Autenticitet och Integritet.

Integritet
En brist på integritet kan definieras som kvalitén att inte lyssna till de principer som kommuniceras till oss genom vårt eget medvetande, och att inte leva i ett tillstånd av enhet med allt som är, och oss själva.

Om vårt medvetande säger oss att ärlighet är det rätta för oss och vi berättar en lögn, så demonstrerar vi en brist av integritet.
Vi delas i det ögonblicket i två delar, och vi kommer må dåligt som ett resultat utav det.
Vårt inre vägledningssystem kommer att guida oss i motsatt riktning mot vart vi var på väg.

Andra exempel på bristande integritet är att säga att vi ska göra någonting och sedan inte göra det. Dra en lögn när sanningen är den motsatta. Leda någon att tro att de kan lita på oss, och sedan bedra dem. Att gömma saker om oss själva och hålla hemligheter om oss själva, så att aspekten av oss som andra människor ser, inte är det äkta Jag.
Att ändra vår historia och åsikt för att böja oss för den allmänna åsikten istället för att stå fast vid vår egen sanning.
Alla dessa saker har något gemensamt. I alla dessa exempel så delas vi i två delar som är i motsatts till varandra. En del utav oss säger att något är rätt, gott och sanningen, och en annan del utav oss lyssnar till den motsatta vägen, iallafall.

Där det är vanligt att se en brist av integritet är när vi är stressade eller hamnar i en krissituation. Det är då vi har en tendens att krackelera. Det är därför som det ofta sägs att man ser inte en människans sanna natur, förrän saker och ting ställs på sin spets.
Detta sker för att när vårt system är satt under press, så börjar vi se oss själva vika av ifrån vår autenticitet och integritet.
Det är inte förrän någon pressar oss att ta ett beslut som är för deras bästa intresse, som vi överger vårt eget bästa intresse. Det är inte förrän det finns en konsekvens för att berätta sanningen, som vi ljuger.

Autenticitet
Autenticitet handlar om vad som unikt definierar oss.
Det handlar om vad jag verkligen vill, vad jag verkligen tänker och vad jag verkligen känner. Vad min unika förmåga är.
Den fria viljan handlar om val. Den handlar om valen som går i linje med vad jag verkligen vill, tänker och känner. Så den fria viljan, integritet och autenticitet går hand i hand.

Att leva meningsfullt är resultatet av att agera i linje med de saker som definierar den unikhet som är jag.
Vi behöver välja befrielsen av vårt unika jag, och välja att komma ut ur garderoben. Vi behöver välja riktning för att kunna ta kliv som är i linje med vår autentiska sanning.
Isolera inte dig själv. Vi är i processen av att verkligen ge liv till vårt unika jag till världen.
Det är möjligt att vara fullt medveten om och medge sina begränsningar, som är en del av vår autentiska sanning, utan att vara begränsad.
När vi omger oss med människor som vi kan ha en autentisk känslomässig kontakt med, går resan så mycket lättare..

Jag hoppas att med dessa ord underlätta er resa, och hoppas att ni liksom jag får ta del av de oändliga möjligheter som kommer.. ❤️