Samtal den 21/1-21.

Hej älskade supportteam av ljus!
Vi har mycket som händer här på Jorden just nu, och jag skulle vilja prata med er om det som händer.

- Vi är här.

Känslan i min kropp just nu, är densamma som i mars 2020.
Bilden jag ser för mitt inre är någon som står framför sin garderob och fullkomligt sliter ut alla sina kläder för att de letar efter något speciellt. Det är precis som att de har fruktansvärt bråttom och är i full panik, för de vet inte om de kommer att hinna.

Jag har också hört att ett scenario liknande paniken C-19 skapade, eventuellt kommer att spela ut sig, åter igen via massmedia, och det kan ju vara så att det är den paniken jag känner av.

-Som intergalaktisk representant kan jag säga att förhandlingar pågår och fredsavtal skrivs på löpande band. Inget av det ni ser har kunnat nå sin fulla avklassificering än, men ni som känner av situationen känner att något är på väg att hända, även om ni inte vet exakt vad.

Finns det något du kan nämna som kan vara bra för oss att känna till?

-Om vi tar din analog med garderoben, så är det så att den djupa staten har letat efter en speciell nyckel som skulle leda till just den panik som du beskriver. Den nyckeln har de inte kommit över och den är väl skyddad. Vintergatan är en väldigt stor plats.

Tack!
Jag vet att upplevelsen av panik, även om den inte är naturlig, kan verka som en katalysator för uppvaknandet, och den vill jag på inget sätt ta bort ifrån dom som behöver den, utan mer verka som en service för dom som sedan söker stöd i sina upplevelser.
Skulle du ur detta perspektiv kunna nämna något om Martial Law, att militären nu tagit över?

-När ni nu lever i ett system som är så korrupt i en så stor skala och inom så många områden, så blir det svårt att genomföra någon positiv förändring genom de vanliga kanalerna. Det blir svårt och näst intill omöjligt att uppleva en expansion förbi paniken och rädslan. Du behöver ett system som inte behöver svara till det korrupta systemet, därav Martial Law.
Den har nu satts i sin fulla kraft, och kommer innebära att vi nu kan genomföra de förändringar som behöver ske för att befria mänskligheten, en gång för alla, ifrån korruptionen som så länge varit den rådande tillvaron inom den här delen av verkligheten.

Tack!
Jag förstår att mycket av det som vi nu ser har redan skett. Jag tänker då framför allt på alla avrättningar och fängelsestraff.
För dig som är än mer insatt än vad jag är, hur kan jag ”agera” på bästa sätt? Hur agerar du?

- Jag är en av dom i mängden av dom, som agerar när den fria viljan kom till en punkt där den kunde påverka stora delar av Skapelsen. Du är en av dom i mängden utav dom som blev tilldelad och accepterade uppdraget att verka direkt på platsen där det sker.

Ditt uppdrag är först och främst till Moder Jord. Det var hennes rop som du hörde och det var till henne du kom. Hon behövde fler inom sitt system som kunde hålla de högre frekvenserna, för att själv kunna expandera vidare. Därav att ni är dom i mängden utav dom. Ur det perspektivet behöver ni bara vara, men liksom oss så har ni en naturlig fallenhet för att utöka detta stödet till omgivningen omkring er och agerandet blir som en förlängning av er själva.

Tack!
Det känns så himla befriande att vi äntligen med hjälp av ett system utanför systemet kan få ett slut på den här korruptionen.

-Ja, det var ett väldigt smart drag av dom som skapade konstitutionen från början..

Med all Kärlek
Camilla