Dränera träsket.

Den Intelligenta Planen fungerar alldeles utmärkt!

Nu när fler och fler börjar gratulera på sociala media, kommer hela världen se var den ruttna frukten har hängt.

Dom svalde inte bara betet, utan hela linan kan man säga.. ;)


The Intelligent plan is working just fine!

When more and more people are starting to congratulate on social media, the whole World will see were the rotten fruits has been hanging.

They didn´t just swollow the bait, but the hole fishingline.. ;)

Donald Trump´s kamp för människors rättigheter.

This battle against evil/cabal that we are in was never about you.
It is about saving the children.

Kampen mot ondskan/kabalen som vi befinner oss i handlade aldrig om dig.
Den handlar om att rädda våra barn.

Med all Kärlek
Camilla

(Från twitter, den översta posten i flödet. Varnar för grafiska bilder.)

Liz Crokin (Out of Shadows) summerize what Donald Trump has done to battle the drog an human trafficing since he took office.

Liz Crokin (Out of Shadow) sammanfattar vad Donald Trump har gjort för att få ett slut på drog och människohandeln sedan han blev President.

Simon Parkes,
-När Cuomo´s avgång sändes på nätverken skickade den goda sidan ut några EBS meddelanden, bara för att testa för att se vad som hände. Och 85-90% av apples produkter blockerade EBS meddelandet och 72% av de andra företagen på marknaden blockerade EBS meddelandet. 
De goda vet att de kommer att behöva använda satelliter för att bryta igenom, för än så länge kommer inte de onda vilja spela boll.
Charlie Ward,
- Det är intressant att du säger det för jag hörde från en väldigt, väldigt bra källa att Starlink har testats fullt ut och är redo för handling.
Mel K,
-Också den 7 januari, om du kommer ihåg, så skickar de ut ett memo som säger att om EBS utlöstes, var de skyldiga att sända det och att det skulle vara olagligt att inte låta det gå igenom. Och de sa till alla nyhetskanaler att om det händer skulle det vara ett allvarligt brott.
Så de har redan planerat för det.
-----------------------------------------------------
Simon Parkes,
-When Cuomo resignation was being aired on the networks, the whitehats put out some EBS messages, just to test to see what was happening. And 85-90% of apple products blocked the EBS and 72% of none apple products blocked the EBS.
The whitehats know they are going to have to use the satellites to break through, cause so far these guys are not going to play ball.
Charlie Ward,
- It´s interesting that you say that cause I heard from a very, very good sourse that Starlink has been fully tested and moved ready for action.
Mel K,
-Also on januari the 7th, if you remember they send out a memo saying that if the EBS was triggered, that they were obligated to air it, and that it would be illigal not to let it go through. And they told all the newschannels that if that happens, it would be a criminal offence.
So they already planned for that...

Linus Alexander Vikström.

Pedofilen Linus Alexander Vikström, 20, dömdes till 12 års fängelse av Falu tingsrätt för systematiska vaginala, anala och orala våldtäkter av ett spädbarn. Våldtäkter vilka han filmade och spred bland andra pedofiler på nätet. Totalt rör det sig om 49 grova våldtäkter mot barnet och 153 grova sexuella övergrepp vilka skett mellan 2018 och 2020. På nätet skrev Vikström bland annat hur han ”tränar mycket oralt och vaginalt” med sitt offer. Men tack vare en internationell polisinsats kunde pedofilens eskalerande brottslighet stoppas.

https://www.nyatider.nu/pedofil-valdtog-spadbarn-doms-till-12-ars-fangelse/

Domen överklagades till Hovrätten (se nedan) och Svea Hovrätt halverade i stort sett domen från 12 år till 7,5 år.
Skadeståndet reducerades också från 1, 275 000 kronor till 675,000 kronor.

Att vi har ett rättssystem som gynnar den satanistiska pedofilhärvan Kabalen är tyvärr inte så konstigt då de länge har styrt och infiltrerat många system.
Att många fler nu ser vad som systematiskt pågår och exponerar denna onda agenda, hjälper till att dränera systemet..

Paolo Roberto åkte fast för sexbrott.

"Och så var de bara 8"...
Elva personer lagfördes inatt efter en Razzia polisen gjorde gällande sexbrott i Stockholm.
Paolo Roberto var en av dom som åkte fast, men han har säkert pengar till att betala eventuella böter...Sicken otur, första gången och allt..
Snart har nog också Sverige tillräckligt med underlag för att göra en egen behind the shadow dokumentär...

Svt-Chef försökte köpa sex av 15-åring.

Du kan läsa hela artikeln här.

Så var de bara "7"...
Precis som många av er tänker, kommer de återstående 6 siffrorna inte att räcka...

Arresteringar och Avrättningar.

Hej älskade vänner!

Här kommer lite uppdaterad information som jag hoppas ska inge lite hopp i det yttre kaoset som vi ser, och den ljusa framtid som vi går tillmötes. 

Om ni minns, så delade jag i mars informationen kring vad den verkliga betydelsen var när personer inom Kabalen säger att de har fått Corona.

Självkarantän = Husarrest
Självkarantän + har påstått sig ha fått coronaviruset = Anhållen och under förhör.
Testad Negativ = De har ej erkänt, men rättegång väntar.
Testad Positiv = Erkänt och är beredd att ta det som erbjuds eller avrättning bakom stängda dörrar.

Anledningen till att den intelligenta operationen ville att vi skulle få ta del av denna information, var så att inga civila krig skulle starta på grund av att vi inte förstår.

Dessa massarresteringar har nu pågått under flera år och många av avrättningarna är redan klara, bakom stängda dörrar. För er som har följt alternativ media har kunnat se många av dom bevis som cirkulerat och även kunnat ta del av bilder på vissa människors fotbojor. Jag har även sett glimtar i vissa svenska trådar om hologram, dubbletter och kloner...

Fler och fler fortsätter dessutom att arresteras varje dag, nu när valfusket blir mer och mer tydligt, och den senaste informationen jag har angående de förseglade åtalen är att dom nu är 209.000st.

Kabalen kommer att falla innan detta årets slut, (2020) och Massmedia kommer att följa efter i början av nästa år.

Nedan följer en lista med 260 namn och givetvis kan jag inte verifiera dom alla. Men om jag säger som så här, jag skulle inte bli överraskad om varenda en av dom stämmer...

Med all Kärlek ❤️
Camilla