Vårt klara Hörande.

 (Clairaudience).

Är när vi tydligt kan höra den intelligenta energin, vårt högre själv eller våra själsliga vänner tala till/med oss externt eller internt, vilket betyder att vi oftast hör det som om dom prata med oss i vår närmiljö eller som "i vårt eget huvud".

Dessa röster är inte konstanta, utan ofta korta och tydliga. De engagera sig i genuina dialoger med oss och svara på frågor vi har och ger oss vägledning och inspiration. Rösterna är mjuka, säkra, rationella (ofta mer rationella än våra egna) och väldigt medkännande.

Tillsammans med klarhörande har vi oftast också en klartalande förmåga, vilket innebär att vi kan dela och kanalisera de meddelanden vi hör till andra.
Vi ger ofta djupa råd, och ibland har vi inte en aning om hur det fantastiska talet kom ut ur vår mun. 

Vi pratar gärna med oss själva och "felsöker" ofta när vi varit i stressiga situationer. På detta sätt lugnar vi ner oss själva och hör vad vi själva har att säga. Lösningarna och svaren vi då får är lugnande, tydliga och tankeväckande.
 
Något som också är vanligt vid klarhörande är att vi kan höra ett ringande eller surrande i öronen. Det tenderar att komma väldigt snabbt och försvinna efter några sekunder upp till en minut. Detta är en signal från dem som stödjer oss, att de vill påkalla vår uppmärksamhet eller ge oss information. Om vi ignorerar det vi hör, har det en tendens att återkomma och inte riktigt "ge sig". Om vi istället upprepar det vi hör, eller tackar för nedladdningen, så är det en bekräftelse tillbaka och det försvinner bort.
Vi kan också höra musik, viskningar, ljud, prat, eller en radio på avstånd, trots att ingetdera finns i vår omgivning.

Plötslig inspiration eller idéer som bara kommer till oss, ofta i detalj - när vi kör, duschar eller gör vardagliga uppgifter är också väldigt vanligt. Det är den perfekta tidpunkten för dem som stödjer oss, att ge oss idéer och lösningar på våra problem. När vi tidigare under dagen ex har undrat över;
-Jag är inte säker på vad jag ska säga till den här personen?
-Jag vet inte vad som är det bästa att göra i den här situationen?
kommer de perfekta orden eller en lösning in i vårt huvud, från ingenstans.