Maya Kalendern.

Jag är tacksam för allt jag ännu inte vet, men lovad att upptäcka. Jag är tacksam för allt jag ännu inte vet, men lovad att upptäcka.
8/3-2018
Dag 9 av 13 i Mayakalendern.

- Natt/Hjärta-
Intuitiv, drömmande, logisk, organisera, drömmare, modig, riklig.
Bröderna av gryningen. Drömmare som tar den nya solen för att klargöra och belysa livets väg. Således försvinner de osäkerheter och tvivel som är födda i det undermedvetna sinnets mörker. Dessa personer reser genom tomheten. en plats där ingenting finns kvar men all potential ligger, skapelsens livmoder. Från detta tomrum frambringar Nattpersoner nya lösningar och konstnärlig inspiration. Nattens drömmar bygger förtroende och lycka med en känsla av välbefinnande. Om natten inte modigt går in i tomrummen, kan de finna sig att vandra i mörkret av självtvivel och osäkerhet.

Cherokee: Hearth / O'YA: Hjärtats symbol är eldstaden i centrum, sammets svart som natten. Triangeln i Orion. M42-nebulosa (hem för den centrala rasen från WingMakers) i centrum av triangeln i Orion är elden i hjärtat, som också matchar Mayan. Hjärtat är fackelbäraren som håller ljuset och värmen hela natten.
Tron är så stark att de omgivande elementen blir förknippade med deras rytm och allt motstånd faller bort. Med respekt och ära av intuition kombinerad med kunskap, skapar denna energi centrumets magi i denna dimension. AKBAL-Night-Totem-OWL: Nattsolens väktare. Energier för öppnandet av mystiska hemligheter, genom att se genom bedrägeriens masker. Hög förmåga att urskilja. Portaler öppnar för andra världar och dimensioner för ditt lärande och andliga tillväxt. Magiska förmågor är möjliga.

Galaktisk Ton 9: Tålamod (Söker ett bredare perspektiv, knoppande, frambringa nytt liv)
Nians energi är att få ett bättre perspektiv på den större bilden. Med Nians energi börjar planer eller mönster att slutföras. Nio kräver tålamod och uthållighet som finns i den större bilden, annars finns det stort lidande av bristen på insikt. Slutförandet av handlingscykler är avgörande för Nio.

Aspekter: Färg-Blå (Omskapare) Riktning-Väst,  Element- Vatten

Väst: Fokus på jordiska promenader, erfarenhet, känslor, okänd

PEAKDAG (Transformerar) Dag 243 av 260. 

Ton 9 är en dag med enPeakenergi som kompletterar en höjning av medvetandet. Tonen ger oss tålamod att överväga ett ny förståelse från ett bredare perspektiv. Som Människor drar vi Visdom från vår egen upplevelse, även om en högre sanning kan upptäckas när vi överväger hur vår Sanning gäller helheten.
Natt / AKBAL är det dagtecken som talar till oss i våra drömmar. Genom en direkt kommunikation av Anden kan vår visdom utökas med ett gudomligt perspektiv.

Örnen initierar vår intuitiva förmåga att se in i framtiden, och anses vara ett tecken på framgång i affärer, baserat på ett högre perspektiv och långsiktigt syn. Örnen ser den kortaste vägen till sitt byte, intuitivt urskiljer den dess navigering och timing till ett rörligt föremål.
Örnen leder det "första benet" av en resa till Tzolk´ins högsta uppstigning i denna rundan, vår resa genom den 13: e månaden av upplysning. Örnen är vår sista cykel av "Ljust" (Inspiration) för en flygning som vi kommer att göra på egen hand. Stjärnsymbolen är den sista perioden, en cykel av "Mörker". "Ljuset" kommer att "stängas av" för att vi ska kunna använda summan av vår egen sanning för att åstadkomma en uppstigning av gudomlig visdom. Stjärnor avger sitt eget ljus. Star / LAMAT leder en omvandling till en personifiering av ljus.

Denna dag är den sista toppdagen i Örnens period, och den dag som förbereder oss för vår högsta klättring framåt. "Att fullborda handlingscykler är avgörande för Nio." AKBAL fullbordar vår transformation med en påfyllning av ljus. Akbal erbjuder ljuset som lyser vägen till vår dröm. Vi har alltid tillräckligt med ljus för att göra nästa steg, och vi kan stiga in i det okända mörkret med ljusets tro, som alltid kommer att skina.

Natt har potential för mystisk upplevelse, och representerar elementet av vatten. Liksom ljud under vatten, förstoras våra sinnen av Elementet som håller Andens eter. Natten sägs öppna en portal till andra dimensioner där magiska förmågor är möjliga, och representerar mörkret i tomrummet, platsen för obegränsad möjlighet.

Tonerna 8 och 9 är "Över och Under" av vår Transformation. Ton 8 omvandlar vår ande, och ton 9 fullbordar förståelse för en mänsklig mening och syfte. Det här är en dag att röra sig genom andens avsikt att höra vad som kommer till vårt medvetenhet. Vi kan samarbeta med den Gudomliga Agenturen genom att titta djupare och längre än vad vi tidigare sett. Vi upptäcker intentionerna och drömmarna om en ny "Jag Är".

Ton 9 kräver vårt tålamod för att se djupare in i vår egen andliga upplevelse. Vi kallas för att erkänna vårt eget hjärta och den heliga elden inom oss som brinner genom natten. Detta är en samlingsplats för förfäderna, som är en ständigt närvarande vägledning. När vi följer ljuset i vårt mörker ledss vi till destinationen för en upplysning av enhet.
Oavsett var vi är, oavsett vilken väg vi tar, är detta gudomliga ljus förankrat för att leda oss alla till samma ställe. Varje levande varelse dras till Ljus. Med varje steg framåt dras vi närmare Skaparens kärlek. När vi går framåt från periferin av vår egen erfarenhet är vi ett steg närmare varandra. Vi behöver inte lösa alla världens problem. De kommer självklart att lösa sig som vi dras till Ljuset.

Natt är ett blått dagstecken från väst riktningen för vår erfarenhet av det okända. Den kan påverka ett övernaturligt helande av våra känslor, och släpper oss från vår "rädsla för mörkret" genom ett direkt andligt kommunikation. Natt kan ge ljus till våra undermedvetna rädslor.
Dina vakna, vila eller sovande drömmar kan öka medvetenheten till andens röst. Ton 9 fullbordar vår Transformation med Sanningen som är dold under ytan. Vårt intellekt och intuition kan fungera tillsammans. Natt kan presentera en upplevelse av ett vetande, som stöds av gudomlig ingripande.