Energiläsning den 21/6-20.

Ni har alla varit tyngda av alla de attacker som har skapats för att hålla er upptagna. Detta för att ni inte ska få tid för den reflektion och paus som gör att ni hinner landa i vad som verkligen pågår.

När ni hela tiden ligger i skyttegraven, beredd på i stort sett vad som helst, är det svårt för känslan av att allt är omhändertaget att infinna sig. Det är här som vi alla samarbetar. Vi observerar hela tiden varenda liten detalj som era världsledare gör. Ingenting går oss förbi, och de planer som skulle kunna äventyra, inte bara er överlevnad, blir antingen assimilerade, neutraliserade eller inaktiva.

För er som kan se oss fysiskt eller för ert inre, ser att hela solsystemet fullkomligt flödar av support, och det finns inte många ”kala fläckar” i rymden som inte ockuperas av våra skepp.
Vi står med er älskade bröder och systrar, samman och samlade!

/ Den Galaktiska Federationen-Alliansen.
 

Ni som befinner er hos mig har under många dagar känt att något har ändrats, att något har skiftat. Det som har skett är att ljuskoderna/frekvenserna som nu kommer, plockas upp av fler och fler av er. Vi blir fler och fler i samma frekvens vilket skapar känslan av ett större sammanhang och känslan av att kunna andas lättare och renare. Känslan av att det finns mer plats mellan saker, vilket ger en lättare känsla än när allt är samlat i en klump.

Idag som vi enligt vår tideräkning kallar för midsommarsolståndet, skapas en öppning till ert medvetande/dna, en portal in i det nya som sovit och som nu än mer väcks till liv. Allt ni behöver göra är att tillåta denna energi att få finnas, och bara lugnt luta er in för att ta del av det helande och den vitalitet som det skapar.

/ Moder Jord.