Vårt klara Vetande.

(Claircognizance).

Det är den subtila känslan av att ta emot information genom tydlig kunskap.
Vi kan känna en hel del information på en gång, och ta emot det i en form av "ned eller uppladdningar".
Information kan komma i form av små insikter som händer just nu, eller som inspirerande idéer som dyker upp precis vid rätt tidpunkt.

Information kommer vanligtvis i en blixt, en plötslig belysning, och denna information är omedelbar och ljus och inte något som man har funderat på ett tag. Det finns inget rim eller någon reson till när belysningen kommer, och idéerna är ibland så omedelbara att man behöver skriva ner dom för att inte glömma bort dom.

Det är absolut en gåva, och man behöver aldrig känna sig malplacerad i någon situation då informationen man behöver kommer som "ur det blå". Det kan dock finnas utmanande situationer som man kan hamna i, t.ex. när vi är säkra på att någon ljuger om någonting, trots bevis för motsatsen. Eller när vi har en känsla av att något inte är en bra idé, trots att den verkar perfekt på ytan. Då vi har lätt för att läsa människor, så visar sig oftast våra initiala tankar falla på plats med tiden.

Här är det viktigt att förstå att informationen kommer för vårt högsta bästa. Genom att kunna urskilja människor, djur och platser ser vi vad som tillåter oss att bli den högsta versionen av oss själva. Vi kan aldrig växa i ett klimat av lögner och manipulation, och det gör oss dessutom fysiskt sjuka.

En väldigt positiv egenskap är att när vi har "felplacerat" ett objekt så vet vi plötsligt var objektet är, och när vi tittar på platsen vi ser för vår inre syn, så hittar vi det.
Vi brukar också veta vad folk ska säga, ibland innan de gör det och när någon frågar en fråga som vi inte har någon erfarenhet om, kommer svaret till oss åter igen "ur det blå". 

Människor tenderar att ställa alla typer av frågor, och vanligtvis är det något som de inte kan lösa. De lämnar oss alltid med känslan av att vi har gett dem det svar de letade efter.

Vi älskar att lära oss, och suger upp kunskap som en svamp och det verkar alltid finnas plats för mer..