Lita på din förmåga att klara förändring.

Att ge ljuset till världen är människans högsta mening och syfte.
När vi ser vår egen begränsning och är villiga att bli helade ifrån den, så skapar den villigheten ett större ljus, än mörkret i vår begränsning.

Sommaren 2019 börjar lida mot sitt slut, och vi går in i en höst full av möjligheter. 
De kraftfulla energier som har pågått större delen av sommaren har nu tagit oss vidare till nästa plattform. 
En plattform där det som har upplevts får en möjlighet att integreras och landa.

Allt som du har sett, bekräftat och helat har nu skapat ett andrum i det kollektiva, och det Gudomliga vill tacka dig för det fina arbetet som du har gjort för allas bästa. ❤️
Väldigt ofta när vi börjar att få en starkare kontakt med den formlösa delen av oss själva, vår ande, själ, högre själv, ja namnen är många, så får vi fler perspektiv och upplevelser av saker och ting än vad vi tidigare har haft. Detta är helt naturligt.
De perspektiv och upplevelser vi tidigare har haft, matchar många gånger den omgivning vi har befunnit oss i och det är inte ovanligt att den omgivningen reagerar på den förändring som de upplever. De är vana vid vårt "gamla" sätt att vara och kan många gånger i sin okunskap om vad som sker, säga saker som;
-Vad konstig du har blivit.

I förhållande till vad som har varit och vad som nu faktiskt sker, så känner de inte igen dig då deras referenser om vem du är för dom, faller till marken och de vet inte riktigt hur de ska relatera till den "nya" du. 
I vår rädsla att de inte ska förstå, så håller vi många gånger det vi upplever för oss själva.
Om vi skulle dela, finns risken att de inte skulle tycka om oss längre och att vi då hamnar utanför gemenskapen, och får stå själva i kylan. Sanningen här ligger i att du kan aldrig gå bakåt i din utveckling, och där du befinner dig idag, kräver vissa justeringar även i din omgivning.

Det kan kännas läskigt att behöva titta på de människor och prioriteringar vi hade i det "gamla" och göra de förändringar som behövs för att bejaka den jag är idag.  
Men det är det som är en del utav utvecklingen, att släppa tidigare föreställningar och att ta in nya.
Vi kan ju bara fundera över vad vi skulle vara idag, om vi fortfarande skulle hålla fast vid föreställningen att vi är den enda livsformen som existerar i ett oändligt Universum.

I det nya som du nu upplever finns också all den visdom och de "verktyg" som du behöver för att fortsätta din resa, och du har tillsammans med din Själ en helt ny "plattform" att utforska. Så låt nyfikenheten få vara din chaufför och lägg rädslan för det okända i bagagen. När du sedan har åkt en bit till på din väg, kommer du att bli förvånad över vad du hittar där bak. Du kommer le åt dig själv och säga; -Tänk att jag en gång i tiden trodde att...