Underjordiska baser, D.U.M.B.

Försvara våra barn.

Den 31 mars så skrev Donald Trump en Proclamation on National child abuse prevention month. I den står det bl.a följande. (Du kan läsa den i sin helhet via länken här.)

"Varje barn förtjänar tryggheten i ett stabilt, kärleksfullt och vårdande hem. Under National Child Abuse Prevention Month erkänner vi vikten av att alla amerikaner arbetar tillsammans varje dag för att försvara de mest utsatta bland oss - våra barn. Vi måste göra allt för att se till att de behandlas med värdighet och respekt och har möjlighet att följa sina drömmar i säkra och hälsosamma miljöer."


Enligt National Center för saknade och exploaterade barn, så rapporteras det ungefär 800.000 saknade barn i USA varje år. Det är ung 2000 barn per dag. Av dem så är det ung 115 barn som blir tagna av en främmande person. / 7 Maj 2013.

Donald Trump sa i ett tal för några dagar sedan att det kommer att bli två väldigt smärtsamma veckor vi har framför oss. Och förhoppningsvis som experterna har förutsagt, och jag tror som många av oss har förutsett och studerat väldigt hårt, så kommer vi att se det verkliga ljuset i slutet av tunneln.

This war against evil/cabal that we are in was never about you.
It was about saving the children.
Kriget mot ondskan/kabalen som vi befinner oss i handlade aldrig om dig.
Det handlar om att rädda våra barn.

Med all Kärlek ❤️
Camilla

(varnar för grafiska bilder.)
https://twitter.com/i/status/1347442575691587584

Det tysta kriget.

I USA fortsätter det tysta kriget i många underjordiska baser över hela landet. Och som framgår av denna video har de räddat 35,927 barn under området kring China Lake.
(Det går att få svensk översättning, men tyvärr så hänger inte texten med i samma takt som videon.)

Är det något som bara pågår där borta?

Enligt denna video från Paul Schneider, (tid 50:55) så säger han att det just nu (1995) håller på att byggas en av dem största baserna i Världen i Sverige. 30,000 square miles = 48,280 kvadratkilometer. Och han säger att det kommer ta ungefär 5 år att bygga den och kosta 2 trillioner dollar som betalas av FN.

Mer information kring Paul hittar du via denna länk.