Din dagligaMayakalender.

Jag är tacksam för Skaparens Mirakler som rensar vägen för att manifestera våra högsta drömmar. Jag är tacksam för Skaparens Mirakler som rensar vägen för att manifestera våra högsta drömmar.

28/2-2018
Dag 1 av 13 i Mayakalendern.

- Örnen -
Intermediär, visionär, oberoende, ambitiös, brett perspektiv.

Mellanled mellan himlen och jorden. På grund av Örnens överlägsna synvinkel och skarpa intelligens, uppnår de materiell överflöd och lycka.
En budbärare med tålamod och en djup känsla av värde. Örnen för med sig hopp och förtroende på Andens vingar. Örnpersoner är mycket detaljerade och tekniskt benägna. Medkännande service till andra upprätthåller välstånd för Örnpersoner, eftersom rörelsen av vingarna bistår sina fågelbröder. Om Örnen blir orubbligt konkurrenskraftig eller girig, ger girigheten och svartsjukan ett fall från höjderna. Örnar, som är välsignade med fri rörlighet, borde vara medvetna om verklighetsflykten. Örnar kan frestas att flyga iväg från problem för sitt eget nöjes skull .

Galaktisk Ton 1:  Enhet. Ett är början på allt, det första, hela och allt i ett. Ett är bestämd och självstyrd och ger ett bra tryck till vilket projekt de än är associerade med. En Örnperson arbetar bäst när man möter en utmaning, och förvänta dig inte att personen ska vara uppmärksam på detaljer eller att klargöra saker.

Aspekter: Färg - Blå (transformerar), Riktning - Väst, Element - Vatten.

Väst: Fokus på jordisk promenad, erfarenhet, känslor, okänd.

Örnen är mellanspecialisten som kan lyfta oss upp i det himmelska riket. Örnen tar oss på en flygtur för att inspirera våra högsta ambitioner, och är också en symbol för våra högsta förväntningar.

Framgången hos örnen är hänförd till dess förmåga att se in i framtiden, och är kapabel att intuitivt urskilja på vägen. Örnen kan se sin nästa måltid från över en mil bort och fångar inte sitt byte genom att sväva runt för rätt möjlighet. Den sätter sin syn från långt håll, sätter upp intentionen och tar helt enkelt av.
Örnen kan inspirera oss till vårt sätt att navigera genom andens rike. Vi är fria att sväva när vi släpper taget och rider de gudomliga vindarna i skapelsen.

Örnen kommer att erbjuda ett gudomligt perspektiv genom att höja oss till det himmelska riket. Vi lyfts upp på skapelsens axlar så att vi kan se det vi inte kunde se från marken.
Som ett dagtecken i väst kan örnen påverka vår erfarenhet av att leva och höja vår intuitiva känsla av riktning.

Portaldagar: Det är när slöjan är extra tunn till de andliga dimensionerna. Det finns två portaler i örnen.
Dag 5 Storm, den 4/3-2018. 
Denna portal kommer förstora en andlig förnyelse och regenerering.

Dag 7 Krokodil, den 6/3-2018. I denna portal står vi i balans, och kan då se hela vår omvandling för den högsta uppstigningen den här rundan.

Peakdagar:
Dag 6 Sol, den 5/3-2018. 
Denna dag kommer att erbjuda en personlig uppenbarelse av vår egen rytm och drivkraft i andlig rörelse.

Dag 7 Krokodil. Den 6/3-2018.
Denna dag inspirerar oss att föreställa oss våra högsta drömmar.

Dag 8 Vind. Den 7/3-2018.
Skaparen kommer att andas in vår ande genom en gudomlig intervention.

Dag 9 Natt. Den 8/3-2018.
Natten ger en transformation som uppfyller skaparens dröm för oss. Drömmen att vi ska se och känna oss själva som ljuset i mörkret.

Vår uppstigning som startar dag 7, är vår realisering av vår mening och syfte. Vi börjar på toppen av pyramiden där vi kan reflektera från en vy av 360 grader. Örnen kommer att stärka vår långdistansvision och vår uppstigning efter de här 13 dagarna och kommer att tydliggöra vår framtid.
Örnen förbereder oss för vår högsta flygning. Då dag 1 är en ljus dag, så markerar örnen en cykel av inkommande inspiration, och uppmuntrar våra högsta drömmar och ambitioner.


Önskar dig en härlig och upplyftande flygtur!

Källa: Ian Lungold