Samtal Del 1, från den 26/9-20.

Del 1 av ett samtal som jag hade med mitt supportteam som startade den 26/9-20.


Tanken var att få till någon sorts rutin...antingen att skriva något här varje dag ( i word, inte socialt) eller gå ut och gå en liten runda varje dag. Allt jag känner är att jag inte vill göra någonting.
Jag gör lite smått av varje men inget av det som jag ”tänkte” att det kunde vara bra för mig. Idag fick jag dock möjligheten att gå på massage och det var såååå skönt.
Jag har inte heller lagt ut något på sociala media för jag har inte känt inspirationen till det. Haft lite semester om man nu kan kalla det för det…


- Vi gillar din semester för den gör din närvaro än påtaglig och du följer din intuition även om du ibland inte tror det. Din intention leder dig hela tiden, även om det inte blir så som du hade tänkt. Tankarna finns där om görande men det blir bara ett görande när du jämför dina tankar med vad du gjort och inte gjort. När du bara gör finns inget dömande om bättre eller sämre. Så låt tankarna få finnas där och fortsätt att följa din intuition är vår rekommendation.
Tack!


Det jag ser nu är att de ”mörka” krafterna försöker få till ytterligare en nedstängning, och som det lät kan det ske på vissa utvalda platser. Det jag dock känner är att de inte kommer att lyckas med det i den stora skala som de hade tänkt. Har ni något ni kan dela kring detta?


- Som du vet var planen en helt annan från början än vad som nu utspelar sig. Det ni nu ser är som en mild bris av en potentiell dödlig utgång som var tänkt. Denna "andra våg" som de försöker få till och som vissa har fått information om att den eventuellt kommer, går nu ut och egentligen varnar att så kan ske för att de känner till informationen, men vad som faktiskt kommer att ske framöver är svår att sia om då många fler vill vakna upp, även om de inte känner till det på ett medvetet plan. Det är hela tiden en balansgång mellan att låta händelser ske för att hjälpa uppvaknandet och att inte låta saker och ting gå för långt.


Vad kan vi vänta oss fram till valet i november?
Jag känner att det kanske inte blir något val, eller ett väldigt annorlunda scenario än vad som brukar ta plats?


-Valet som ni ser det befinner sig i en polaritet. Då ni är på väg ifrån den specifika polariteten kommer också valet att mer spegla den nya polariteten. Det kommer med andra ord inte att kännas som ett val utan som en ”självklarhet” kan man säga. I den nya högre polariteten befinner sig ljuset ”på ena sidan” och kärleken på den andra, därav att det inte kommer kännas som ett traditionellt val med för och nackdelar.


Så fler och fler kommer att kliva in i den nya polariteten innan valet?
Betyder det att valet kommer att bli "förskjutet" så att det passar ihop med vintersolståndet, innan eller efter den 21 dec?


-Fler och fler kommer att kliva in i, integrera den nya polariteten.
Angående "valet" så finns det två olika scenarion som det ser ut just nu. (Min notering; Kom ihåg att saker och ting sker så snabbt nu att förändringar är snarare en regel än ett undantag).
Antingen efter för att använda vad de kraftiga energierna ger mänskligheten i uppvaknande och rida på den vågen som det skapar, eller innan för att genom den vinsten kunna lyfta mänskligheten än högre under vintersolståndet. Alla scenarion beror på hur långt mänskligheten har kommit i sin utveckling och vad som behöver ske för att hjälpa så många som möjligt att få uppleva det som dom kom hit för.
Tyvärr så är det så att ni ljusarbetare får rätta er efter vad som sker i det kollektiva, men vi vet att det är inga problem då ni alla har de verktyg ni behöver. Ni behöver bara inse att ni inte har något mer att utforska just nu, utan kan helt och fullt följa er intuition. Med utforska menar vi det som tredje dimensionen hade att erbjuda.

Tack!

Med all Kärlek
Camilla