Energiläsning den 24/10-19.

Vad är det viktigaste som den kollektiva energin vill dela med sig av just nu?

Precis som du har känt är det för många en tid av förändring. Många kommer att hitta nya hem för sina kreativa utlopp. Med det menar vi att många har planterat goda frön som nu innebär nya möjligheter till fortsatt utveckling för allas bästa.
Med goda frön menar vi att många har investerat sin tid till att gå djupt inom sig själva och tagit hand om de programmeringar och trossystem som har hållit dem tillbaka. 

När du är villig att acceptera det som är, och samtidigt är autentisk i dina känslor, har Universum möjligheten att svara an på denna önskan om förändring.

Som alltid kan förändring kännas oroligt för sinnet som gärna vill veta och ha kontroll över allting, även det nya som det ännu inte har någon erfarenhet av. Rädslan för vad saker och ting kommer leda till, kan göra resan mindre angenäm än om du accepterar att det som nu sker, är något som du har orkestrerat lång innan du inkarnerade på Jorden. Du skulle aldrig utsätta dig själv för något som du inte visste att du skulle klara av, och din själ och hela ditt team av Guider har dig i tryggt förvar.

Det är dags nu.. <3

Som alltid finns jag här, om något skulle sätta sig på tvären och behöva en extra omtanke.
Kram Camilla