Läkare förklarar viruset.

John O'Looney - Begravningsentreprenör talar ut.

For those of you who have sean the documentary Died Suddenly will recognize some of the elements that  John is talking about. 
He´s also talking about his own hospital experience and how he managed to get out of there in time..

Big Tech censors Covid video featuring Doctors.

För er som hann se videon ifrån USA igår, innan YT tog bort den, kunde ta del av när många samlade läkare gjorde ett publikt framträdande och åter igen berättade att det finns fungerande medicin mot influensan. ( Jag lyckades hitta den igen här.)
I inlägget här under från Fox News med nyhetsuppläsare Tucker Carlsson, ingår en del av det materialet.

De förklarar och sammanfattar även läget vi befinner oss i just nu, och det är inte längre en undran i många människors medvetande om hela jippot som vi nu ser spelar ut sig världen över, har med något annat att göra än Presidentvalet i USA.

https://www.instagram.com/tv/CDKo_BoBYN-/?igshid=g4yln9bmg0fw

Det är inte ofta det händer, men här är en nyhetsrapportering från massmedia i USA som vågar ifrågasätta vad som pågår...
Tack för tipset! ❤️

M.D Andrew Kaufman.

Att denna videon nu har tagits bort av youtube säger oss att kabalen just nu gör allt i sin makt för att försöka tysta ner alla perspektiv som inte är deras eget. Bra, då vet vi att vi är på rätt väg!!

Fler och fler läkare börjar ifrågasätta och engagera sig i vad som verkligen pågår.
I den här intervjun med den amerikanska doktorn Andrew Kaufman, M.D (Licensed and board Certified in psychiatry and forensic psychiatry/ Bachelors of science in biology m.m) ställer Jaymie Icke många intressanta frågor som jag tror många kliar sig i huvudet kring just nu...
Jaymie Icke har valt att namnge intervjun; Hur kan man göra ett vaccin för något som aldrig bevisats existera?
(Intervjun har automatisk svensk undertext.)

Intressant information och kunskap att ha i dessa tider tänker jag.
Vad kan man dra för slutsatser av domen när det gäller alternativmedicinska behandlingar som komplement till skolmedicinska?

Dr.Mikael Nordfors.

Det finns medicin som fungerar mot Covid-19, men vi kommer inte att höra den lösningen från Kabalen då de pushar för vaccin och mikrochipp för att minska jordens befolkning med ca 80% innan 2030.

Det ska bli intressant att se hur stark den ljusa kraften är i Sverige, för det blir svårare och svårare för kabalen att gömma sig när trycket på lösningar nu presenteras. Att gömma sig bakom biverkningar, att medicinen ska ta slut eller att det inte finns ordentliga studier fungerar inte längre...
Dela,dela,dela..
Tillsammans är vi starka! ❤️
 

Inspektionen för Vård och Omsorg vill nu ta
Dr. Mikael Nordfors legitimation.


Ett tillvägagångssätt vi känner igen eller...
Vi behöver stötta varandra med all den kärlek, kunskap och jävlar-anamma vi kan uppbåda. De kommer aldrig att sluta, om inte vi går samman och sätter ner den tydliga, kärleksfullt balanserade foten!
Just nu behövs mycket tuff kärlek! ❤️


 

Vi försöker igen via bitchute...
En ny video från M.D Andrew Kaufman angående Koch´s Postulates.

Här går Andrew Kaufman igenom den omtalade studien ifrån Danmark, angående masker. 


Det man kan lära av domen är att det är Socialstyrelsen som har bevisbördan för ett påstående att en yrkesutövare inom hälso- och sjukvården har satt patientens liv och hälsa i fara genom att komplettera lämplig skolmedicinsk behandling med alternativmedicin.

Det räcker alltså inte att Socialstyrelsen konstaterar att en alternativmedicinsk behandlingsmetod har använts som komplement till den skolmedicinska. Har patienten fått lämplig skolmedicinsk behandling så är patientsäkerheten tillgodo-sedd, såvida Socialstyrelsen inte kan åberopa full bevisning för att den kompletterande alternativmedicinska behandlingen har äventyrat patientens liv och hälsa.

Ingegerd Lundberg Krook
Jur. kand
Du kan läsa hela texten via denna länk. 

Dr.ShivaAyyadurai.

Från American Daily Report följer här en exklusiv intervju med Dr. Shiva Ayyadurai. Han förklarar inte bara i korthet viruset, utan också sambandet mellan viruset och de åtgärder som tagits i samhället.

Dr. Judy Milkovits.

(Med Svensk textning.)

När vi kan förlåta oss själva och se att vi gjorde så gått vi kunde under alla lögner, istället för rädslan av att ha blivit lurad, kan vi nu börja använda den kunskapen och visdomen som det ger till någoting bra.

Nedan följer tre stycken trailer på den kommande filmen Plandemic med 
Dr. Judy Milkovits. (engelska)

Del 1.
https://www.instagram.com/tv/B_2aFGIlGRi/?utm_source=ig_web_copy_link

Del 2.
https://www.instagram.com/tv/B_2a4cnlYxX/?utm_source=ig_web_copy_link

Del 3.
https://www.instagram.com/tv/B_2bz7fFOMf/?utm_source=ig_web_copy_link