Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam för att jag ovillkorligt kan acceptera reationer precis som de är. Jag är tacksam för att jag ovillkorligt kan acceptera reationer precis som de är.
19/10 -2018
Dag 13 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol -Stjärna-

Skapar skönhet, elegans, multiplicera, lekfull, upptagen, försiktig.
Stjärnenergi är multiplikation av allt till överflöd. Denna person överflödar kärleksenergi på alla delar av livet. Andlig tillväxt är naturlig och med lätthet på grund av den ovillkorliga kärleksenergin som flyter. Stjärnan har förknippats med kaninens fertilitet för dess förmåga att föröka sig. Som varje sol på himlen lyser stjärnans personer lika i alla riktningar. Denna naturliga tendens till harmoni och balans kan bli tvingande, och motivera Stjärna att vara för behaglig och för generös, och avvisade gåvor orsakar rädsla och vrede. När en stjärna tror att den har fått för mycket, försvagas de eller kan till och med kollapsa. I detta "Black Hole" är stjärnor benägna att muntligt argumentera för att tvinga sin syn på alla. 

Periodens symbol: Visdom
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 13: Uppstigning (Stiger till nästa nivå för transformation; fullbordan; Frukt)
Tretton hjälper oss att gå till nästa högre steg, driver oss för att pröva något nytt eller försöka igen. Trettons energi tar oss över nästa berg bara för att se vad som finns där efter. Tretton bär den senaste framgången till den senaste ansträngningen. Tretton är ett nummer som är associerat med de uppstigna mästarna, skapelsen, utvidgningen och manifestationen.

Syd: Handlar om relationer med andra och den naturliga världen. Vad skulle mina vänner säga till mig, eller vad är allmänt känt?
Hur mår mina personliga relationer?

Elementet Jord: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Jordning och styrkor av naturen. Jorden erbjuder styrkan att stå i din egen grund. Naturens krafter är inom oss, eftersom vi är gjorda av jordens element. Jorden är relaterad till rörelse - använder ett "aktivt" mot "passivt" tillvägagångssätt.

Dag 208 av 260.

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Om du inte ser hur de relaterar till dagens energi, kanske det inte har hänt än. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration",och du kan se synkronisiteten i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Du är en stjärna.

Ton 13 är uppstigningsdagen. 13 är antalet effekter, ett löfte om gudomlig ingripning när vi ber Främsta Skaparen om hjälp, genom våra heliga ritualer och ceremonier. 13 är numret på vårt gudomliga samarbete, och löftet för en svarad bön.

Stjärnan styr en uppstigning som en personifiering av ljuset. Som den sista dagen i den heliga cykeln av kreation, fungerar 13 Stjärna som beskyddaren av perioden. Skaparen som manifesterade hela skapelsen, planerade slutet från början. Uppstigningen som planeras för oss, är visdomen att veta vårt eget som en personifiering av Skaparens ljus, en stjärna som skiner till sig själv.

Våra andar är illustrerade på jorden som barn av den ljusaste stjärnan i himlen. Människans ljusaste stjärna är solen. Stjärna är en symbolen för Venus, den ljusaste himmelska kroppen som skiner sitt eget ljus, näst efter solen. Venus framträder som morgon och kvällsstjärna i cykler som relaterar till 260-dagar av Tzolk'in. Människans ljus som en stjärna, lyser nära solen och lyser också i mörkret.

Skaparen föreställde Människan som en stjärna från vår början till slutet. Med tanke på Skaparens gnista, håller vi var och en vår egen medvetenhet. Balansen som var avsedd, är att ljuset från den ljusaste stjärnan skulle balanseras nedan, genom att alla våra ljus lyser ihop tillsammans. Ljuset nedan skulle skapas genom rättvisa av harmoni och jämlikhet. Inget mänskligt ljus var tänkt att skina ljusare än ett annan, även om vi alla lyser på vårt eget sätt.

Alla stjärnor ovanför skiner sitt egen speciella typ av ljus. De lyser färgerna av Tzolk'in, några röda, blåa, gula och vita. Tillsammans, skiner de genom Skaparens Ett Ljus, och skapar en bild av regnbågens alla färger.

Du skapades från passion och kärlek.

Stjärna påminner oss om att vi skapades från Passion och Kärlek. När vi blir medvetna om Skaparen som skapade oss in i minsta detalj, kan vi känna till välsignelsen av ovillkorlig kärlek. Vi glömdes aldrig bort, och vår lycka var lika viktig. Vi är inkluderade i den gudomliga planen. Utan några villkor lovades vi att dras till ovan där vi skulle tillbringa evigheten av att veta Främsta Skaparens kärlek.

Människan är helig för Främsta Skaparen. För att vi ska uppleva vår egen Transformation från Mörker till Ljus, placerades vi på Moder Jord. Hennes rörelse som skapar tid gör det möjligt för människan att se transformationen från början till slutet. Vi skapades för detta förhållande med Främsta Skaparen, Omega, allt-i-ett som var allt som någonsin kunde vara eller någonsin var. Genom detta förhållande kan Främsta Skaparen känna sig själv i alla sina potentiella sätt att vara som en dynamisk upplevelse.

Vår ande är utformad för att hålla en intention av kärlek.

Medvetna om Skaparens betydelse av Förhållande, kan vi överväga vår egen erfarenhet av relationer. Människan definieras genom våra intentioner av rörelse. Genom vår gudomliga natur, lutar vi vår ande mot kärleksförhållanden. Vår Ande var utformad för att hålla en intention av kärlek. Ändå är det bara hälften av vem vi är. Vi definierar vår gudomlighet, när vi gör ett val från vår mänskliga natur för att röra oss i linje med vår egen ande. (Medial Vägledning)

Vi kan ha de högsta idealerna, men misslyckas med att utföra dem i vår mänskliga erfarenhet. Vi kan bara se vår egen sanning genom våra relationer med varandra. Vår mänskliga utmaning är att använda den kärlek vi föreställer oss, när vi går ut genom dörren. Från vår gudomliga medvetenhet är det möjligt att föreställa oss kärleken och enheten. Vi kan föreställa oss hur speciella vi alla vara skapade för att vara. Utmaningen är att bära dessa gudomliga tankar över tröskeln till vår mänskliga erfarenhet. I vår fysiska resa är dessa "gudomliga varelser" de människor som orsakar oss så mycket lidande. Det var en mänsklig gudomligt varelse som körde oss av vägen. Det var en mänsklig gudomligt varelse som utnyttjade oss. Och det är människor av gudomligt väsen som skapar krig på jorden. Det är svårt att se gudomligheten genom mänskliga ögon när vi definierar varandra genom vår mänskliga natur.

Utmaningen för att Människan ska kunna leva i enlighet med vår egen gudomliga natur övervinns alla av Intentionen av Förlåtelse. 
Visdom erbjöd verktygen för andlig visdom, den visdom som kan uppnås genom vaksam medvetenhet. Den lärde oss att se djupare och högre på allt som händer runt omkring. Den lärde oss att se världen genom andens ögon.

Genom kärlekens ögon kan vi se sanningen för den heliga gudomliga naturen. Genom Visdom kan vi veta att Anden inom Människan längtar efter den högsta upplevelsen av kärlek. Vårt misslyckande att utföra det i en materiell värld nedan är en fråga om mänsklig lidande från rädslan att aldrig manifestera den kärlek vi längtar efter att veta. All vår mänskliga natur vet genom instinkt att vi måste kämpa för vår överlevnad. Innan våra gudomliga ögon öppnas, kan vi inte se att varje krig är Människans kamp för kärlek. Vi misslyckas i en mänsklig avsikt att ta det, utan att ge något tillbaka.

Genom Främsta Skaparens Medvetenhet, lär vi oss den enkla sanningen att all kärlek vi någonsin skulle vilja ha, skapas när vi frivilligt är den som ger Kärlek först. Ett gudomligt krig mot kärlek är en avsikt att gå ut genom dörren och ge vår kärlek ovillkorligt, för att se varje möjlighet att ge vår kärlek. Genom vår högre medvetenhet av kärlek kommer sanningen att bli lätt att se, att kärleken kommer att övervinna varje Mörker av människans omedvetna lidande för kärlek. När vi är placerade för att direkt erbjuda vår förlåtelse till en annan människa, kommer vi att se vår gudoms kraft. Förlåtelse är den gudomliga lagen som ser och erkänner gudomligheten i en annan. När vi är förlåtna, vet vi att en annan människa såg något gudomligt i oss som överskred ett mänskligt misslyckande.

När vi förlåter, blir vårt eget ljus ljusare. När vi gör ett val att förlåta, kan vi inte låta bli att se Ljuset i vårt Själv. Vårt ljus tror på kraften som är större än något mörker, större än något mänskligt brott. Vi håller bara vrede, för vi tror att en annan Människan står i vägen för vår lycka. När vi känner Främsta Skaparens kraft, finns det ingen anledning att frukta någon människa eller någon erfarenhet som kan vara en del av livet. Vi kan tro på en framtid som hålls i Främsta Skaparens Händer. När vi vet att vi är ovillkorligt älskade, kommer vi att längta efter att andra får uppleva samma välsignelse. Vi kommer att veta det som svaret på lyckan för helheten. Varje människa längtar efter att ses för sitt eget ljus. Vi lider när vi inte kan se det i oss Själva.

Ditt ljus kommer att skina för evigt.

Stjärna påminner oss om att vi är gjorda av stjärnor, och som stjärnor, var vårt ljus tänkt att skina lika runt omkring. Liksom en stjärna, när vi riktar allt vårt ljus inåt, så kollapsar vi. Vårt ljus kommer att skina för evigt när vi vänder det utåt. 
I stället för att desperat greppa efter den Kärlek vi längtar efter att få, är en alltmer mångfaldigad kärlek garanterad när vi ger bort den, och förväntar oss ingenting i gengäld.

Denna "rena kärlek" är annorlunda än "romantisk kärlek", som rymmer förväntningar och beroende. Ovillkorlig kärlek är de gudomliga tillfällena, när vi ger från hjärtat, som inte vill ha någonting tillbaka. Ovillkorlig kärlek fullständigt ser och erkänner en annan som en medmänniska. Vi är alla värdiga förlåtelse.

Världen Nedan är en lika och motsatt reflektion av andens rike ovanför. Nedan tar vi vad vi vill ha, och Ovan ger vi vad vi vill ha. Skapandet av vår egen lycka är enkel, men det är inte lätt förrän vi förlåter.

Genom förlåtelse kan vi se saker klart. Vi kan se att mörkret i vår vrede är vårt eget brott. Genom Andens ögon ser vi hur mänskligheten på båda sidor, går igenom livets rörelser och lidande för kärlek. Som Främsta Skaparens hand, väljer vi att gå först och genom det skapa en kedjereaktion av kärlek. Genom förlåtelse tar vi upp gåvan att erkänna ljuset i varandra. Det behövs bara lite ljus för att övervinna mörkret. Ett hej, kan lysa upp någons dag.
När vi ser en liten bit av vårt eget ljus kommer vi att dras för att se resten av det växande ljuset i vårt själv.

Genom det heliga valet av val, fick vi var och en friheten och ansvaret för vår egen väg. Människor har ibland fel. De positioner vi försvarar som sanning, kan alla ändras från ett perspektiv av högre medvetenhet.

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa, att låta våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner, då solnedgången ofta är en tid då du kan känna en växling av energin till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag. 

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är så tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och djup tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..