Våra Guider.

Våra guider hjälper inte bara oss, utan vi hjälper också dem. De har vägledning som vi behöver, och genom att samarbeta med oss, lär de sig också saker. Så det är verkligen ett samarbete som vi gör.

Jag träffade vid ett tillfälle en annan guide genom en introduktion via en av mina guider, och samtalet gick så här. ( Min guide "förvarnade" inte mig utan jag kände hur energierna plötsligt ändrades, och efteråt förstår jag varför.)

- Vem är du? frågar jag. Jag känner inte igen dig :)
- Jag har fått tillåtelse att prata med dig.
-Du känns ung och som att du inte "levt" lika länge som han jag brukar prata med.
- Det stämmer. Jag har fått tillåtelse att träffa dig, en sorts praktikant här där jag befinner mig kan man säga.
- Jag förstår. Jag vill inte låta nervärderande :)
-Jag förstår nu vad han försöker lära mig, säger praktikanten. Nämligen att det finns människor på jorden som har mycket kunskap och lärdom, inte bara här.
-Jag får en känsla av att jag är "äldre", förstå mig rätt än vad du är, säger jag. Han kanske försöker lära oss något båda två :)
- Så kan det vara. Tack för att jag fick prata med dig! :)
- Varsågod, och lycka till med utbildningen! >3

Efteråt så tackade jag min guide, för jag hade trott att "alla" som guidar oss har mer kunskap och visdom tillgängligt, än vad vi har här på Jorden. Han lärde mig verkligen att se min egen visdom, och för det är jag evigt tacksam!

De guider som vi samarbetar med, befinner sig alltid på en "nivå" som anpassas till vart vi befinner oss. Så det finns alltid rätt guider tillgängliga. Ibland har vi någon som följer oss en längre tid, men vi har också guider som kommer in vid tillfälliga tillfällen, och som då är mer "specialiserade" på det vi går igenom just då. Det som gör att vi vet att det är en positiv guide, är den lugna och trygga känslan i kroppen och en vägledning som alltid lugnar och värmer oss. <3

Så som ovan så också nedan, fick en större innebörd för mig efter det..