Samtal April 2021.

April 2021.

Hej älskade vänner!
-Jag skulle vilja ha hjälp utav dig älskade Moder Jord för att beskriva vad som nu sker med dig och således också med oss.
- Vi tillsammans skapar den nya versionen av Jorden, och precis som du redan känt så blir den manifestationen tydligare och tydligare för varje dag som går.
Som Moder vill jag att alla mina ”barn” ska hitta hem, och det är med stor sorg som jag nu måste inse att så inte kommer att vara fallet. Och jag hoppas att ni kommer att kunna förlåta mig för att jag nu inte längre kan vänta in er alla.
-Ja, jag upplever både den enorma sorgen i det kollektiva men också en stark energi av kärlek och en önskan att vilja föda fram det nya. Kan det vara så att det är dags om 8 månader mån tro?
- Så mycket kan jag säga att denna graviditet kommer skapa ringar på vattnet genom hela Skapelsen...
Tidigare har tiden funnits för oss alla att hela våra trauman. Trauman som genom kontrollerade intentioner placerats i detta Universum. Den tiden börjar nu lida mot sitt slut.
Ett ogenomträngligt skydd mot dessa energier och ett ultimatum är nu satt i hela Universumet. Ultimatumet innebär att inga kontrollerande energier kan längre tränga igenom och de som återstår har nu ett val att göra.
Kärlek och Samarbete, eller Lämna.
De som fortsatt kommer att välja girighet och kontroll kommer inte att kunna följa med till vårt nya hem som nu föds fram, och kommer således att förvisas ifrån detta Universum!
Många av mina medresenärer som genom den skapade glömskan glömde bort vem dom är, har redan genom sin suveränitet valt att komma hem igen. Andra som fortfarande kämpar för att stå starka och älska sig själva har ännu inte förankrat sig i det nya tillsammans med mig. De upplever sig själva som vilsna och vill gärna hålla någon i handen…
Tack!

Med all Kärlek
Camilla