Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam att En och Helheten är inställda på att känna igen kärlek genom alla våra sinnen Jag är tacksam att En och Helheten är inställda på att känna igen kärlek genom alla våra sinnen

31/8-2018
Dag 3 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol - Storm -
Ungdomlig, rastlös, tröstande närvaro, katalysera, salighet av att vara.
Dag av välsignelse av regn, givare av allt liv och ljus, en givare av kväve till Moder Jord och ozon till Fader himmel. Storm är också associerad med månen och månens cykler, som är mätaren av den kvinnliga aspekten av skapelsen. Stormens väsen är känslan av enhet, säkerhet och värme som upplevs i hemmet, medan ovädrets bekymmer rasar i världen utanför. Ständigt ungdomliga, existerar stormar för att uppleva frihetens extas. De har stor förmåga att både lära och undervisa. Deras ständiga strävan efter nya erfarenheter leder ofta till svåra tester och stormar av känslor. Titta på dessa svårigheter för de lektioner de verkligen är, så kommer de att berika våra liv snarare än att förstöra. Stormindivider lär mycket genom sin elektricitet av att vara. Blixten ger ström till jorden, och samma energi aktiverar människor, och Gudomliga anslutningar kan nås.

Periodens symbol: Jorden
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Genom att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 3: Handling. (rörelse/kommunikation) Åtgärd.
Ton tre är grundläggande rörelse och kommunikation som börjar som en vibration. Treans energi är mycket vältalande i alla typer av självuttryck. Kommunikation är hur tre etablerar en punkt för överenskommelse mellan vilken punkt "A" och vilken som helst punkt "B". Tre personer är rytmiska mot kärnan och är ofta rastlösa, eftersom rörelse är deras natur. Genom att arbeta nära med Treans energi, blir varje person mer kapabel att förutse rörelser av alla slag.

Aspekter: Färg - Blå (Transformerar), Riktning - Väst, Element - Vatten.

Nord: Handlar om att lära av erfarenheter, de uppstigna mästarnas och kollektiva visdomarnas plats. "Vad har jag lärt mig av tidigare erfarenheter? Vad skulle de äldre säga att jag skulle göra?

Element Vatten: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Helande, Rening, Andens Dop. Vatten är det element som håller Andens eter. Vatten uppmuntrar att gå med flödet och ta emot Andens nedstigande ljus.

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration", och du kan se synkronisiteter i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Dag 159 av 260.

Kärlekens avsikter.

Ton 3 har en intention av rörelse. Vårt Intention tar vibrationens liv genom rörelse eller kommunikation. Våra avsikter av ovillkorlig kärlek ger den högsta tonen och frekvensen. När vi agerar på Kärlek, skapar vi en Sång som kallar lägre vibrationer i synkronisitet.

Storm är den dagsymbolen som ger hemmets bekvämlighet, och symboliserar vår blixtanslutning med skaparen. Stormens blixtar bringar föryngring och förnyelse till Moder Jord som en gåva av kväve. Blixtens laddning når också människan, vart vi än är, för att antända våra gåvor av att veta.

Stormen delar en gåva av styrka mellan ovan och nedan. En kraft som elektricitet, antänder våra tankar och öppnar oss för nya uppfattningar om medvetande. Vibrationen påverkar alla våra erfarenheter. Vår erfarenhet av färg är baserad på det frekvensområde som det mänskliga ögat kan se. Så är också vårt utbud av erfarenheter, påverkat av frekvensen av vår egen vibration.

Storm har kraften att öka vår frekvens till en högre medvetenhet om vår anslutning till skaparen. Skaparens ljus är en otrolig kraft som öppnar oss för en upplevelse av högre vibrationer som förstärker vår uppfattning om gudomlig sanning. Vi får ett nytt synsätt i Anden för att skingra kärlekens avsikter.

Kärlek var den rådande avsikten att skapa och vår "naturliga" ton och frekvens för vibrationen av vår ande, den vibration vi skulle dras till. Genom vårt Sjätte Sinne känner vi Kärlek, för att vi känner det. Vi kan identifiera när andras intentioner är födda av kärlek. Ovillkorlig kärlek är en sinnesstämning och frekvens som alltid delar Sanningen. Kärlekens vibrationer översätter vår sanning av gudomlig skönhet. Sanningen vibrerar med samma frekvens som ovillkorlig kärlek. Genom en blixtsladdning av Skaparens kärlek kan vi känna sanningen när vi hör den.

Rörelsens avsikter.

Moder Jord var Hemmet som Skaparen manifesterade för Människan. Hon var född av en avsikt av ovillkorlig kärlek. Hennes vibrationer är i korrespondent med Skaparens kärlek. Genom sina vibrationers skönhet öppnas våra sinnen för upplevelsen av den gudomliga kärleken.

Ley lines, "Draklinjer" för geomagnetisk energi, är obrutna vägar av energi som strömmar genom Moder Jord. Så innehåller också människokroppen ett nätverk av ljus som förbinder tanke och rörelse. Våra ögon är öppna för att se vad ett mirakel verkligen är. Vår egen kropp rör sig efter våra tankar. Tänk bara på all den samordning av muskler och rörelser som är engagerade när vi flyttar från ett rum till ett annat. Vi skulle aldrig komma dit om vi var tvungna att berätta för varje muskel vad vi skulle göra. Kroppens krafter, som jordens krafter, samordnas alla av en rörelsens avsikt. Vi behöver inte veta hur vi ska göra för att ta oss till en ny värld av harmoni och kärlek, vi behöver bara tänka på det som destinationen där vår ande vill vara.

Vårt Intention Enbart engagerar alla våra mänskliga rörelsemedel. Innan vi hade styrka och balans att gå, kröp vi där vi ville gå. Om det finns en avsikt kommer kroppen att engagera sig i sina resurser för att uppfylla vårt befäl.

Vår första rörelse på Moder Jorden mot en gudomlig avsikt, initierar andens rörelse. Vi bestämmer oss för en upplevelse av att vara, och vår ande kommer att leda vägen till att manifestera skapelsen. Det är aldrig nödvändigt för oss att veta varje steg på vägen för att komma fram till vårt önskade slut. Intentionen kommer till liv, som en vibrationen att leda oss längs en kurs av ren kärlek.

Vår Ande känner vägen.

När vi ser en storm i horisonten kallas vi naturligtvis mot hemmet. 
I Anden är vårt hem det ställe inom där vi håller all befogenhet att vara och avsikten för vår rörelse. Hem är där vi hittar vår ostridiga anslutning till Skaparen som kan skicka signalerna för gudomlig rörelse. Vetenskapen har visat att vår mänskliga frekvens ökar när våra tankar är inriktade på en gudomliga avsikt att vara. Vi blir mottagare av högre uppenbarelse, när våra rörelsers avsikter följs av kärlekens signaler. Vi skapades Kännande signaler om Kärlek och Sanning. När vi tillämpar vår mänskliga medvetenhet att röra oss i ett kärleksintresse, kommer vår ande att känna vägen.

Storm  kan antända vår känsla av enhet och korrespondens med Skaparens avsikter. Vi kan styras längs en otrolig väg av möjligheter. Först kryper vi. När vi växer i ande lär vi oss att gå ett steg i taget. 
I den 8: e månaden, genom hjälp av gudomlig intervention, får vi vingarna att flyga.

Idag är vår förnyelse och pånyttfödelse född av en gudomlig medvetenhet, att vår avsikt att uppleva en värld av kärlek och harmoni har genererat frekvensen av en vibration som samordnar ALLA våra rörelsemedel. Befintlig i centrum inom oss sitter vi vid "kontrollpanelen" av våra egna resurser för andlig rörelse, rörelsen av erfarenhet. Precis som vi aldrig behöver tänka på hur vi ska komma från ett rum till ett annat, så känner vår Ande också vägen för att flytta oss från en upplevelse av erfarenhet till en annan. Vi behöver bara tillämpa vår medvetenhet mot avsikten att överföras till vår nästa erfarenhet av ovillkorlig kärlek.

Vår egen magnetiska kraft av kärlek.

Storm kan generera den tro som vi behöver, så Anden kan leda oss till en ny verklighet och uppfattning om världen. Moder Jord rymmer Skaparens kärlek. Allt vi behöver göra är att spendera tid med henne att känna vibrationen av ovillkorlig kärlek. Människans gudomliga frekvens var inställd på hennes sång. Vi hör naturens kärlek i lövets rassel, i ljudet av en bäck och sånger av fåglarna. Om vi tittar genom medvetenhetens ögon kan vi se kärlek i en grodd som når ljuset, på något sätt vetandes att den kommer att bli ett fullvuxet träd. 
Genom en Gåva av Anden, så vet vi vad vi kan bli. Vi erbjuds tron att tro att vårt liv kan omvandlas till en upplevelse av Skaparens kärlek. Alla våra gudomliga sinnen är kopplade genom en central intention av kärlek.

Idag har en avsikt att tro på en kraft ovanför som delas nedan. Vi kan se den i Moder Jords Natur. Vi kunde hitta bevis på denna kraft av Intention ner till de minsta ljuspartiklarna. Vetenskapen har redan visat att våra tankar påverkar rörelsen av materia och ljus. 
Storm återställer och förnyar vår egen koppling till vår gudoms medvetenhet och vår egen kärlekskraft. När vi befinner oss i en högre vibration av att vara, kommer vi att känna till det och känna det. 
Under den 8: e månadens uppgift om gudomlig rättvisa, kommer ett gudomligt organ att ingripa för att göra det så.

Moder Jord uttrycker sin kärlek genom uppfattningen om skönhet. Vi kan tro på vårt Själv genom att tro på hennes makt att fånga uppmärksamheten hos vårt hjärta. Precis som vi är hänförda när vi är närvarande för att ta emot det, så kan alla mänskliga hjärtat kallas till korrespondens med vad vi säger och gör när vår rörelse initieras av kärlek. Liksom Moder Jord är vi begåvade med vår egen "magnetiska kraft" av kärlek.

Imorgon är en Global brännardag.

I morgon är en global brännardag som kommer att erbjuda oss ett utsläpp av resterande energi. Vi har ackumulerat en energiintensitet som nu kan släppas ut, så att alla våra kretsar och kontakter till det gudomliga förhöjs till sin renaste Ton. En träff av ovillkorlig kärlek kan magnetisera och omforma våra delar av ren kärlek. Vad som inte längre är anpassat till Enhet är berett för att släppas i morgon. 4 Sol väntar med ett löfte om en ny uppenbarelse som kommer att stabilisera en erfarenhet av gudomlig kärlek.

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa att låt våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner. Solnedgången är ofta en tid då du kan känna en växling av energi till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är så tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..