Maya Kalendern.

Jag är tacksam för löftet om en ny uppenbarelse av medvetande, som kommer att multipliceras till överflöd. Jag är tacksam för löftet om en ny uppenbarelse av medvetande, som kommer att multipliceras till överflöd.
13/3-2018
Dag 1 av 13 i Mayakalendern.

-Stjärna-

Dagtecknet vars energi håller i sig över de kommande 13 dagarna.
Skapar skönhet, elegans, multiplicera, lekfull, upptagen, försiktig.
Stjärnenergi är multiplikation av allt till överflöd. Denna person överflödar kärleksenergi på alla delar av livet. Andlig tillväxt är naturlig och med lätthet på grund av den ovillkorliga kärleksenergin som flyter. Stjärnan har förknippats med kaninens fertilitet för dess förmåga att föröka sig. Som varje sol på himlen lyser stjärnans personer lika i alla riktningar. Denna naturliga tendens till harmoni och balans kan bli tvingande, och motivera Stjärna att vara för behaglig och för generös, och avvisade gåvor orsakar rädsla och vrede. När en stjärna tror att den har fått för mycket, försvagas de eller kan till och med kollapsa. I detta "Black Hole" är stjärnor benägna att muntligt argumentera för att tvinga sin syn på alla. 

Galaktisk Ton 1: Enighet (Initiering av en ny början, Inspiration, impregnering)
Ett är början på allt, det första, hela och allt i ett. En är assertiv och självstyrd och ger ett bra tryck till vilket projekt de än är associerade med. Ett-personer arbetar bäst när man möter en utmaning. Förvänta dig inte att en person ska vara uppmärksam på detaljer eller att klargöra sakerna.

Aspekter: Färg, Gul (Kompletterar); Riktning-Syd, Element-Jord

SYD: Fokusera på relationer med varandra och jorden
Dag 248 
 

Periodens Höjdpunkter:
Stjärna / LAMAT perioden kommer att slutföra Transformationen av den
260-dagars Tzolk'in rundan. Den leder oss till en uppstigning som en ny personifiering av ljuset. Stjärna är känt som "Tecknet på" ren lycka. Vad vi än fokuserar på kommer att multipliceras med överflöd!

Den 25/3 PORTALDAG på ton 13: Element av Eter - Portaldagar förtunnar slöjan till andliga dimensioner och lyfter vår medvetenhet till våra egna andliga gåvor av Intuition och vetande. 

På 8 Örn, den 20/3 kommer vår rättvisa att bli en omvandling som kommer att erbjuda en vision av vår framtid, förstorad av ett ljus som kommer ner från ovan.

Dag 1, Ton- Stjärna, Aspekt- Enhet
Dag 2, Ton- Givande, Aspekt- Dualitet
Dag 3, Ton- Hund, Aspekt- Rörelse
Dag 4, Ton- Apa, Aspekt- Stabilitet
Dag 5, Ton- Väg, Aspekt- Bemyndigande

PEAK DAGAR: 
Dag 6, Ton- Kanal. Kommer att skapa ett flöde av rörelse i gemenskap med Skaparen.
Dag 7, Ton- Jaguar. Kommer att ta oss i balans med Jaguars magi av tacksamhet.
Dag 8, Ton- Örn. Periodens Heliga Dag kommer att erbjuda en Högre Vision av Skaparen.
Dag 9, Ton- Vishet. Kommer att slutföra en Transformation av ljus, guidad av de gamla som utförde de högsta tillstånden för mänskligt medvetande.

Dag 10, Ton- Jorden, Aspekt- Manifistera
Dag 11, Ton- Flinta, Aspekt- Lösning
Dag 12, Ton- Storm, Aspekt- Förståelse

PORTALDAG
Dag 13, Ton- Sol, Aspekt- Uppstigning