Den nya Världen.

Russian President Vladimir Putin (2.0) holds annual news conference.

-The US pops out more genders than they print out money.

- There was a man who was in prison for rape. He then said he was a women and they moved him to the prison for women and he raped again. We need to use common sence.

- If a man says he is a woman and then compete in the woman´s competition, the woman competion will die.

Många var dom gånger som jag på allvar bad om att få avsluta min resa och komma tillbaka hem till den ovillkorliga kärleken, den varma omfamningen och gemenskapen som vi alla delade.

Svaret jag fick då var att, - Du kommer bli så besviken om vi plockar hem dig nu...

Mycket vatten har flutit under broarna sedan dess, och jag har valt att flöda med. ❤️

Med all Kärlek
Camilla

Happy New World!
Onsdagen den 20 januari 2021 upphör The United States of America service corporation “USA Inc.” (Förenta staternas serviceföretag), som ägdes av den Brittiska Kronan att existera.

President Donald J. Trump, nr 45, blir den "sista" presidenten för Monsters Inc, ursäkta USA Inc.

https://www.americanmediaperiscope.net/post/scenario-a-america-restored-1871-2021

Vad än media (Pelle) vill få dig att tro, så har det av ingen betydelse då det inte kommer att finnas någon 46:e president i det nya systemet "Trumpsara", (Gesara och Nesara).

Och precis som DJT själv sa alldeles nyss.
Vi ses snart igen! ❤️

ps. Jason Q la så fint märke till att inaguration är planerad till Kl. 11.43 och inte till 12.00, vilket inom numerologin betyder att det är 17 minuter kvar till 12.00.
17:e bokstaven i alfabetet är=Q

Det sker många nya spännande förändringar i vår omvärld just nu, och vi som följer utvecklingen i Usa gör så för att vi vet att det kommer att ge ringar på vattnet i resten av världen. Hur "ledningen" kommer att se ut i Sverige är fortfarande oklart men enligt information från Q så är det troligt att en del av den "nya" administrationen i Usa kan komma att se ut som följer;

President: Donald.J.Trump
Vice President: Mike Pompeo för en kort tid och är nu tillbaka som Secretary of State. Mike Pompeo har nu visat sin sanna natur (2023) och kommer på inget sätt att inneha någon position av betydelse.
Secretary of Treasury: Ivanka Trump
Commander of U.S National Guard: General Michael Flynn
Commander of U.S Army: General Charles Flynn

Chief of U.S Department of Arts and Culture: Michael Jackson
Senior Advisor to Potus: Kayleigh McEnany/Julian Assange

Exakt hur det första nya systemet kommer att utformas får vi se, men oavsett kommer det bli vi som är delaktiga som kommer välja i nya val lite längre fram.

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Medicinsängar.

Som många av oss vet så har mycket positiv utveckling undanhållits ifrån mänskligheten. En av dessa tekniker är medicinsängar.

Enligt information från Trump så kommer dessa att komma hela mänskligheten tillgodo och det viktigaste av allt är att de kommer att vara gratis.

Inga fler obotliga sjukdomar, smärtor från gamla skador eller ålderskrämpor.
Vi går en väldigt ljus tid tillmötes!

(videon har automatisk översättning till svenska.)

Med all Kärlek
Camilla

Elvis Presley.

Ni vet dom där medicinsängarna... ;)
This Truth is marching on..

"There´s just Love, it´s what we bring. It is freedom.
The only Freedom we have is the Truth.
Bring it on Boss!"

Vår verklighet är något som vi själva skapar. Både som ett kollektiv men också i vår egen upplevelse. Det är därför som många just nu upplever det som att vi "lever i olika världar" då det kollektiva inte överensstämmer med vad vi upplever i vår egna verklighet.

För er som har möjligheten att se denna verklighet ur ett fågelperspektiv, kan se bortom dualiteten och på så sätt lättare urskilja och navigera er väg i den fysiska verkligheten. Ni har möjligheten att titta på det som händer ur många fler perspektiv, och blir inte lika lätt påverkad av det som sker.

För er som inte ännu kopplat på denna naturliga förmåga, kan de restriktioner som utspelar sig över hela Planeten innebära att ett trauma skapas. Så även när saker och ting kommer förändras till det bättre över de närmaste månaderna, kommer vi se människor ifrågasätta den nya friheten.
De kommer tveka att lämna den plats där de befinner sig, även om "celldörren" står helt öppen.

Några kommer välja att lämna denna verklighet för att det blir en för stor omställning, och väljer då istället att hela alla trauman som skapats här i en annan del av verkligheten, för att senare komma tillbaka med ett mycket lättare bagage för att verkligen kunna både uppleva och skapa Paradiset på Jorden.

Innan den 21/12-2021 var jag fortfarande orolig att människor inte skulle kunna ta sig igenom illusionen som var skapad. Men sedan det inflödet av ljus som skedde då, så känner jag och andra att den negativa reinkarnationen nu är bruten. De människor som väljer att lämna nu, kommer till vackra platser av gemenskap och kärlek, och de som tidigare "fastnat i taket" av den 4:de dimensionen släpps nu fria att vandra var än de önskar i oändligheten. Helt Fantastiskt!

Vi kommer att fälla våra tårar i saknad men utan att sörja, då vi nu vet att ni alla kommer bli så väl omhändertagna.❤️

Med all Kärlek
Camilla

Gene Decode Reveals the ascension is upon us, with Michael Jaco - 11th Feb 2021.

En helt fantastisk video med Gene Decode och Michael Jaco!!
Den besvarar många undringar som cirkulerar just nu.
Verkligen sevärd!
Då den än så länge ligger på youtube så går det även att få automatisk översättning till svenska.
(Hela Michael Jaco´s youtubekanal togs ner. Det är därför detta klipp kommer från bitchute.)

Mycket nöje!

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Jag har alltid vetat att våra bröder och systrar från andra system är där. Så för 2-3 veckor sedan fick jag ett tydligt meddelande att,

-Vi är här.

Det kändes som att de förflyttat sina positioner närmare oss..

Under större delen av igår så kände jag av sorgen från den stora lådan som jag ställde ner i slutet av förra året. Jag valde att känna det som ville finnas där utan att låta det ta över, så plattorna fick sig också en rensning från mossa. Man skulle kunna säga att på slutet av kvällen så var jag både nöjd och rätt grinig och tyckte att om ni nu är här, så kan ni väl visa det då! Hur länge ska vi behöva vänta!

Kvällen igår bjöd på en stjärnklar himmel och jag kände att jag behövde kliva in i min fulla styrka igen, så jag gick ut och tittade upp mot himlen samtidigt som jag sa, -Jag är ... , -Jag är ... och precis när jag skulle säga den tredje -Jag är ..., så ser jag en av dessa "stjärnor" tändas upp och åka med en enorm hastighet rakt ner mot Jorden för att sedan plötsligt försvinna i tomma intet.

Jag kände hur det bubblade som kolsyra från huvudet och längs hela ryggraden, och efter en kort stund blev min blick lika klar som om jag tagit av mig ett par dimmiga glasögon.

Ja, ni är här.
Tack! Tack! Tack! ❤️

Ett nytt ekonomiskt system utan korruption.

Nu när massmedia är så fullt upptagna med att fokusera på sin propaganda så "glömde" de bort att rapportera att Trump flög till Schweiz härom dagen och skrev på viktiga papper för det nya ekonomisystemet Gesara.

Kort därefter släpper Schweiz på sitt tvång att använda masker och fler stater och länder kommer att följa.

Jag undrar vem det är som har makten här i världen, Egentligen? ;)

Ja inte är det Kabalen iaf.. :D
 

Likheten med tornet från Babylon är slående. Likheten med tornet från Babylon är slående.

Kalibrera om väderstrecken.

Sent i natt så upplevde jag mig ”snurrig och desorienterad”.
Jag gick in i dörrposter och agerade allmänt som om jag hade intagit lite för mycket under västen så att säga. (Inte en droppe)
Av någon anledning så plockade jag upp telefonen och slog på kompassen. I mina tankar tänkte jag att den har ju inte fungerat tidigare men, men…

Mycket riktigt så fungerade den nu, och den visar att norr är söder och öster är väster.
Då plötsligt förstod jag varför jag agerade och kände som jag gjorde, och att mitt system nu håller på att kalibrera om väderstrecken.
---------------------------------------------------
Late last night I felt "dizzy and disoriented". I went into doorposts and generally acted as if I had ingested a little too much under the vest, so to speak. (Not a drop)
For some reason, I picked up the phone and turned on the compass. In my mind I thought that it has not worked before
but, but…

Very true, now it works and it shows that north is south and east is west.
Then I suddenly understood why I acted and felt like I did, and that my system is now recalibrating the latitudes.

Med all Kärlek ❤️
Camilla