Bakgrund.

Om mig.

Vanligtvis när man frågar människor vem de är, så berättar de vad de gör. Man möts av människors jordliga CV kan man säga.
Så jag skulle kunna börja med att berätta att jag började min karriär inom restaurangbranschen, men trivdes aldrig riktigt så jag pluggade vidare till Förskollärare på Lärarhögskolan i Stockholm. Där läste jag även några tilläggskurser inom pedagogik och började sen jobba inom förskolan.
Det innebar att flytta 50 mil men det såg jag bara som en kul utmaning och utveckling.

Efter några år så fick jag uppleva vad det innebar att vara utmattad, och kort därefter så fick jag också uppleva cancer.
Detta gjorde att jag valde att byta arbetsinriktning och sökte mig till ett annat stort intresse, nämligen inredning.
År 2006 startade jag även ett eget företag inom medial vägledning, coaching och healing. 
Jag hade då tidigare gått olika kurser inom medialitet och alternativ medicin som berikade och lyfte fram det som var sant i mig. Men jag fick hela tiden höra att det där kan man inte ha som yrke! Du måste skaffa dig ett riktigt jobb! Just då valde jag att lyssna och tro på att det var så, trots att något inom mig fullkomligt skrek av panik. Så jag klev in i Matrixen igen för att på ett väldigt, minst sagt tydligt sätt, bli påmind några år senare att här ska du inte vara.  

Nu är jag tillbaka på min väg, och denna gång för att stanna.
Jag arbetar med min passion och känner en gränslös glädje i det kreativa, ovillkorliga och sanna medskapandet.. 

Nu har du en idé om vad jag gör. Detta ger dig möjlighet att jämföra min karriär med andras, ger dig möjligheten att bedöma min karriär och härleda vad några av mina kunskaper skulle kunna vara. Troligtvis, kommer några människor döma min person genom den information de just fått. Men har du någon aning om vem jag egentligen är?

Nej, vi människor tenderar att bygga denna mur av gärningar omkring oss, för att gömma oss bakom det som vi verkligen är.
Vi är rädda för att folk kanske inte ska gilla oss. Vi är rädda för att inte hänga med i konkurrensen om vi inte gör som alla andra gör, och vi är rädda för att om vi inte följer flocken, så är vi inte något värda eller accepteras och blir älskade.
Så vi talar inte om dumma idéer eller hobbies vi har, eller vad vi faktiskt skulle älska att göra för att leva. För om vi då skulle sticka ut ifrån mängden, så skulle det kunna innebära att folk pekar på oss, skrattar och vänder oss ryggen.
 
Om du vill läsa mer om sinnets natur så klicka vidare här.

Camilla
Camilla

Att vara autentisk.

Min erfarenhet är att de människor som är mest autentiska, är de som gör mest intryck på andra.
De spelar inga roller och är inte rädda för att vara sig själva. De är inte rädda för att uttrycka sin uppfattning om saker, men har också möjligheten att lyssna in och acceptera andra uppfattningar.
De behöver inte bli omtyckta av alla, och umgås gärna med dem de verkligen har en samklang med. De lever det liv de verkligen vill leva och de gör vad de älskar. De kan helt enkelt inte bry sig om vad andra tycker om dem. Det är för dem främmande. Deras hemlighet är att de älskar sig själva.
 
Så i stället för att bara berätta vad jag gör, kommer jag att berätta vem jag egentligen är. Och det enklaste sättet att göra det är att berätta vad jag verkligen älskar.
 

Glädje.

Jag älskar att Dansa.
Att röra mig till musiken, i samklang med den, inlyssnande och låta dess flöde fylla hela mig. Vi blir ett och ger uttryck för den intensiva glädje o eufori som skapas. Jag dansar och dansar till kroppen inte orkar mer. Själen skulle kunna fortsätta till gryningen..
 
Jag älskar att Sjunga. I takt med min egen utveckling så utvecklas också min sång. Den blir klarare och starkare och med större omfång för varje uppgradering. 
 
Jag älskar träd, växter och blommor och skulle nog helst bo i en stor park där de alla blommar året runt. Jag älskar fåglarna som kommer och pratar en stund.
Jag älskar känslan av solen på min hud, som fyller mig med värme. Jag älskar att stå på toppen av ett berg och kunna se mycket långt.
 

Jag älskar vatten och lärde mig simma som väldigt liten. Vatten inger mig en känsla av ovillkorlig frihet, och lekfullhet, precis som delfinerna så vackert besitter. Att dyka ner och få ta del av denna vackra undervattensvärld, känns som ett privilegium.
 
Jag älskar inspirerande texter och människor som korsar min väg, som ökar min visdom genom att ge mig rätt impulser för att bryta igenom gamla mönster och öppna nya horisonter för mig. Jag älskar ljuset av brand- och stearinljus och skulle kunna stirra in i dem för alltid, eftersom det ger mig en känsla av styrka och frid.

Jag älskar att Skapa. Att få vara helt och fullt i den gudomliga skapandekraften, där tiden försvinner och magiska synkronisiteter sker. Där allting faller magiskt på plats här och nu.

Samarbete.

Jag älskar att sitta stilla och bara låta universum kommunicera om allt mellan himmel och jord. Ibland vill de guida om något speciellt, och ibland bara berätta att de finns där. I början var det många som ville nå fram, samtidigt. Både guider, vägledare, de äldre, de som gått vidare m.fl.
Ja, som ni säkert förstår så var det väldigt mycket några år.
Jag började skriva ner konversationerna, för att för mig, på ett tydligt sätt kunna känna in vad de ville säga. Idag sker den kommunikationen direkt och de är lika närvarande inom mig som du är.
Vi har blivit riktigt goda vänner, och deras sätt att kommunicera är alltid med ovillkorlig kärlek och de mjukaste händer. Det är verkligen ett sam-arbete vi gör.

Jag älskar alla mina känslor, lika mycket som jag älskar min intuition och mitt gudomliga medvetande.
Jag älskar att umgås och vara i närvaron av vänner och själsfamilj, lika mycket som jag älskar att spendera tid en-sam. Att vara ensam tillsammans tillåter mig att lära känna mig själv intensivt, och denna process stannar aldrig upp. Den får mig att älska den viktigaste personen i mitt liv, och den leder mig hem..

Att vara "medial" och att ha en förmåga att inspirera, är gåvor som alltid har funnits med mig.
Genom ett lättsamt, många gånger humoristiskt sätt kunna sätta ord på den stora bilden, har gjort att människor inte ser mig som så "konstig, eller tung".
Det behöver inte vara så komplicerat och invecklat, och du har redan allt inom dig.
Jag hjälper dig bara att åter minnas det som så många har glömt bort.

                                                       Varmt Välkommen!