Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam för att Moder Jords skönhet går att ses trots de svåra prövningar vi ibland går igenom. Jag är tacksam för att Moder Jords skönhet går att ses trots de svåra prövningar vi ibland går igenom.
10/6-2018
Dag 12 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol - Jord -
Altruistisk, rationell, kontroversiell, navigator, kopplad till naturen.
Jordens trädgårdsmästare. Djupgående synkroniska kopplingar till jordens naturliga cykler och energier ger kraften i skapelser och minnen från antiken. Jordpersoner hjälper till att skingra dåliga avsikter, vanor och idéer. Detta gör dem till mycket goda rådgivare och mästare av all konst. Flitiga och intelligenta, strävar jordpersoner efter att få ett naturligt flöde till alla aspekter av livet. Genom att vara kopplad till naturens dynamiska krafter behöver jordens personer mycket frihet för att underlätta deras uttryck för migration eller sändning av fjärrkommunikation som valar, elefanter, fåglar och många andra varelser. Ibland är jordens känsliga känslor upprörda, vilket resulterar i en jordbävning av känslor, och även vulkaniskt humör.

Periodens symbol: Transformation
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Genom att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 12: Förstå (Transformation / sanning sätter in, förståelse)
Tolv är en gåva med stor kapacitet för retrospektion. Det är denna förmåga som gör det möjligt för tolv att sätta ihop icke associerade delar till en (ny) fungerande helhet. Tolvans energi är den som presenterar en ny del av föstådd information eller ackumulerad erfarenhet som ska tillämpas.

Aspekter: Färg - Röd (initierar), Riktning - Öst, Element - Eld

Öst: Handlar om inspiration. "Vad är jag inspirerad att göra?"

Element Eld: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Livskraften själv och andens kraft. Eld representerar allt vi kallar Heligt, och är elementet som kan ändra formen av ALLA andra Element. Eld är inspirationen av att "veta" - tjänsten av alla våra andliga gåvor. Eld adresserar en situation som håller Sanningen i din andliga intention. Använd andliga verktyg och heliga ritualer för att kalla på gudomlig intervention.

Dag 77 av 260

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Om du inte ser hur de relaterar till dagens energi, kanske det inte har hänt än. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration", och du kan se synkronisiteter i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Kunskap flyttas från huvudet till hjärtat.

Det här är dagen då dissocierade delar kommer samman för att skapa visdom för en ny upplevelse. Det här är en dag då Kunskap flyttas från huvudet till hjärtat. Jorden representerar Moder Jord, Skaparens Gudomliga Gåva till Människan. Hon är kroppen som bär oss i livets skapelse. Moder Jord håller kunskapen för allt som människan kan förstå, och våra kroppar är gjorda av hennes materia. Vårt blod är korrespondent med oceanens element, och vi förvandlas ständigt av hennes rörelse som skapar tid och möjligheten att uppleva.

Skillnaden mellan sanningen och illusionen.

PORTALDAG
Ton 12, dagsymbol Jord och dag 77 är en Portaldag som förstorar vår upplevelse genom en förtunning av slöjan. Under ton tolvs intention av förståelse kan en portal förstora vår Förståelse.

Nummer 77 återspeglar en förstoring av energierna i ton 7, Balansen av ovan och nedan. På toppen av pyramiden är Ton 7 det högsta altaret där jaguaren passerar in i andens dimensioner. 77 är en portal för ljus och belysning och gudomlig skönhet, förmågan att känna skillnaden mellan sanningen och illusionen.

Perioden av Transformation lovade en större livsförändring. Transformation är en förändring i sinnet, och ton 12 håller intentionen för oss att förstå vår egen medvetenhet.

Mästartalet 77 fördubblar och förstärker energierna i nummer 7, som hänför sig till alla våra sätt att förstå - inre vishet och intuition, kontemplation och skönhet, förståelse för andra, inre styrka och hållfasthet, lärande och utbildning, empatisk och psykiska förmågor, uthållighet och beslutsamhet, andlig upplysning, utveckling och andlig uppvaknande och gudomlig livsform. Antal 77 fördubblar och förstärker den lycka som hänför sig till nummer 7.
 

Vi är en visdom av våra erfarenheter.

Transformation har guidat en resa av applikation. Varje ny uppstigning bygger på uppnåendet av den sista. Kanal inspirerade oss att leva i gemenskap med Skaparen, och vi fann vår kraft nere på våra knän i ödmjukhet. Vid övergivandet till en högre kraft skulle vi tjäna helheten genom att tillåta Skaparens ljus att lysa genom oss. Vi uppsteg på 13 Orm, som antände "blixten i vårt blod", den gudomliga kraften för alla våra andliga gåvor att veta. Vår Passion antändes för att dela Skaparens ljus med världen. Vi erbjöd vårt Själv en avsikt att utföra vår gudomliga mening och vårt gudomliga syfte. Transformations stora livsförändring är en omvandling som manifesteras av vår visdom av våra erfarenheter.

Dagen idag relaterar till Människans andliga gåvor av intelligens och medvetenhet, vilket återspeglar tre källor om människors förståelse, genom kroppen, själen och anden. Vår andliga tillväxt antänder den heliga treenigheten av gudomlig urskiljning. Vi omvandlas eftersom alla våra disassocierade kunskapskällor bringas i balans genom Anden, och kopplar samman ovan och nedan.

Vi är ett med Moder Jord.

Jorden drar vår medvetenhet till Moder Jord som en levande kropp av rörelse. Vi är Ett med henne. Elementet av vatten som håller vår andes eter balanseras i en heligt utbyte. Vi lever på hennes kropp, andas hennes syre och lever på frukten av ett helt hållbart system.

Hennes kropp upprätthåller vår kropp, och hennes skönhet bibehåller vår ande. Genom sin rörelse upprätthåller hon vår medvetenhet genom skapandet av tid. Utan tiden finns det ingen framtid eller förflutet för att jämföra. Allt skulle då alltid vara "allt som någonsin var eller kunde vara." Moder Jord skapades för oss för att ha ett förhållande till Skaparen. Vi skulle lära känna varandra baserat på erfarenhetens visdom, som möjliggjordes av Tid och Rörelse av Moder Jord.

Vi fick medvetandet att bli, istället för att bara vara. Vi skulle uppleva alla steg av en skapelse som fördes in till dess manifestation. Erfarenheten av omvandling var syftet att vara mänsklig, så vi kunde dela erfarenheten och glädjen i att manifestera.

Murphys lag.

Människan är benägen att börja och sluta. Rädslan för misslyckande kan förhindra oss från att gå framåt. Visdom delade visdomen att förlåtelse höll "nycklarna till kungariket". Genom att förlåta vårt eget misslyckande håller vi friheten att lära av erfarenheten. Vi kunde se varje misslyckande som en distinktion för framtida rörelse.

Murphys lag är en beprövad vetenskaplig teori som säger att om något kan gå fel, så kommer det kommer sannolikt att göra det. Sanningen grundas på Kunskapen om att det finns fler sätt att misslyckas än det finns sätt att lyckas på i all ansträngning. Element av framgång är ändliga, men möjligheter till misslyckande är oändliga. Även med de bästa avsikterna kommer vi troligtvis att misslyckas. Genom en gåva av intelligens och medvetande, ges våra misslyckanden den gudomliga betydelsen och syftet av Transformation.

Ibland så misslyckas människor med att röra sig eftersom vi inte kan urskilja en riktning. Vi kan alltid urskilja nästa rätta sak att göra. Det enda sättet vi skulle kunna misslyckas på är om vi står stilla. Vår rörelse skapar tiden i vårt liv. Både våra framgångar och misslyckanden erbjuder erfarenheterna för visdom och riktning. Genom förlåtelse är vi fria att flytta i vilken riktning vi är kapabla att urskilja, som nästa rätta sak. Vi har vetskapen att veta rätt från fel. Om det rätta är vår avsikt kan vi lita på att det gudomliga alltid är med oss för att ingripa med en gåva av gudomlig rättvisa.

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa att låt våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner. Solnedgången är ofta en tid då du kan känna en växling av energi till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är så tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..