Lita på din förmåga att klara förändring.

Kampen om Medvetandet.

Kabalen, ondskan har ingen egen skapandekraft då de jobbar mot Livet.
Det har och andra sidan vi, då vi är för Livet.
Så det som spelar ut sig just nu är ett krig om Skapandekraften/Medvetandet.

Vi gör det hela lite enkelt för oss och skapar nu två karaktärer, Pelle och Lisa.

Så... Vi har en kille som heter Pelle som jobbar med Kabalen och är väldigt ond. Det han vill är att alla människor antingen ska göra som han säger, (inte som han gör) eller så är dom bara i vägen och kan lika gärna dö.
Då Pelle inte kan skapa någonting själv då han är emot Livet, så behöver han någon annan som kan skapa det åt honom.

Sedan har vi Lisa som är för Livet, och som är en väldigt god och varmhjärtat person och känner att alla människor ska få må bra och känna att dom är älskade.
Lisa som är för Livet blir en perfekt spelpjäs för Pelle, och han sätter nu igång för att planera hur han kan få sina onda planer att fungera genom att använda hennes skapandekraft.

Han vet att hon aldrig ens skulle prata med honom om hon mötte honom personligen, så han måste komma på ett annat sätt att nå henne. Han har observerat att hon tittar på tv:n och läser olika tidningar varje dag...så kanske det skulle vara ett sätt..
Han kan inte sätta sig själv i rutan för hon skulle se igenom honom direkt, utan han behöver paketera det hela lite snyggare med människor som verkar likna henne.
Dessa människor kan sedan säga precis det han vill ha sagt och gjort..

Han vill att Lisa ska tro att det finns ett dödligt virus och att enda sättet att bli fri ifrån detta virus är att ta ett vaccin (som han har skapat). Detta är egentligen inte sant än, men om han kan få Lisa att tror att det är så, så vet han att hon kommer att skapa den möjligheten åt honom.

Han vill också att Lisa ska tro att klimatet är hotat och att det är hennes fel och därmed är hennes vackra hem på väg att förintas. Detta är inte heller sant än, men om han kan få Lisa att tror att det är så, så vet han att hon kommer att skapa den möjligheten åt honom.

Han vill också att Lisa ska tro att hela världen är en hopplös och farlig plats där drömmar och framgång bara kan nås genom att göra som man blir tillsagd, eller manipulera och hota andra människor för att ta det som dom har skapat, (göra som han gör). Detta är inte heller sant än, men om han kan få Lisa att tror att det är så, så vet han att hon kommer att skapa den möjligheten åt honom.

Han vill också att Lisa...
Han vill också...
Han vill...

Låt ingen få dig att tro på någonting som du inte med ditt hjärta vill skapa.

Här tar Simon med oss på en resa kring många olika event som sker eller har skett på vår Planet.

Han pratar bl.a om Australien och den kraftiga nedstängningen som har skett där. Men som många av oss känner till sedan tidigare så har inte alla lockdowns intentionen att kontrollera människor utan sker snarare för att skydda människor.

Det verkar också som att i stort sett alla DUMB´s nu har tagits omhand, och de som inte kunde elimineras med hjälp av vapen pga att deras placering låg under stora städer, har istället fyllts med vatten. Därav många av dessa "konstiga" väderfenomen och översvämningar.

Vi har under så lång tid vant oss vid att när någonting inte ser ut att gynna mänskligheten, så har vi direkt dragit en parallell till att det måste vara Kabalen som är i farten. Tidigare hade vi kunnat räkna med att så var fallet 10 av 10 gånger, men nu behöver vi bli lite bättre på att urskilja och särskilja på vad som sker ur mer än ett perspektiv. Om det skulle vara Kabalen, hur gynnar denna händelse i så fall dom, och om det inte skulle vara Kabalen hur skulle denna händelse i så fall gynna mänskligheten.

Att ge ljuset till världen är människans högsta mening och syfte.
När vi ser vår egen begränsning och är villiga att bli helade ifrån den, så skapar den villigheten ett större ljus, än mörkret i vår begränsning.

Sommaren 2019 börjar lida mot sitt slut, och vi går in i en höst full av möjligheter. 
De kraftfulla energier som har pågått större delen av sommaren har nu tagit oss vidare till nästa plattform. 
En plattform där det som har upplevts får en möjlighet att integreras och landa.

Allt som du har sett, bekräftat och helat har nu skapat ett andrum i det kollektiva, och det Gudomliga vill tacka dig för det fina arbetet som du har gjort för allas bästa. ❤️
Väldigt ofta när vi börjar att få en starkare kontakt med den formlösa delen av oss själva, vår ande, själ, högre själv, ja namnen är många, så får vi fler perspektiv och upplevelser av saker och ting än vad vi tidigare har haft. Detta är helt naturligt.
De perspektiv och upplevelser vi tidigare har haft, matchar många gånger den omgivning vi har befunnit oss i och det är inte ovanligt att den omgivningen reagerar på den förändring som de upplever. De är vana vid vårt "gamla" sätt att vara och kan många gånger i sin okunskap om vad som sker, säga saker som;
-Vad konstig du har blivit.

I förhållande till vad som har varit och vad som nu faktiskt sker, så känner de inte igen dig då deras referenser om vem du är för dom faller till marken och de vet inte riktigt hur de ska relatera till den "nya" du. 
I vår rädsla att de inte ska förstå, så håller vi många gånger det vi upplever för oss själva.
Om vi skulle dela, finns risken att de inte skulle tycka om oss längre och att vi då hamnar utanför gemenskapen och får stå själva i kylan. Sanningen här ligger i att du aldrig kan gå bakåt i din utveckling, och där du befinner dig idag, kräver vissa justeringar även i din omgivning.

Det kan kännas läskigt att behöva titta på de människor och prioriteringar vi hade i det "gamla" och göra de förändringar som behövs för att bejaka den jag är idag.  
Men det är det som är en del utav utvecklingen, att släppa tidigare föreställningar och att ta in nya.
Vi kan ju bara fundera över vad vi skulle vara idag, om vi fortfarande skulle hålla fast vid föreställningen att vi är den enda livsformen som existerar i ett oändligt Universum.

I det nya som du nu upplever finns också all den visdom och de "verktyg" som du behöver för att fortsätta din resa, och du har tillsammans med din Själ en helt ny "plattform" att utforska. Så låt nyfikenheten få vara din chaufför och lägg rädslan för det okända i bagaget. När du sedan har åkt en bit till på din väg, kommer du att bli förvånad över vad du hittar där bak. Du kommer le åt dig själv och säga; -Tänk att jag en gång i tiden trodde att... 

Tusenmannamarschen den 1 maj.


Med solens värmande strålar, vänskap och många öppna hjärtan som både gav en blomma och en kram...
Kan man önska sig något mera. ❤️
-1 maj 2021.

Christoffer Lundqvist som medverkat med både Per Gessle och Roxette har skrivit denna starka låt.

Vi blir hela tiden fler och fler som väljer att kliva fram och stå tillsammans i vårt eget ljus..

Enligt massmedia upplöstes tusenmannamarschen efter 6 min och att vi endast var ett hundratal som närvarade...
Nu kan du via Martins video här över se att massmedia som också var på plats, lever i en helt annan del av verkligheten...

Med all Kärlek ❤️
Camilla