Vår transformation på Jorden.

Frekvenserna når nya höjder, och vi hanterar geostormar och jordbävningar som faktiskt återspeglar vårt tillstånd att vara inom. Vi befinner oss i en stor omstrukturering, på väg till den nya Jorden och vår manifestation av en Helig Enhet, och vi befinner oss mitt i en stor uppstigning.

Denna inkörsport har varit utmanande för många då frekvenser stiger högre och högre. Den nya gudomliga maskulina energin (inte könsbestämd) är utan nåd och tar bort allt som inte överensstämmer med vår sanning och som vi inte längre behöver. Vi är drivna till att ta fullt ansvar för vår egen energi och att äga våra saker. Dömande och skuld blir outhärdligt eftersom det slår tillbaka mycket hårt. Triggerpunkterna är enorma, och det måste de vara, för det är en fin slutlig rengöring för att förbereda oss för en ny cykel av medskapande. Så ta vara på triggerpunkterna och lämna resten. Triggerpunkterna jobbar verkligen för oss för att kunna röra oss igenom de olika förändringarna så fort som möjligt. De behöver vår acceptans istället för att gå in i en ny runda av krig, kämpa, ignorera eller frysa. Även om de är mycket obekväma, sker skiftet också mycket snabbare än tidigare.

- Den stora Vågen av uppvaknande händer nu.-

Världen vaknar upp och är i fullständigt kaos. När så dammet snart lägger sig, kommer många människor att be om stöd för att hitta svar och hur man ska hantera det som händer. Det har redan börjat, och vi kan märka att människor är mycket mer öppna och mottagliga för den information vi överför och den livsstil vi lever, helt förankrade i ögonblicket, baserat på enighet och ovillkorlig kärlek. Människor är trötta på den gamla vägen och ändå vet de inte hur den nya vägen ser ut. Samtidigt lider de av alla de fysiska symptom som dessa vågor orsakar, och misstolkar dem för sjukdomar som influensa, migrän, panikattacker och emotionella utbrott etc. De är desperata, eftersom ingen medicin eller piller gör att smärtan försvinner.

"Många som vaknar nu är arga, förvirrad, chockade och går automatiskt in i deras invanda mönster av skuld och dömande."

Men eftersom den gamla 3D-tidslinjen raderades, är resonansfältet för dessa mönster också borta. Och det betyder att alla måste titta på och hantera sina saker, eftersom det inte längre är möjligt att projicera det på andra. Den första stora vågen av uppvaknande har börjat. Deras process är annorlunda eftersom de inte har tillgång till enhetsmedvetandet och livskraften, så alla andliga metoder som låter för hokuspokus och inte är tillräckligt "nere på jorden", kommer inte att fungera eftersom de inte kan relatera till något av det. Också tiden för befrielse och beroende är över, och vi är alla uppmanade att hjälpa människor i sin egen kraft, genom att vara hållare av mellanrummet och tillgängliga för dem när de når ut för hjälp, för att hitta sin sanning. Genom att ställa rätt frågor och ge rätt impulser istället för att ge dem svaren, hjälper vi dem på det snabbaste sättet.
Denna våg måste arbeta från botten upp, genom det verkliga livet, förkroppsligande erfarenheter som berör dem djupt i sin mänskliga kropp. På så sätt kan de få tillgång till sina känslor för att rensa vägen till sin själsliga del och återansluta med sitt högre själv. Deras process kommer att bli mycket snabbare, eftersom de automatiskt kommer att anta lärandet från de som gick före, och deras upplevelser genom det enhetliga fältet som förbinder oss alla.

Helig förening och fysisk omstrukturering.

Samtidigt inträffar fantastiska skiften för de som har varit på vägen ett tag. Runda på runda går vi uppåt, högre och högre vi stiger. Wow, vilka transformativa energivågor vi träffas med nu. Vårt DNA uppgraderas snabbt, nya gåvor och förmågor utvecklas, och vi kristalliseras när vår kropp skiftar från en kolbaserad struktur till en kristallstruktur. Den fysiska strukturen är uppdelad för att omstrukturera på ett nytt sätt. Det är ett fantastiskt arbete som våra kroppar gör medan vi lever och fungerar fortfarande. Väldigt försiktigt, blir del för del ombyggd. Det måste vara på det sättet så att våra kroppar inte imploderar på grund av en struktur som blir för instabil. Och med varje omstrukturering släpps det cellulära minnet om gamla mönster och det spelar ut som en gammal film igen. Det är absolut viktigt att inte överbelasta kroppen eftersom den behöver mycket vila. Det finns en anledning till att vi känner oss utmattade och trötta och varför vi längtar efter mycket socker och protein. Ombyggnadsprocessen kräver produktion av massor av aminosyror som byggstenar. Och den behöver snabb energi och protein.

-Hela hjärnan blir omstrukturerad. Vi uppgraderar våra processorer för att kunna läsa de nya energimallarna.-

Detta orsakar inte bara huvudvärk och suddiga ögon, utan också att våra tankar kör på högsta växeln. De hoppar från tanke till tanke väldigt snabbt, och slänger ut gammal information som inte längre är nödvändig, och börjar läsa ny information utan att fullständigt kunna bearbeta den ännu. Det är som en stor rörig tankesoppa för många. Det är inte nödvändigt att lägga någon särskild uppmärksamhet på det, utan bara låta det flyga iväg som ballonger. Det som händer är att tankarna skiftar och ger upp behovet av att leda och behovet av att kontrollera. Det har redan börjat för många eller är på väg att ge upp för andra.
Det är uppståndelsestid. Extrema plasma och gamma vågor kommer in, och de är som en högspänning som vår kropp inte kan bearbeta på ett bra sätt ännu. Så vi går in i tillstånd av energiförlamning, där vi inte kan göra någonting annat än sitta och låta det passera.

Denna energi är mycket kraftfull och vi blir helt återfödda då våra gamla minnen och sättet av linjärt tänkande och skådespel är upplösta. Vi återföds som de rena, äkta och sanna vi är, och allt som inte stämmer med det faller bort. Vi har inget annat val än att överge och släppa, eftersom det blir alltför obekvämt, oavsett om det är jobb, relationer, vår livssituation osv, att hålla kvar. Det trycker på så mycket inifrån att det kan kännas som att man håller på att bli "galen". Detta medför tvivel och självmedvetet beteende för många, liksom otålighet.

Vi kommer in i den heliga föreningen inom, och de första högre relationerna går in i fullt förkroppsligande av två individer som har hittat sin balans och makt inom (mentalt, emotionellt och fysiskt). Andra relationer faller ihop eftersom de inte kan förhålla sig i dessa nya frekvenser. Från det ögonblicket är livet helt baserat på förtroende, och misstanke kan helt enkelt inte upplevas längre. Känslor av saknad eller behov är inte möjliga, och istället delas frihet och kreativ kraft genom engagemang, och man förstärker varandras styrkor istället för att tömma dem.

Enhetsmedvetande.

Våra tankar går över till parallellt operativt läge. När vi nu får tillgång till enhetsmedvetandet behöver vi inte längre erfarenheter som en ingrediens för skapelsen. Intuitivt vet vi bara vad vi ska göra. Vi skapar ur NU-ögonblicket, inte baserat på tidigare erfarenheter. Just nu kan det kännas som att sitta på avbytarbänken, medveten om att vi snart kommer att kallas till handling, men för tillfället kan vi bara sitta och vara tålmodiga och låta saker växa och komma ihop. Detta kan orsaka känslan av att bli uttråkad...

 

-Vi blir våra egna Universum-


Oavsett var vi befinner oss på resan, så måste vi alla ta itu med de fysiska symptom som är mycket tröttsamma och kräver att vi lyssnar mycket noga på vad vår kropp och vårt system behöver i varje givet ögonblick. Vi släpper regler och dogmer när det gäller mat, motion, meditationsrutiner och så vidare, och växlar till att intuitivt veta vad som behövs. 
I stället för att lyssna på andra, följer vi våra egna impulser och sanning mer och mer. Vi blir våra egna Universum.
 

Kroppssymptom vid dna uppgradering.

De vanligaste kroppssymptomen är intensiv migrän, suddiga ögon, känslan av att vara uttorkad, torr hud som ger klåda och utbrott, ryggsmärta, matsmältningsbesvär, influensaliknande symtom inklusive feber, ont i halsen, ringande öron, rinnande näsor, tandsmärta, kort andedräkt, hjärtklappning, heta och kalla vallningar.
 
Vår fysiska kropp arbetar med att anpassa sig till den nya frekvensen och rytmen, allt kalibrerar, inklusive nya hjärtslag, andningsrytmer och nervsignaler. Samtidigt trycker det ut gammal information som inte längre är nödvändig för att komma tillbaka i balans. Detta spelar ut sig i mentala spiraler och ger en känsla av att vara överemotionell. Tålamod är nyckeln och att acceptera allt som en nödvändig del av processen. Vi kan inte påskynda flödet eller kämpa emot det eller försöka ändra det. Allt vi kan göra är att säga ja till processen och ge impulser vid rätt tidpunkt för att hålla fokus på en riktning.
 
Ny jord är här och vi ska bygga en ny värld från början. Vi kommer att samverka på ett helt annat sätt, där pengar inte längre är en överlevnad, utan ett skaparverktyg då våra gamla mönster knutna till pengar raderas nu. Allt detta är nödvändigt, eftersom förkroppsligandet av de nya högdimensionella frekvenserna endast är möjlig genom denna inriktning och med en kristallin kroppsstruktur. 

Med all kärlek, Camilla.

Texterna jag delar är alltid baserade på information jag mottar genom min intuition och/eller mina egna upplevelser. Jag hävdar inte vad jag delar för att vara den ultimata sanningen. Jag uppmuntrar dig att bara ta det som resonerar med dig för att hitta din egen sanning och visdom. Eftersom det här är universell visdom, hävdar jag inte upphovsrätt. Var god och dela med dig av det här innehållet så länge du håller meddelandet fullständigt så att ande-meningen inte blir förvrängd.