Hur stannar vi i flödet?

Tid och Plats.
Det vi har i vårt samhälle idag, den Gregorianska Kalendern, är två referenspunkter. 
Med bara två referenspunkter, Tid och Plats, är det minst sagt svårt att hitta vad som krävs för att vara i flödet. Dessa två är dessutom endast fysiska.
Vi behöver något för att skapa ett djup, en höjd och centrering för att balansera upp det hela. 

Personlig Intension.
Har du någon gång varit på en plats du inte hade tänkt dig?
Kände du dig centrerad och lugn då, eller lite malplacerad?
Om du vet vad din personliga intention är, så vet du när du kommer ur flödet. För du gör inte det du hade tänkt att göra.

Gudomlig plan.
I vår civilisation idag, den Gregorianska kalendern, finns det ingen plan. Vi har i dagens samhälle inte en naturlig given plats eller något naturligt syfte med vår existens.
För att kunna hitta en centrering och följa flödet behöver vi förstå att vi består av olika delar som behöver samverka. Det fysiska, det mentala, det emotionella och det formlösa.

Himlen.
Det finns tillfällen i våra liv när vi är på rätt plats vid rätt tid, och vi vet att vi gör det vi hade tänkt göra, och vi vet att vi är en del av något mycket större än oss själva.
- Det var rena himmelriket! brukar människor säga då. Och det kunde inte vara mer rätt!
Vi kan, och har alla de kvalitéer vi behöver för att skapa himmelriket på jorden.

Frid i sinnet.

Det finns något som många människor eftersträvar, och det är frid i sinnet. Att sluta fred med sig själv och bara låta saker får vara som de är. När vi sluter fred med oss själva så har intuitionen en chans att utvecklas.
Enda gången vi kan uppleva frid i sinnet är när vi är centrerade, och det finns egentligen bara ett tillfälle då vi kan vara centrerad, och det är när vi vet. När vi vet, är vi centrerade.

I vårt omedvetna tillstånd, tror vi på det vi vet. I vårt medvetna tillstånd, vet vi att vi inte vet. I vårt omedvetna tillstånd, tror vi på det vi vet. I vårt medvetna tillstånd, vet vi att vi inte vet.

Ödmjukhet och tacksamhet är det som krävs av oss för att hålla oss öppna och stanna i flödet. Den dag vi tror att vi har räknat ut allting eller har koll på läget, har andra människor med intuitionens hjälp redan sprungit ifrån oss.

Våga släpp taget, och känn att det är ok att inte ha koll på hur allting kommer att bli.
Inte ens i din vildaste fantasi kan du skapa den synkronisiteten som behövs för att få alla bitar i ditt livspussel på plats. Du behöver inse att det finns bara så mycket du kan göra, och släpp det sedan vidare till dem som gått före dig, de som redan gått den väg du nu vandrar.

Om du vågar stanna upp och titta dig omkring så ser du att det finns massor av "fotspår" runt dig. Och trots att du inte var närvarande där och då så har Medvetandet hela tiden utvecklats, så något rätt måste de har gjort.

Lita på att det finns hjälp att få, och det enda de väntar på är att du ska fråga...