Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam för att jag ovillkorligt kan acceptera reationer precis som de är. Jag är tacksam för att jag ovillkorligt kan acceptera reationer precis som de är.
29/9-2018
Dag 6 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol -Stjärna-

Skapar skönhet, elegans, multiplicera, lekfull, upptagen, försiktig.
Stjärnenergi är multiplikation av allt till överflöd. Denna person överflödar kärleksenergi på alla delar av livet. Andlig tillväxt är naturlig och med lätthet på grund av den ovillkorliga kärleksenergin som flyter. Stjärnan har förknippats med kaninens fertilitet för dess förmåga att föröka sig. Som varje sol på himlen lyser stjärnans personer lika i alla riktningar. Denna naturliga tendens till harmoni och balans kan bli tvingande, och motivera Stjärna att vara för behaglig och för generös, och avvisade gåvor orsakar rädsla och vrede. När en stjärna tror att den har fått för mycket, försvagas de eller kan till och med kollapsa. I detta "Black Hole" är stjärnor benägna att muntligt argumentera för att tvinga sin syn på alla. 

Periodens symbol: Natt/Hjärta
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 6: Flöde (Stiga in i rytm/mönster av rörelse, flöde)
Ton 6 är lyhördhet och konsten att förhandla. Det är volymrörelsen genom rymden som skapar tid. Denna energi i åtgärd är som dansen eller en bra idrottsman på gång. Ton 6 underlättar dynamisk utveckling i alla aspekter av livet.

Syd: Handlar om relationer med andra och den naturliga världen. Vad skulle mina vänner säga till mig, eller vad är allmänt känt?
Hur mår mina personliga relationer?

Elementet Jord: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Jordning och styrkor av naturen. Jorden erbjuder styrkan att stå i din egen grund. Naturens krafter är inom oss, eftersom vi är gjorda av jordens element. Jorden är relaterad till rörelse - använder ett "aktivt" mot "passivt" tillvägagångssätt.

Dag 188 av 260.

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Om du inte ser hur de relaterar till dagens energi, kanske det inte har hänt än. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration",och du kan se synkronisiteten i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Vi får var och en vårt eget ljus och vår egen plats att lysa.

Stjärnans "ren lycka" är en stor välsignelse och ett lika stort ansvar. Igår delade Hjorten sitt viktigaste andliga verktyg, vaksam medvetenhet. Stjärnan visar oss att när vi använder våra andliga verktyg är skapelsen lätt.

Ton 6 engagerar oss i skapelsens flöde. Allt vi behöver göra för att manifestera våra drömmar är att hålla visionen av dess skapelse i vår fantasi. Det är enkelt, men kräver vaksam medvetenhet. Det som vi skapar i Anden tar tid att manifestera på jorden. Eter transformeras på ett ögonblick, materia tar tid. Jag kommer förklara i ett enskilt inlägg senare om varför det är så.

I den 10: e manifestationens höjdpunkt dras vi av den höga energin av prestation för intentionen av vår skapelse. Kaninen kommer att föröka vår dröm till överflöd. Allt vi behöver göra är att fortsätta vända oss från mörkret till ljuset.

Kaninens energi kan känna sig lite sårbar och hoppig, och våra tankar kan studsa överallt. Det här är en dag att kalla på ett gudomlig ingripande. Vi kan sätta vår dröm i Skaparens händer tidigt på morgonen, som erbjudandet av vår fria vilja. Vi kan be att det gudomliga kommer ihåg Intentionen på våra vägnar.

Stjärnan kallar oss för att skina vårt eget ljus. Symbolen markerar de fyra riktningarna för att illustrera att vårt ljus var tänkt att lysa lika i alla riktningar. Den 4-kvadratiska "stjärnan" i mitten är relaterad till det hål som gjordes i marken av en hov, där ett frö planteras. Vi får var och en vårt eget ljus och vår egen plats att lysa.

Ton 6 leder oss till att "gå med flödet." Vi behöver inte tvinga vår Intention, men låta den utvecklas. Det här är periodens "Peak Energi" som kommer att leda oss till toppen av pyramiden och slutföra arbetet med en ny andlig klättring.

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa, att låta våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner, då solnedgången ofta är en tid då du kan känna en växling av energin till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag. 

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är så tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..