Släktminnen.

Precis som Inkvisitionen kan påverka oss än idag så är Jesus korsfästning också ett exempel på ett sådant släktminne. Det finns många olika släktminnen och det de har gemensamt är att de kommer från svunnen tid. (Här refereras tiden som linjär för att lättare förstå).
Denna typ av minnen påverkar och håller oss tillbaka i livet. Vi kan uppleva det som att även om vi känner att det mesta är på plats så finns det något som gnager i bakgrunden. Och det är inte alltid helt lätt att komma på vad det kan vara. Minnet kan dessutom vara helt omedvetet men det påverkar ändå beslut vi tar idag.

Jag har själv upplevt flera släktminnen. Ett av dem handlade om den enorma rädslan för att vara i min fulla potential och kraft. Det fanns ingen naturlig förklaring ifrån mitt liv idag. Men jag var helt övertygad om att jag skulle bli dödad eller förföljd och behöva leva ett liv i exil om jag skulle dela med mig av all min kunskap.
Den här rädslan var så verklig när den pågick, att det kändes just då, som att jag varit med om den igår. 

Så jag förstår att många släktminnen påverkar oss mer än vad vi kanske tror är möjligt.
Det går att komma åt dem genom en djup rening av våra chakran, och det kan vara en tröst att veta att vi inte behöver uppleva dem igen eller ens veta vilka de är för att kunna släppa dem. 
Vi behöver alltså inte bara läkning i detta liv för att komma vidare, utan också läka det som har skett tidigare.
Då vi alla är länkade tillsammans så behöver vi inte ens ha upplevt det själva, men genom ”mormor-mormors-mor”, så har vi fått det via ”bröstmjölken”.
Det är också ganska vanligt att människor idag, pratar om hur de helt plötsligt vid ”30 års” ålder blivit rädda för något som de tidigare inte varit rädda för. Det som troligtvis händer då, är att ett släktminne kickar igång..

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  <3 Camilla