontor.

Förutom att förhindra ytterligare förlägenhet mot Biden på grund av hans oförmåga att leda tillät pandemin också Biden-kampanjen att avleda allmänhetens uppmärksamhet från de skadliga anklagelserna om sexuella övergrepp från Tara Reade.

Nästa stora fördel med pandemin för Deep State var allmän röstning via mail, en mycket osäker praxis som visat sig vara skenande med bedrägerier, precis som allmänheten såg i ett sådant exempel när en före detta domare i Philadelphia erkände sig skyldig till att fylla valurnor efter att ha fått betalt av det han kallade en ”demokratisk politisk konsult”.

Då de behövde ett snabbt stigande antal dödsfall att visa för allmänheten för ännu hårdare kontroll, registrerades normala influensadödsfall för året som Covid19, vilket på ett konstgjort sätt ökade antalet.

Men detta var bara början.

När detta inte gav tillräckligt med dödsfall initierade Deep State sedan en mördande plan för att trotsa federala riktlinjer och flytta smittade patienter till vårdhem där den högsta riskåldersgruppen kunde hittas i stort antal.

Deep State guvernörer i NY, NJ, CA, PA och MI övervakade det som bara kan beskrivas som ett folkmord på våra äldre nära och kära, även om de snabbt konstruerade fältsjukhusen och medicinskt utrustade marinfartygen stod mestadels tomma.

Denna fruktansvärda handling kostade över 50 000 människor livet - men gav upproret ett dödstal som skulle öka allmänhetens rädsla för att driva vidare med sina mål.

Under dessa mörka tider, när människor hade lite annat än gemenskapens tröst och deras tro,
stoppades också detta med förbud och under skenet av allmän säkerhet.

Depression och ensamhet blev den nya epidemin, alla utformade för att skapa de sociala förutsättningar som behövdes för det som skulle komma näst i deras despotiska plan att bryta nationen och hålla fast vid makten.

Omedelbart efter rapporter om en utplattningskurva och en minskning av nya fall slog det mystiska mordet på George Floyd rubrikerna.

Det som presenterades för allmänheten som en rutinmässig förekomst av rasmotiverad polisbrutalitet visade sig vara en konstig och tillfällig serie händelser som involverade två män som en gång kände varandra som säkerhetsvakter arbetandes i en nattklubb.

Denna händelse gav motiveringen till nästa kapitel i deras samordnade uppror mot USA.

Målet var att införa civil oro längs raslinjer på en känslomässig plattform för social rättvisa.

Black Lives Matter finansierades och designades av den korrupta demokratiska etableringen som ett socialt vapen för att skada massorna av välmenande demonstranter och använda dem som mänskliga sköldar medan de drev ett vilt uppror på stadens gator.

Efter november tappar de allt men de kommer att göra allt för att hålla krisen vid liv och människorna i rädsla.

För att vinna måste vi komma ihåg vad som gjorde oss starka så att sann rättvisa äntligen kan återvända till vad som är och alltid kommer att vara den mest exceptionella republiken någonsin att existera i hela mänsklighetens historia.

Nu när vi har kommit en bit på väg i vår egna upplevelse, så är det lättare att kunna titta i backspegeln och se kopplingar som vi tidigare kanske inte kunde se.

Inspelningen här är ifrån de Olympiska spelen i London 2012.

När det vi nu ser utspela sig i vår omvärld idag är planerat sedan länge. Vilka är det då som har konspirerat? Dom som belyser kopplingarna eller dom som planerat själva händelsen?