Utveckling inom Personlig hälsa.

Innan vi går in på vad jag kan göra för att inspirera dig på din resa, så behöver vi titta på vad hälsa betyder.
Vi behöver skapa en gemensam plattform att utgå ifrån.

Jag frågade mina guider hur de ser på hälsa och vi hade följande konversation.

Vad är hälsa?
– Hur ni mår.

Vad definierar hur vi mår?
– Ni själva.

Så om vi själva tycker att vi mår bra, vad grundar vi då det på?
– En erfarenhet från tidigare.

Så genom att utvecklas mår vi bättre?
– Ja.

Vad är det som utvecklas som gör att vi mår bättre?
– Synen på er själva.

Så om vi förändrar synen på oss själva så kommer vi att må bättre?
– Ja.

Hur förändrar vi synen på oss själva?
– Genom att utvecklas.

Vi hamnar alla ibland i situationer där vi själva har gjort allt vi kan för att försöka förstå och förändra det vi står i, men vet inte riktigt hur vi ska komma vidare.
I dessa situationer kan vi många gånger behöva en bekräftelse på det vi upplever, för att inte tro att vi har tappat förnuftet helt och hållet, men också hjälp med att utforska nya perspektiv för att komma vidare. 

Frisk och Sjuk.

Hälsa idag är något som vi har tagit för givet så länge, och många gånger ur ett perspektiv av "frisk och sjuk".
Betyder det att om vi har en sjukdom, så har vi inte en bra hälsa?
Betyder det att om vi är friska men hela tiden håller oss själva tillbaka pga av exempelvis rädsla, så har vi en bra hälsa? 

Vi har många gånger inte tänkt på att hälsa är så mycket större än så, och att vi alla har ett aktivt val att göra varje dag.

I vårt samhälle idag så kör vi många gånger på tills det tar "stopp" och sen försöker vi lösa själva "stoppet". Om vi är helt ärliga så har vi känt signalerna innan, men inte valt att lyssna. Och det som har lett fram till själva händelsen, eller kunskapen om hur vi väljer en annan väg i framtiden, får vi många gånger leta upp själva.

Helande Samtal.

Det jag erbjuder är att tillsammans med dig hjälpa till att stärka det som gör att du mår bra, så att det som "håller dig tillbaka" kan integreras genom en förståelse att också det har funnits där som en hjälp på vägen.
Genom helande samtal lyfter vi det som vill bli sett och älskat, och genom den kärleken transformeras upplevelserna till visdomen att också detta kom, inte för att stanna.., utan för att hjälpa dig expandera förbi det som du själv inte trodde var möjligt. 

Vad är livskvalité?

– Då du flödar med livet.
När du flödar med livet är du på rätt plats vid rätt tid, och vet att du gjorde det du tänkte göra, och vet att du är en del av något mycket större än dig själv.
 
Varmt Välkommen!
Camilla