Energiläsning den 2/8-19.

De energier som nu träffar Jorden och alla dess invånare kan man med ord beskriva som, en polaritet i samarbete.
De "mörka" krafterna och de ljusa krafterna kommer sammanflätade som i en spiral för att bringa balans i det som behöver balanseras. Spiralen innehåller och aktiverar de ljuskoder som vi behöver för att fortsätta utvecklas.
Förr så var det endast ett fåtal människor som vaknade och kom ihåg sitt ursprung, men idag som ni vet sker detta med Alla.
Vid en sådan här stor portalöppning så får vi hjälp att uppgradera hela vårt system,
och allt som vi inte längre behöver blir synligt när vågen av det nya tar sin plats.

För att på bästa sätt ta emot det som kommer så handlar det om att kunna integrera det "ljusa" i oss, att vi faktiskt är bra och att det vi känner intuitivt faktiskt stämmer.
Det handlar samtidigt om att integrera det "mörka" i oss. Det som vi genom våra livsupplevelser har upplevt som tunga och svåra och kanske inte velat eller kunnat se.

Då vi i det kollektiva befinner oss på olika utvecklingsnivåer, så finns det de som precis har börjat förnimma att något pågår, tills de som har haft detta minne aktiverat länge.
Beroende på var du befinner dig i denna spiral utav liv, så påverkas vi alla olika när dessa stora portaler öppnas.
Vissa av er kommer känna det som att en film om ditt liv spelas upp igen, och du känner allting väldigt starkt. Som om en flodvåg sköljer över dig.
För er som har haft minnet ett tag så känns det mer som en våg, och för er som har haft minnet länge blir det mer som en krusning.
Men som ni ser så påverkas alla, ingen nämnd ingen glömd.


Med all kärlek
Camilla