Vår Resa på Jorden.

- Det vi söker är också det vi finner -

När vi börjar önska ett mer innehållsrikt liv, öppnar vi upp för vad Universum har att erbjuda. Vi börjar sträcka på oss för att nå dit vi nu ser är möjligt. Vi blir fyllda av optimism och framåt-anda och känner oss euforiska som små barn.
Vi vet det inte då, men förstår senare att vi har funnit vår väg hem.

Vi har varit ute på en lång resa, och som så många andra har vi samlat på oss lite olika souvenirer längs vägen. Vissa är lätta och glädjefyllda och vissa är tunga och svårare att flytta. När vi nu är på väg hem till en plats där enhet och ovillkorlig kärlek råder, så börjar plötsligt våra souvenirer göra sig påminda. Vi kan känna det som att vi helt plötsligt tappar riktningen och den glädjefyllda känsla vi nyss hade. Men så är inte fallet. Det som händer, är att du nu får möjligheten att titta på vad du vill ta med dig hem.
Vi börjar vända och vrida på saker och ting, och när vi kommer på att det där behöver jag inte heller, så lättar det ett tag, tills nästa souvenir dyker upp.
Då vägen vi vandrar är outgrundlig så erbjuds hjälp på många olika sätt och genom många olika möten, och till slut kan det kännas som att vi har bra koll på läget.
Det som då händer för många just nu, är att en speciell person kliver in (tvillingsjäl) och rycker undan mattan och möblerar om lite när hon eller han ändå är där. Det kan kännas som att den solida grund vi stod på plötsligt rämnar och vi känner oss totalt förvirrade.
Det den här speciella energin gör är att hjälpa dig att helt och fullt göra dig av med det sista du inte visste att du hade kvar.
Detta leder till att vi på nytt söker och där finner vår fulla potential, nämligen hela mig.
Och i denna enhet tillsammans med den ovillkorliga kärleken till oss själva,
är vi nu redo att kliva in i Själens Rike...

Vi är dem som vi har väntat på.

Önskar dig all kärlek, vart du än på vägen vandrar.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och djup tacksamhet, Camilla.